- Web sitesi
- www.videoyap.com
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] Hocam ben formattan sonra yeni gmailimi alıp adsense hesabını onaylattım. Mevcut bilgisayarda başka bir hesap da kullanmadım. Kanalları adsense hesabına bağlama işlemini [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nin linkleri kopyalama yöntemi ile yaptım farklı yerderden girmemek için. Daha önce bu şekilde çalıştığımda bir sorun yaşamamıştım. Kanallarda tek bir uyarı bile olmamasına rağmen 5. gün sonunda adsense hesabım devredışı bırakıldı, adsense gmail hesabı ve bağlı kanallar halen ayakta.
İki yöntemde de adsense hesabına aynı gmail ile farklı yerlerden girilmemiş oluyor fakat sizin yönteminizle yönetici yöntemi ile de olsa girilmiş oluyor. Sorun yaşamadıysanız problem değil bunu da denemek isterim ama benim ban yeme nedenim hakkında bir fikriniz var mı acaba? Yanlışı nerede yaptığımı öğrenmeye çalışıyorum. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nin adsense bağlama konusunda da bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum açıkçası. Fikri olan arkadaşlar da yardımcı olurlarsa sevinirim. Hepinize iyi çalışmalar.
Merhaba hocam,
bende 10 aydır hiç bir sıkıntı yok. Tüm adsenselerim sıkıntısız durumda. Fakat ben o yönteme biraz daha maliyet ekleyip çalışıyorum. Vds de kullandığım adsenseyi proxy ile giriyorum. Kanallarımada hep proxy ile pcimden giriyorum. 1 adsenseye günde maksimum 2 kanal bağlıyor, toplamda ise adsensenin yt hesabı hariç 5 kanal daha bağlıyorum. Yani sadece cok hit yapnları bağlıyorum. Bana göre adsenseyi sıkıntıya düşüren tek şey çok kanal bağlamaktır. veya bağlanan kanallarda sonrasında cok eşleşen vs gelmesidir. 1 kanal videolar yüklendikten sonra hemen hit yapsada 1 haftasını doldurmadan bağlamak doğru değildir. Eşleşeni, telifi gelme ihtimali vardır. Adsenseye bağlı kanallarımı izlerim hep, video sayısı düşerse girer kanala komple o kanalı silerim aynı gün. Bu yöntemle çalışan yüzlerce arkadaş var, belli zamandan sonra herkes sıkıntısız devam edebiliyor. Yaptığın, anlattığımdan ufak farkları vardır ki hocam adsense gümlemiştir.