Adsense Spama Düştü Ne Yapmalıyım ?

• Kullanıcı Moschino
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Moschino

Kayıtlı Üye
arkadaşlar adsensem 3-4 gün önce spama düştü ayın 12'sinde kesinleşmede ödemem kesinleşti ödeme alırmıyım acaba ? ne yapmalıyım.

Son 5-6 aydır spama düşenler ödemesini sorunsuz almışlar bazılarıda adsense hesabını sil garanti olsun diyorlar.

Birde bir sorum adsense'nin spamdan çıkma gibi bir ihtimali var mı 3-4 ay sonra ?

6 ay o adsense yi elleme hocam spam düşüyor sonra kullanmaya başlayabilirsin .ödeme ile ilgili bir bilgim yok ama insallah alırsın

Spama düşen adsense banlanacaksa silsende banlanır boşuna uğraşma dua et bu ayda ban olmasın.. Spamdan cıkma konusunda kanal bağlama en az 2 ay dinlendir çıkar büyük ihtimal..

benimde spama düştü inşallah alırız ödemesini

Hocam bağladığınız kanallar kaç saat içinde kapanıyor ?

arkadaşlar adsensem 3-4 gün önce spama düştü ayın 12'sinde kesinleşmede ödemem kesinleşti ödeme alırmıyım acaba ? ne yapmalıyım.

Son 5-6 aydır spama düşenler ödemesini sorunsuz almışlar bazılarıda adsense hesabını sil garanti olsun diyorlar.

Birde bir sorum adsense'nin spamdan çıkma gibi bir ihtimali var mı 3-4 ay sonra ?

Son 4-5 ayda 3-4 adsense hesabım spama düştü ( bağlı kanallar toplu kapandı , yt kanalı kapandı 2 tanesinin de yt kanalı kapandı maili geldi spama düştü ama yt kanalı açık - kanal bağlayınca kapanıyor buna rağmen , yani spama düştü ) hepsi banlanmadığı sürece ödemesi yapıldı.

Son 4-5 ayda 3-4 adsense hesabım spama düştü ( bağlı kanallar toplu kapandı , yt kanalı kapandı 2 tanesinin de yt kanalı kapandı maili geldi spama düştü ama yt kanalı açık - kanal bağlayınca kapanıyor buna rağmen , yani spama düştü ) hepsi banlanmadığı sürece ödemesi yapıldı.

hocam peki ekstra bişey yapmama gerek var mı ? yani yönetici değiştirme falan gibi vs.

Adsense spama düşmeler başladığına göre bu ayın 20 si banlar kapıda demektir.

hocam peki ekstra bişey yapmama gerek var mı ? yani yönetici değiştirme falan gibi vs.

Ben yeni adsenseler ile devam ediyorum yola içinde para kalmıyor genelde zaten spama düşenler yapıldı hep ödemesi. Ama yapılması gereken bence ; hesap spama düşünce yeni bir maile taşımak ( yönetici mailini değiştirip yeni hesap davet edip o hesabı admin yapıp diğerini komple kaldırıp silmek ) daha sonra en az 3 ay eski hesaba girip çıkmamak. Çünkü spama düşüp bir kaç ay sonra kullanılan hesaplara şahit oldum eskiden.

Benim spama düşen adsense vardı kesinleşme falan olmadan silmiştim. Ödemeyi de almıştım. Ben riske girip kullanmam tekrar siler geçerim hepsini.

Ben yeni adsenseler ile devam ediyorum yola içinde para kalmıyor genelde zaten spama düşenler yapıldı hep ödemesi. Ama yapılması gereken bence ; hesap spama düşünce yeni bir maile taşımak ( yönetici mailini değiştirip yeni hesap davet edip o hesabı admin yapıp diğerini komple kaldırıp silmek ) daha sonra en az 3 ay eski hesaba girip çıkmamak. Çünkü spama düşüp bir kaç ay sonra kullanılan hesaplara şahit oldum eskiden.

sen bu ödeme aldığın hesaplara bu yöntemi yaptın mı hocam yani hesabı farklı bir maile taşıdın mı ödeme vakti gelmeden önce. Ona göre ödemelerden önce yapayım bu taşıma işlemini.

Biraz uzatıyorum bu arada kusura bakma çok teşekkürler cevapların için :)

Adsense spama düşmeler başladığına göre bu ayın 20 si banlar kapıda demektir.

Hocam ban olduğu zaman oluyor artık bunu hep birlikte gördük bir kaç kere tecrübe edindik. Bunların dışında adsense spama düşmesi banlanması son 4-5 ay içinde başıma geldi ama ödeme aldığım da oldu ya da hiç ban ve spama girmeyen kişilere de şahit oldum. Yani spama düşme ve ban hep oluyor bunu toplu ban ile karıştırmayalım. Geçenlerde de bir konu açıldı ban geliyor diye ve kişinin 10 hesabı var 2-3 hesap banlanıyor diye bunu yazıyor. Hepsi bile banlansa bakacaksın çevrende sıkıntı yok ise o zaman sıkıntı sizin hesaplarınızdadır.

---------- Spam Engelliyici 22:26 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

sen bu ödeme aldığın hesaplara bu yöntemi yaptın mı hocam yani hesabı farklı bir maile taşıdın mı ödeme vakti gelmeden önce. Ona göre ödemelerden önce yapayım bu taşıma işlemini.

Biraz uzatıyorum bu arada kusura bakma çok teşekkürler cevapların için :)

Estafurllah hocam, ben bir iki hesabımın yönetici mailini değiştirdim diğerini kökten silmedim sadece adsenseden kaldırdım , yani diğer hesabı davet ettim onunla girip diğerini seçeneklerden kaldırdım o kadar. Ama benim tavsiye ettiğimi yap ödeme ile bir alakası yok hocam. Toplu ban olmadığı sürece spama düşen hesapta sıkıntı olmuyor ödeme yapıyor adsense benim tecrübe edindiğim. Benim yönetici değiştirmeyi v.s yazmamın nedeni 3 ay sonra kanal bağlarsın yine kapanır sonra yönetici değiştirip 3 ay daha beklememek için. Ben gecikmeli de olsa dediğim gibi yönetici ekliyorum hesaplara diğerini de kaldırıyorum.

Arkadaşlar kusura bakmayın daha önce hiç yaşamadığıım için bilmiyorum.Adsense in spama düşüp düşmediği nasıl anlaşılır.

bağladığın kanal 24 saat içinde kapanırsa geçmiş olsun demek.

Hmm anladım hocam.Cevap için teşekkürler.Bir sorum daha olucak benim yönetici adsensin bağlı oldugu mail adresindeki youtube hesabıma ait bir alt kanalıma girmek istediğimde alttaki gibi hata veriyor bunun nedeni nedir peki ?

fe24222dd61248e19a502b14c9e6ee69.png

5dae09f018934f58b9c8e5556d7009e8.png

yeni yonetici ata bekle toplu ban simdilik yt nin hergun yaptigi guncellemelerinde yok bu ayda yapmazsa alirsin ama sonra adsense cop uzun bi sure onunda garantisi yok
spamdan sonra yapacak bi sey yok ama spama dusmeden hatta hesabi actigin andan itibaren yapacagin faydali hatta spama dusmeyi engelleyecek calisma yontemi stili var
ama bu ay odemeyi alirsin

hocam ağzını hayra ... bilmem neyi bayıra aç diye bi laf var :D aman öyle deme iyi düşün :)

Hocam ban olduğu zaman oluyor artık bunu hep birlikte gördük bir kaç kere tecrübe edindik. Bunların dışında adsense spama düşmesi banlanması son 4-5 ay içinde başıma geldi ama ödeme aldığım da oldu ya da hiç ban ve spama girmeyen kişilere de şahit oldum. Yani spama düşme ve ban hep oluyor bunu toplu ban ile karıştırmayalım. Geçenlerde de bir konu açıldı ban geliyor diye ve kişinin 10 hesabı var 2-3 hesap banlanıyor diye bunu yazıyor. Hepsi bile banlansa bakacaksın çevrende sıkıntı yok ise o zaman sıkıntı sizin hesaplarınızdadır.

---------- Spam Engelliyici 22:26 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

Estafurllah hocam, ben bir iki hesabımın yönetici mailini değiştirdim diğerini kökten silmedim sadece adsenseden kaldırdım , yani diğer hesabı davet ettim onunla girip diğerini seçeneklerden kaldırdım o kadar. Ama benim tavsiye ettiğimi yap ödeme ile bir alakası yok hocam. Toplu ban olmadığı sürece spama düşen hesapta sıkıntı olmuyor ödeme yapıyor adsense benim tecrübe edindiğim. Benim yönetici değiştirmeyi v.s yazmamın nedeni 3 ay sonra kanal bağlarsın yine kapanır sonra yönetici değiştirip 3 ay daha beklememek için. Ben gecikmeli de olsa dediğim gibi yönetici ekliyorum hesaplara diğerini de kaldırıyorum.
Hislerim ne yazikki yine yanıltmadı hocam.

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/107221-spama-dusen-adsense-banlandi.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri