Adsense Test Ödemesi Gelmiyor

Hala ödemesi gelen yok mu arkadaşlar? 1 ay olacak neredeyse isteyeli. Garanti:27 gün, iş,ziraat,yapıkredi: 15 er gün oldu. Bugün akbank da eklendi, hala gelen giden yok

aynen yeni iş bankasına baktım 20 gün oldu nerdeyse gelen giden yok hala

en son 12 mayısta test ödemesi aldım son 20 gündür yeni adsense açtım bakalım durum ne olacak

48 saat içinde gelmeyen doğrulama için haftalarca beklemeyin gelmeyecektir. Farklı çözümler deneyin yeni hesaplar ekleyin desteğe yazın.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] alıntı olayı olmamış bu arada hocam, destek sağolsun hiç dönmedi belki de ben linki bulamadım bilmiyorum :) nasıl yapsak bilemedim yani

2 haftadır bekliyorum banada gelmedi :( inş diğer adsense ödemelerini yaparlar.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] yazdım dun bugunde yazdım sadece otomatık mesaj var ya

---------- Spam Engelliyici 11:54 ---------- Önceki Mesaj 11:50 ----------

kaldırıp ekledım tekrardan

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] yazdım dun bugunde yazdım sadece otomatık mesaj var ya

---------- Spam Engelliyici 11:54 ---------- Önceki Mesaj 11:50 ----------

kaldırıp ekledım tekrardan

Kaldırıp ekleyincede gelmiyor. Desteğe yazanlar aksam 10 civarı yazabilirler. Daha önce işleme giripte gelmeyen ödemeler için o saate ulaşabilmiştik.

Adsense bana mail attı ödeme beklemede diye
Ne yapicaz şimdi anlam veremiyorum
Test ödemesini isteyeli 1 hafta oldu, banka Kuveyt, dün gece bir mail gelmiş adsense tarafından. Ödeme şekli yok diyor :) Ama adsense panelini açınca test ödemesi doğrulanmak için bekleniyor diyor. Gel çık bakalım işin içinden. Benim anladığım kadarıyla şu sıralar sistemlerinde sorun var.

bende 4 haziranda enparaya istedim ortada birşey yok bence genel bir sorun gibi

Test ödemesini isteyeli 1 hafta oldu, banka Kuveyt, dün gece bir mail gelmiş adsense tarafından. Ödeme şekli yok diyor :) Ama adsense panelini açınca test ödemesi doğrulanmak için bekleniyor diyor. Gel çık bakalım işin içinden. Benim anladığım kadarıyla şu sıralar sistemlerinde sorun var.

aynı mesaj banada geldi dun aksam
ne yapcağmz hakkında bılgısı olan varmı ıyıce şevkkım kaçtı benım ya

Ben test ödemesi değil de yeni pin girmiştim geçen hafta. 8 gün oldu hala ödeme gelmedi bana da. Benzer bir sistemsel sorundan dolayı gönderilmedi sanırım.

Pini yeni girip ödeme alan birine de rastlamayamadım ben. Varsa bilgilendirebilir mi bizi?

Ben test ödemesi değil de yeni pin girmiştim geçen hafta. 8 gün oldu hala ödeme gelmedi bana da. Benzer bir sistemsel sorundan dolayı gönderilmedi sanırım.

Pini yeni girip ödeme alan birine de rastlamayamadım ben. Varsa bilgilendirebilir mi bizi?

Hocam ayın 1 inden sonra pini onayladığın takdirde normal ödeme zamanında geliyor.( Ben daha önce bu sekilde almıstım. )
Geçen ayın sonunda in onayı yapsaydın 1 hafta içinde gelirdi.

yeni adsense yapamıyoruz vallaha benim tahminim bu ay sonuna kadar gelecektir test ödemeleri.

öyle hissediyorum, durum normal değil çünkü.

Benimde bir arkadaşım 1 hazirandan önce test doğrulamasını yaptı. 3 haziran gibi pin doğrulamasını yaptı ancak hala ödeme işleme girmedi.

Türkiye bankalarınca uygulanan genel bir sorun var galiba.

Bu ay 22sinde kimse ödeme alamassa hiç şaşırmam.

acaba 2 ay icinde test ödemesini basariyla alabilen var mi ? eger bu güncellemeden sonra olustuysa düzelme sansi var diye düsünüyorum veya adamlar daha türkiyeye yeni adsense hesabi actirmayacak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri