Adsense Test Ödemesi Gelmiyor

bi ben yeni banka giremiyorum yeni ıban eklediğimde beklemde kalıyor :( Screenshot by Lightshot normal şartlarda bankayı girince doğrulama ücretinini girilip doğrulanacağı yer gelirdi bende gelmiyo artık :( ne yapmama gerek arkadaşlar nereye mail atmam gerek ?

niyazi16 yanlış birşey göremiyorum? test ödemen hala gelmediyse kaldır seçeneğinden banka hesabını kaldır. daha sonra yeniden ekle. beklemede yazacak doğal olarak. ertesi gün banka hesabına test ödemesi yatacaktır. üst tarafta kırmızı yazıda şimdi doğrulayına tıklayıp yatan parayı gireceksin olacak bitecek?

---------- Spam Engelliyici 03:20 ---------- Önceki Mesaj 03:20 ----------

Bu ziraat geldi diyen arkadaşların uzun süre sonra mı geldi acaba?

1 günde geldi

Valla ne yapılması gerektiğini bilsem yardımcı olcm ama hic bir fikrim yok hocam. Belki kısa sürede cok banka eklediğin icin bir süre ekletmiyor olabilir yani 3 5 güne kendi kendine düzelebilir.

bende alacaklı adını değiştirip banka falan girmedim bir kaç gün dinlensin bakalım

---------- Spam Engelliyici 01:47 ---------- Önceki Mesaj 01:43 ----------
[MENTION=21912]kokdemirkaan[/MENTION]

Hocam sıkıntı şu normal şartlarda parayı doğrulamak için açılan sayfa bir türlü gelmiyor çok ekle kaldır yaptığımdan oldu galiba ancak 17 hazirandan beri bu sorun var benim hesapta bankayı ekliyorum ardından 3-5 gün beklesemde beklemede kalıyor yani bankanın kurulumunu tamamlayın diye mail geliyor dur ve şimdi dğrula diyince doğrulama sayfası açılırdı şuan açılmıyor bende alacaklı adını değiştirdim bankada eklemedim bir kaç gün dinlensin bakalım sonra başka hesap başka isimle deneyeceğim artık

Son düzenleme:
Enpara test ödemesi gelmiştir. Daha önce başka adsensede kullandığım ibandır.
2 gün önce adsensede bekleyen test ödemesini kaldırıp tekrar aynı hesabı aktifleştirdim. Dün hesaba test ödemesi gelmiştir.

iş bankasına test odemesı alan varmı ? dun kaldırdım bırkac hafta once eklemıs oldugum ıban numarasını tekrardan ekledım ama herhangı bır gıden gelen yok sabah baktım
not: ısbank test odemsı gelen varsa bılgılendırme yapabılırmısınız tesekkurler

iş bankasına test odemesı alan varmı ? dun kaldırdım bırkac hafta once eklemıs oldugum ıban numarasını tekrardan ekledım ama herhangı bır gıden gelen yok sabah baktım
not: ısbank test odemsı gelen varsa bılgılendırme yapabılırmısınız tesekkurler

hocam ben de işbank kaldırdım carşamba akşamı tekrar aynı hesap noyu gırdım dun saat 10 gıbı yatmış muhtemelen senınkıde bırazdan yatar

Yapı kredi dün gece sildim yeniden ekledim gelmiş. Hadi ödemeleri sıkıntısız alırız inşallah....

Bankayi 24 haziranda ekledim 25 inde test odemesi geldi 26 haziran yani bugunde adsensede biriken para gelmis bilginize :)

8 Hazıranda ekledıgım 18 gundur gelmıyordu , dun sıldım tekrar ekledım bugun gelmıs :D

(Enpara)

Edit : Ama diğer adsense den asıl para gelmıyor :(

halkbankta gelmiyor bir haftayı geçti bekliyoruz bakalım

halkbankta gelmiyor bir haftayı geçti bekliyoruz bakalım

Hocam 23 hazirandan öncesini sistemleri görmüyor zaten boşuna bekleme tekrar kaldırıp ekle yarın gelir test ödemen.

---------- Spam Engelliyici 19:29 ---------- Önceki Mesaj 18:58 ----------

Arkadaşlar aranızda daha önce test ödemesi aldığınız bankayı kaldırıp ekleyen var mı? Aynı ibana 2.kez test ödemesi gönderiyorlar mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri