Adsense tık düşüşü

Evet tık sayısı baya düştü ama Tbm yükseldi

Genel bir durum yani.

---------- Mesaj saat 14:15:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:15:24 civarında gönderildi. ----------

ay başlarında olağan seyler yakında artıslar baslar hocam

neden oluyor hocam peki youtube mu müdahale ediyor ?

reklam verenlerın sayısı az olur reklamlar tam oturmaz hocam bu yuzden her ay basında bu ısler olur ben gunde 350 tık alırken 180 190 tık alıyorum bu aralar duzelır ama yakında

Saat dilimleriylede alakalı bu durum,kimisi saatini arizonaya göre kimisi amerikaya göre kimisi TÜRKİYE'ye göre ayarlıyor farkında olmadan.Amerika'nın saat dilimine göre ayarlanmışsa adsense panel,sabah saat 4-5 gibi adsense panel yeni günün kazançlarını saymaya başlıyor.Türkiye saatiyle gece 12 de.Bir kontrol edin ve gerekli ayarlamayı yapın arkadaşlar,bazılarınız farkında olmadan amerikaya indexlemiş olabilirsiniz saati.

Bende sayfa to 2,78,normal bana göre..

sayfa to dünden beri düşüşte arkadaşlar.

Saat dilimleriylede alakalı bu durum,kimisi saatini arizonaya göre kimisi amerikaya göre kimisi TÜRKİYE'ye göre ayarlıyor farkında olmadan.Amerika'nın saat dilimine göre ayarlanmışsa adsense panel,sabah saat 4-5 gibi adsense panel yeni günün kazançlarını saymaya başlıyor.Türkiye saatiyle gece 12 de.Bir kontrol edin ve gerekli ayarlamayı yapın arkadaşlar,bazılarınız farkında olmadan amerikaya indexlemiş olabilirsiniz saati.

Bende sayfa to 2,78,normal bana göre..

(-07:00) Pasifik Saati bende hocam da tıklarda sorun var...

---------- Mesaj saat 14:48:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:46:46 civarında gönderildi. ----------

sayfa to 0,14 :( 1430 görüntü 2 tık :(

salim aynen bende de tık oranı düşük.

Sayfa to dün bende 1.78 di

2038 görüntüleme 37 tık neyse ki tbm 0.09 du.

Bende de acayip bir düşüş var.Tbmlerde düşük.Düne kadar iyidi,umarım düzelir.

bendede şu an müthiş düşüş başladı saatlerdir hiç tık gelmedi ya bir sorun var yada benden kaynaklı bir hata

2871 gösterim 1 tık sayfa to 0,03 ben ne yapayım? :D

BEN SİZİ ANLAMIYORUM YA BENİM İSTATİSTİK:
Sayfa görüntüleme sayısı 1.776
Tıklamalar 180
Sayfa TO 10,14%
TBM 0,01 $
Sayfa BGBG 1,45 $
Toplam kazançlar 2,57 $

genel sorun var gibi görünüyor...

---------- Mesaj saat 18:22:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:21:34 civarında gönderildi. ----------

BEN SİZİ ANLAMIYORUM YA BENİM İSTATİSTİK:
Sayfa görüntüleme sayısı 1.776
Tıklamalar 180
Sayfa TO 10,14%
TBM 0,01 $
Sayfa BGBG 1,45 $
Toplam kazançlar 2,57 $

hey maşAllah :D

genel sorun var gibi görünüyor...

---------- Mesaj saat 18:22:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:21:34 civarında gönderildi. ----------

hey maşAllah :D

al şimdide
Sayfa görüntüleme sayısı 2.186
Tıklamalar 235
Sayfa TO 10,75%
TBM 0,01 $
Sayfa BGBG 1,51 $
Toplam kazançlar 3,29 $

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri