AdSense Üzerine Bilgilendirme ve Soru-Cevap Kitapçığı Sizlerle-Ücretsiz+ Sürekli Güncellenecektir.

• Kullanıcı Aspire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
[MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION]; Aynen bir ara bayağı tutmuştu o olay :D şuan hiçbir kolay yolu yok web in.Biz yabancı sitelerimize,yabancı yani ingilizce adsense den basvuruyu öneriyoruz,temiz ve profesyonel bir dil ile,o şekilde ancak alabiliyoruz %70 80.Türkçe başvurularda %99 u red zaten,başındaki türk arkadaşlar bayağı sıkıntı kabul konusunda

Öncelikle paylaşımınız için teşekkürler hocam..Şimdi benim vakti zamanında x.com sitemle başvuru yaptığım ve onay aldığım bir web adsensem vardı. Diğer bir sitem olan y.com dada bu adsensemden aldığım reklam kodlarını kullanıyordum. Youtube yüzünden bu adsensem banlandı. Şuan y.com sitem üzerinden tekrar başvuru yapabilirmiyim ?

[MENTION=9074]ugr17[/MENTION]; yapabilirsin tabiki ama red alırsan nedeni senin olay değil,bu sıra adsense'lerin zor verilmesinden dolayı olur,hele ki türkçe ise siten çok daha zor

Bir kişi bile henüz Allah razı olsun dememiş baktim da :D ,sorularinizi konu uzerinden sorabilirsiniz arkadaslar herkese yardimci oluruz

Bir kişi bile henüz Allah razı olsun dememiş baktim da :D ,sorularinizi konu uzerinden sorabilirsiniz arkadaslar herkese yardimci oluruz

Biz dualarımız kalpten ediyoruz hocam o yüzden duymuyorsun :D
Yinede ben söyleyim Allah razı olsun...
Bir soru ben sorayım hocam
Forumda ki blogger konularını görmüşsünüzdür. Resim içerikli bloglar yapıyoruz
Bu şekilde oluşturulan bloglarla Google görsellerden hit alarak yapılan çalışama adsense açısından risklimidir

[MENTION=13118]acan38[/MENTION]; Eyvallah dostum da hayır duası almak önemli :D
resim sadece olursa yetersiz içerikten hesabınız da banlanabilir,yanına 200 karakterlik de olsa açıklama ekleyin,arama motorlarının indexinde çıksın en azından

[MENTION=47394]Aspire[/MENTION] ustad'i R10'danda taniyorum.Kendisi Adsense konusunda derin bilgilere sahip bu sektorde yillardir icli disli olan birisi.Yine adina yakisir bir is yapmis tebrik ediyorum.

Hocam, web sitelerde Adsense reklam ile birlikte popAds reklam türleride kullanılsa sorun olurmu. Adsense banlanma riski olurmu.

Eyvallah dostum [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]; sende r10 da youtube olayını ilk çözenlerdendin.hatırlıyorum videolarını :)
[MENTION=19725]kobra[/MENTION]; adsense'i pop up içine koymadıkça sıkıntı yok,diğer dilediğin firmadan kullanabilirsin

Arkadaşlar illegal için ortalama 10'dan fazla pm geldi,kimseyle paylaşmayacağım. günaha aracı olacağımıza,zaten kullanırız daha iyi,ben haram diye benden çıktı zamanında diye yapmıyorum.İllegal var mı diye soracak olursanız var,onun da biraz detayını 1 sayfa önce paylaştım sizlere

Arkadaşlar illegal için ortalama 10'dan fazla pm geldi,kimseyle paylaşmayacağım. günaha aracı olacağımıza,zaten kullanırız daha iyi,ben haram diye benden çıktı zamanında diye yapmıyorum.İllegal var mı diye soracak olursanız var,onun da biraz detayını 1 sayfa önce paylaştım sizlere

hocam yöntemi satarsanız benimle iletişime geçin istediğiniz fiyattan anlaşırız

öncelikle s.a.
r10 danda konularını görüyordum nasip burayamış
böyle bir hizmet verdiğin ve bilinmeyenleri anlatarak yardımcı olduğun için Allah razı olsun.
sorum şu:
türkçe içerikli bir siteden adsenseye başvuru yaptım ve ilk seferinde daha önceki adsense hesabınızı kapatın dediler ve kapatıp tekrardan başvuruda bulundum. bu seferde yetersiz içerik cevabı aldım.
sitedeki bütün yazılar özgün ve en az 150-200 kelime ki kimisi 1200 kelime bile var.
tekrardan içerik sayısı arttırdım ve yine başvurdum cevap gene yetersiz içerik.

şimdi almanca bir domain aldım ve almanca bir site yaparak oradan başvuracağım.
ilk başvurduğum google adsense hesabıyla başvursam red durumu %100 müdür ?
yani mevcut adsenseyi iptal edipte yeni adsensemi açıp başvurayım yoksa bu hesaptan mı başvurayım ?

Eyvallah dostum @diray67;

Evet ilk başvurduğunuz adsense red yediği için tekrarına bakılmayacaktır,diğer hesabı kapatın bildirimi otomatik çıkıyor araştırdıklarından değil,daha sonra sitenin daha çok HİTine bakıyorlar,100 150 özgün konu varda hit yoktur muhtemelen sizin sitenizde.O yüzden önce bir siteyi 1-2k hite çıkarmaya çalışın,sonra başvurun,aksi halde sürekli red yiyeceksiniz.

-
@prens; ücretli olarak eskiden veriyorduk 40k ile 70k arasına 2-3 kişiye verildi bugüne dek,tekrarı için o an ki durumumuz önemli,40k dan aşağıya da verilmez,şuan da ciddi ilgilenen biri de olmadı,bizde ciddi şekilde tekrar düşünmedik

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri