Adsense Ve Banka Ayarları Genel Anlatım (beyto33)

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar :

Sürekli olarak adsense ve banka ilişkisi soruları almaktayım bende bi konu açayım dedim burdan inşAllah bilmeyenler faydalansın :

-1 banka hesabına birden çok adsense bağlayamassınız
-Kapatılan adsense hesabımınızda kullandığıınız banka hesabını yeni adsensenizde kullanamassınız
-Aynı bankada yeni açacağınız banka hesabınızı yeni adsensede kullanabilirsiniz
-Aynı isimle farklı bankalarda hesap açarak birden çok adsenseden ödeme alabilirsiniz.
-Adsense hesap doğrulama bedeli 1-3 TL arası dır genellikle 2-4 günde yatar hesabınıza.bunu adsense panelinizde gerekli yere girmeniz gerekir.
-Adsensedeki isim ile bnaka hesabındaki isim aynı olması gerekiyordu !!! son güncellemeye kadar şimdi bazı arkadaşlar farklı olsada olur diyorlar onuda kasım ayında tecrübe ederek cvbını bulacağım.

Sizlerin sormak isteidği şeyleri konu altından sorabilrisiniz.Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum İnşAllah...

Arkadaşlar Yanlışımız Veya Eksiğimiz Olabilir Siz birşeyden %100 eminseniz - tecrübe ettiyseniz söleyin ekleyelim veya değiştirleim....

Cümleten Bol Kazançlar

Ellerine Sağlık Hocam. Teşekkürler

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnternet bankacılığıyla hesap açarken sadece son numarasını farklı veriyor

1. hesap xxxx xxxxxxxx xxx1
2. hesap xxxx xxxxxxxx xxx2

Bu açacağımız hesapları farklı adsense hesaplarında kullanırsak sorun çıkarmı sonuçta sadece son numarası değişik ?

Bu açacağımız hesapları farklı adsense hesaplarında kullanırsak sorun çıkarmı sonuçta sadece son numarası değişik ?

yunuscum önemli olan hesap no değil IBAN aynı bankada hesap açarken sana aynı ıban üzerinden hesap veriyorrsa olmaz ...benım bildiğim her hesabın IBAN numarası farklı oluyor.....

"1 banka hesabına birden çok adsense bağlayamassınız"
Çok saçma , O Zaman beyto senin 10 20 tane banka hesabın var ? Ben mi birşey kaçırıyorum :)

вαттυѕαу;144826' Alıntı:
"1 banka hesabına birden çok adsense bağlayamassınız"
Çok saçma , O Zaman beyto senin 10 20 tane banka hesabın var ? Ben mi birşey kaçırıyorum :)

evet dostum :) hanım ve benım toplam 10-15 hesap var :) ayrıca sen bağlayabiliyorsan söle nasıl bağladığını dostum

Merhaba arkadaşlar :

Sürekli olarak adsense ve banka ilişkisi soruları almaktayım bende bi konu açayım dedim burdan inşAllah bilmeyenler faydalansın :

-Kapatılan adsense hesabımınızda kullandığıınız banka hesabını yeni adsensenizde kullanamassınız
-Aynı isimle farklı bankalarda hesap açarak birden çok adsenseden ödeme alabilirsiniz.
-Adsense hesap doğrulama bedeli 1-3 TL arası dır genellikle 2-4 günde yatar hesabınıza.bunu adsense panelinizde gerekli yere girmeniz gerekir.
-Adsensedeki isim ile bnaka hesabındaki isim aynı olması gerekiyordu !!! son güncellemeye kadar şimdi bazı arkadaşlar farklı olsada olur diyorlar onuda kasım ayında tecrübe ederek cvbını bulacağım.

Sizlerin sormak isteidği şeyleri konu altından sorabilrisiniz.Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum İnşAllah...

Cümleten Bol Kazançlar

alınıyor beytocum ben adsenseme akrabam bile olmayan bırinin hesabını bağladım ve ödeme aldım

Merhaba arkadaşlar :

Cümleten Bol Kazançlar

hocam öncelikle teşekkürler

benim banka hesabımda 1 euro 1 tl hesbı var 2 sinide adsense doğrulattım 1 ini silsem başka adsenseye doğrulatsam olurmu 1 tanede dolar açma hakkım var onla açsam olurmu

bide aynı isim aynı adres açamıyoruz demi banka farklı olsa dahi adres farklı olmak zorunda

Bu bahsettiğiniz şekilde hesap numarası çok az bankada var. sanırım bahsettiğiniz banka ziraat bankası. bir çok bankada yeni hesap numarası değişiyor.

kardesim şunu bana bi ac ya aylardır sana soracam unutuyorum bende iş bankası var heralde sendede aynıydı internet den nasıl hesap açılıyor

hocam öncelikle teşekkürler

benim banka hesabımda 1 euro 1 tl hesbı var 2 sinide adsense doğrulattım 1 ini silsem başka adsenseye doğrulatsam olurmu 1 tanede dolar açma hakkım var onla açsam olurmu

bide aynı isim aynı adres açamıyoruz demi banka farklı olsa dahi adres farklı olmak zorunda

aynı bankada 3 farklı ıban üzerinde 3 farklı hesap varsa kullanabilrisiniz....

Adsense başvurusuna bu konuda değinmek istemedim ama sizin en son dediğiniz adsense başburusu ile alakalı ...evet değdiniz gibi adsens ebaşvururlarında farklı adres farklı olması lazım isim aynı olsada olur

---------- Mesaj saat 00:21:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:19:30 civarında gönderildi. ----------

alınıyor beytocum ben adsenseme akrabam bile olmayan bırinin hesabını bağladım ve ödeme aldım

dostum işte tecrübe etmedim kendim edince kendim yazarım ama sne %100 diyorsan onuda ekleyeleim....

a adsense ali
b adsense veli
a banka ali
b banka veli

a adsense sine hem "a" hem "b" banka hesabı ekleyebiliyormuym.

Bu bahsettiğiniz şekilde hesap numarası çok az bankada var. sanırım bahsettiğiniz banka ziraat bankası. bir çok bankada yeni hesap numarası değişiyor.

evet ziraat bankası internet bankacılığı kulanıyorsan istediğin kadar hesap açabiliyorsun ve hesabın son rakamı farklı oluyor ibanı da farklı oluyor tabi.

kardesim şunu bana bi ac ya aylardır sana soracam unutuyorum bende iş bankası var heralde sendede aynıydı internet den nasıl hesap açılıyor

İnternet bankacılığı kullanman yeterli internet bankacılığı kullanıyorsan rahatlıkla açabilirsin.

aynı bankada 3 farklı ıban üzerinde 3 farklı hesap varsa kullanabilrisiniz....

Adsense başvurusuna bu konuda değinmek istemedim ama sizin en son dediğiniz adsense başburusu ile alakalı ...evet değdiniz gibi adsens ebaşvururlarında farklı adres farklı olması lazım isim aynı olsada olur

---------- Mesaj saat 00:21:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:19:30 civarında gönderildi. ----------

dostum işte tecrübe etmedim kendim edince kendim yazarım ama sne %100 diyorsan onuda ekleyeleim....

%200 diyorum eminim son kararım

---------- Mesaj saat 02:26:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:24:18 civarında gönderildi. ----------

evet ziraat bankası internet bankacılığı kulanıyorsan istediğin kadar hesap açabiliyorsun ve hesabın son rakamı farklı oluyor ibanı da farklı oluyor tabi.

İnternet bankacılığı kullanman yeterli internet bankacılığı kullanıyorsan rahatlıkla açabilirsin.

hacı tamam varda ben bulamadım onu bi zahmet yazsan diyorum makbule geçer

a adsense ali
b adsense veli
a banka ali
b banka veli

a adsense sine hem "a" hem "b" banka hesabı ekleyebiliyormuym.

hocam eskiden A adsense hesabı A banka hesabına yatırıyordu en son güncellemden sonra arkadaşlar A adsensenin istediği tüm isimlere yatabilir diyor....ben daha tecrübe etmedim

%200 diyorum eminim son kararım

---------- Mesaj saat 02:26:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:24:18 civarında gönderildi. ----------

hacı tamam varda ben bulamadım onu bi zahmet yazsan diyorum makbule geçeq

ana hesaba geç yeni hesap aç sekmesi olacak oraya tıklayıp açabilirsin zaten son rakamını farklı veriyor o kadar.

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] bu farkli iban nolarla birden fazla adsense hesabi kullanmayi sen tecrube ettin mi? Ne kadar sure oldu bu sekilde adsense'lerden odeme alali?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri