Adsense ve Kanallarımla İlgili Sorunum Halen Çözülmedi Yardım

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Youtube,adsense,google mesaj attım kaç kere cevap yok Serkan abiye sordum oda dediki banlanma değil başka bir sebeb 25 fazla kanalım 1 adsense kurtulma şansı var ama başaramıyorum.Aşağıda bu konuyu adsense yardım forumuna açtım.Burda daha ayrıntılı şekilde anlatıyor arkadaşlar
Lütfen yardım edin:(
7HU4b.png

Muhtemlen Tüm hesapların kapatıldı aynı sekilde benımde 25 tane kanalım kapandı ve acılmadı geçmiş olsun

Muhtemlen Tüm hesapların kapatıldı aynı sekilde benımde 25 tane kanalım kapandı ve acılmadı geçmiş olsun

Kardeşim Serkan abiye sordum kapatılma diye birşey yok her kapatılma bir değil ki sen muhtemelen reklamlara tıkladın falan benim adsense kapandı yazıyı dikkatli okuduysan anlarsın kanal değil sadece adsensede var

---------- Mesaj saat 14:07:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:05:11 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;37957' Alıntı:
Telefon numarası yazı dogrula deyince olmuyor mu ? Sorun ne

EDİT : Resmi Okudum da yok hocam aklıma bişi gelmiyor ,

Şu sorunu çözsek kardeşim çözülecek bir sorunu çözemiyoruz o zoruma gidiyor:)
kanallarla birlikte adsense gitti zaten herşeyim onlardı 3 ayım elimden alında herşeyim ile günde 7-8 saat çalış saçma bir sebebten dolayı banda değilki millet ban diyor serkan abi sordum ban değil dedi

---------- Mesaj saat 14:11:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:07:01 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar bunlar olmadan önce Pin 1 hafta kalmıştı

Bu aralar bu olaylar fazlaca arttı google denetime başladı galiba hemde sıkı denedim.

kardeşim şunu anlamıyorsun galiba benim kanallarım normal ban yemedi kaç kere anlatıcam bu sitede bu işi en iyi bilen Serkan abiye sordum oda dediki ban yemedin ben normal ban yemiş biri yerine koymayın çözüm bulalım Serkan abi youtube iletişime geç dedi geç dedim cevap vermiyorlar

ben kanallarım değil adsense sorun var lütfen yazdığım yazıları okuyalım ona göre cevap verelim ki doğru bir şekil ortaya çıksın:)

---------- Mesaj saat 14:33:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:30:26 civarında gönderildi. ----------

attığım resmin en altında kanallarım ve adsense ilgili sorun yazıyor onu google atmıştı bana o kadar mesaj attım 3 4 gün atalı onların ama onlara yine dönüşüm yaptım cevap yok
resmin en altındkai sorun bütün kanallarımda ve adsense ve adamların çözümünü yaptım
sonunda hep telefon doğrulama geliyor ve ne yazdımsa tel kabul etmiyor

Kardeşim Serkan abiye sordum kapatılma diye birşey yok her kapatılma bir değil ki sen muhtemelen reklamlara tıkladın falan benim adsense kapandı yazıyı dikkatli okuduysan anlarsın kanal değil sadece adsensede var

---------- Mesaj saat 14:07:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:05:11 civarında gönderildi. ----------

Şu sorunu çözsek kardeşim çözülecek bir sorunu çözemiyoruz o zoruma gidiyor:)
kanallarla birlikte adsense gitti zaten herşeyim onlardı 3 ayım elimden alında herşeyim ile günde 7-8 saat çalış saçma bir sebebten dolayı banda değilki millet ban diyor serkan abi sordum ban değil dedi

---------- Mesaj saat 14:11:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:07:01 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar bunlar olmadan önce Pin 1 hafta kalmıştı

hocam adsense mi kapandı kanallar mı bak benım 25 tane kanal vardı adsense ile aynı mail olan kanalda vardı. bi girdim kanal sms doğrulama ekranı dıoğruladıktan sonrada askıya alındı gibi bi yazı mı öle bisi cıkıyordu. sonuc olarak 25 kanalım kapandı adsense sağlam gecersiz tıklama vs bişey yoktu.

hocam adsense mi kapandı kanallar mı bak benım 25 tane kanal vardı adsense ile aynı mail olan kanalda vardı. bi girdim kanal sms doğrulama ekranı dıoğruladıktan sonrada askıya alındı gibi bi yazı mı öle bisi cıkıyordu. sonuc olarak 25 kanalım kapandı adsense sağlam gecersiz tıklama vs bişey yoktu.

hocam bak resmin altında bir mesaj var en altta ben google mesaj attılar bana bende onların dediklerini uyguladım karşıma çıkan şu

Hesabım neden devre dışı bırakıldı?
Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik algıladığımızdan, korunmanız amacıyla tüm erişimi devre dışı bıraktık. Bu önlemi, gizliliğinizi korumak ve hesabınıza erişen kişinin siz olduğunuzdan emin olmak için alıyoruz.

Sonra telefon doğrulama tamam mı kardeş ve ben ne yazarsam yazıyım tel hiç birini kabul etmiyor şimdi yukardaki mesajda ne yazıyor mesele o onun açıklaması bende güvenlik anladım

hocam benim 25 fazla kanalım 1 adsense hesabım kapandı

yaw arkadaşlar 50 defa dedim çok kanal tabiki çok iyi bişey herkes bunu anlatıyor . Fakat bu çok kanalı farklı tarihlerde açın farklı tarihlerde yükleme yapın . Herşey bu kadar basit değil ki. demekki Youtube algoritması Google Algoritması gibi olsa burada kimse kalmayacak . Herkes dökülecek Bunu ilk yazımda da söyledim daha bunlar bir şey değil ki
[ayrıca açtığınız kanallara hemen para kazanmaya yapmayın ve adsenseye hepsini bağlamayın ]

yaw arkadaşlar 50 defa dedim çok kanal tabiki çok iyi bişey herkes bunu anlatıyor . Fakat bu çok kanalı farklı tarihlerde açın farklı tarihlerde yükleme yapın . Herşey bu kadar basit değil ki. demekki Youtube algoritması Google Algoritması gibi olsa burada kimse kalmayacak . Herkes dökülecek Bunu ilk yazımda da söyledim daha bunlar bir şey değil ki
[ayrıca açtığınız kanallara hemen para kazanmaya yapmayın ve adsenseye hepsini bağlamayın ]

kardeşim daha bunlar bir şey değil dediğin olay ben yüreğim yanıyor ben 3 ay verdim sadece 1 adsensem vardı 25 fazla kanalım hepsi ona bağlıydı adsense hesabının içinde para vardı banka hesaplarını ve pin yoldaydı bu birşey değil ne demek benim çevremdeki insanlara karşı sorumluluğum var aileme şimdi 0 ama banla alakası yok çözüm var ama lütfen çözümle ilgili birşeyler yazın başka başka konular yazmayın

kardeşim daha bunlar bir şey değil dediğin olay ben yüreğim yanıyor ben 3 ay verdim sadece 1 adsensem vardı 25 fazla kanalım hepsi ona bağlıydı adsense hesabının içinde para vardı banka hesaplarını ve pin yoldaydı bu birşey değil ne demek benim çevremdeki insanlara karşı sorumluluğum var aileme şimdi 0 ama banla alakası yok çözüm var ama lütfen çözümle ilgili birşeyler yazın başka başka konular yazmayın

Güzel arkadaşım seni yetkilerden birisi menuel olarak tatlı bir dille banlamış !! [çözümü var gibi gösterilen aslında hiç bir çözümü olmayan bir olay ! ] [O yüzden seni tekrar başa almak istiyorum ve yukardaki yazılarımı dikkatli oku ki bir daha böyle tuaf sorunlar yaşama ! ] [Biz bunları seneler önce yaşadık] [Tekrar geçmiş olsun ]

Güzel arkadaşım seni yetkilerden birisi menuel olarak tatlı bir dille banlamış !! [çözümü var gibi gösterilen aslında hiç bir çözümü olmayan bir olay ! ] [O yüzden seni tekrar başa almak istiyorum ve yukardaki yazılarımı dikkatli oku ki bir daha böyle tuaf sorunlar yaşama ! ] [Biz bunları seneler önce yaşadık] [Tekrar geçmiş olsun ]

Kardeşim Serkan abide okudu bunları ben senin bilgilerine değer veriyorum yanlış anlama kardeş ama Serkan abiyi burda daha ciddiye alıyorum Serkan abi ban yemedin dedi bana bu halledilir dedi şimdi senin dediğin ciddiye alıp öle bırakamam kusura bakma sana saygı gösteriyorum ama Serkan abi daha iyi olduğu için onun benim için daha geçerli zaten mesajda belli güvenlik yüzünden sen burda ban tamam bitti değil durumum diğer arkadaşlar gibi olsa tamam ama öle değil Serkan abide diğer abilerde beni bu konu konuştuk
ben burda sadece çözümü hakkında konuşmak istiyorum beni yanlış anlama kardeş sana saygı gösteriyorum

aynı şekilde bi hesapda benim gitmişti kafadan numara yazıyotum bu no çok kez kullanılmış diyordu çok ugrastım olmadı kaldı öyle

Kardeşim Serkan abide okudu bunları ben senin bilgilerine değer veriyorum yanlış anlama kardeş ama Serkan abiyi burda daha ciddiye alıyorum Serkan abi ban yemedin dedi bana bu halledilir dedi şimdi senin dediğin ciddiye alıp öle bırakamam kusura bakma sana saygı gösteriyorum ama Serkan abi daha iyi olduğu için onun benim için daha geçerli zaten mesajda belli güvenlik yüzünden sen burda ban tamam bitti değil durumum diğer arkadaşlar gibi olsa tamam ama öle değil Serkan abide diğer abilerde beni bu konu konuştuk
ben burda sadece çözümü hakkında konuşmak istiyorum beni yanlış anlama kardeş sana saygı gösteriyorum

Serkan kendisini kanıtlamış bir usta.. iyi nitetli bir abimiz olaylara her zaman pozitif yaklaşan bir dost. O yüzden senin konuna da bu yaklaşımda yaklaşıyor pes etmemen açısından ... [Youtube Türkiyede yeni başlayan bir kazanç sistemi. Fakat AdSense çok farklı bir konudur.Geçmişi eskidir. Birbirinden tamamen farklı yöntecilere sahiptir. ] Yani demek istediğim Youtube ve AdSense Branşları birbirine kesinlikle benzemez. Şunu çok eski bir yayıncı olarak söylebilirim ki AdSense de benim branşım . Ne yaptıklarını ve neler yapmak istediklerini çok iyi bilirim . O yüzden bu konu için fazla umutlanmamanı isterim. Ben senin üzülmeni istemiyorum .. Emek veriyorsun çabalıyorsun herkesin ortak amacı para kazanmak , para kazanmak istiyorsan bu acı tecrübelere sahip olman şart . Sabretmen şart bu sektörde.. Yaşamış oldugun bu garip sorun çözüm üretilecek cinsten değil .. Yinede bir mucize olabilir. Allah yardımcınız olsun ... Başlık At Buraya TIKLA (Sanırım göndermişsin Beklemede kal çünkü hafta da bir kaç defa inceliyorlar. Cumartesi Pazar' a dek geldiği için cevaplamamışlar büyük ihtimal ) [çözüm için uygun bir link atarlar.. Hesabın ban yememiş incelemeye alınmış büyük ihtimal ]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri