Adsense ve Vergi

2019 yılından itibaren zaten hayata geçireceklerdi.
Demekki 2 ay öncesinde başlamışlar.
Kısmet artık kime ne kadar çıkartırsalar.

Edit : Zamanında tartıştık ettik, yabancı adsense payooner kart.

payoneer kartı izleyemeyeceklerinin garantisi var mı hocam

Resmi bişey yapmadılar lafla yapmaya çalışıyorlar. Şahsen bana gelse böyle bir şey bi söver giderim. Suriyeliler vergi vermezken ben mi vericem. Ne zaman onlardan alırlar o zaman gelsinler.

Eger gelir yuksekse kur bir sirket tut bir saglam muhasebeci her kurusu vergiden cek geriye odeyecegin pek buyuk bir meblag kalmaz ne cok korkuyosunuz arkadas ceza yemek daha mi iyi
Muhasebeci bu gelirleri hangi şekilde sisteme girecek hocam bilginiz var mı?
Benim kişisel şirket var da şimdi muhasebeci de bilmez ki

vergi çıksada geçmişe dönük vergi alınacağını sanmıyorum.

geriye dönük kanun mu olurmuş.. ben e devlet ğzerinden gelir beyan edeceğim tabi mümkünse

peki şimdi partner gelirleri ne olacak, partnerden ödeme alanlar bu ad altinda almiyorlar

Konuyu okumayanlar için bir açıklık getireyim - ŞU ANDA HESABINA GOOGLE IRELAND PARA GELEN HERKES - çağrılacakmış,kanun yeni yürürlüğe girmiş,çağırılanların geçmişe dönük son 5 senesi incelenip mortingen ştrayzen anladınız işte gerisini...

Konuyu okumayanlar için bir açıklık getireyim - ŞU ANDA HESABINA GOOGLE IRELAND PARA GELEN HERKES - çağrılacakmış,kanun yeni yürürlüğe girmiş,çağırılanların geçmişe dönük son 5 senesi incelenip mortingen ştrayzen anladınız işte gerisini...

Ben yeni sitelerden kazanmaya başladım, önümüzdeki aylarda ödeme alacağım, bu durumde ne yapayım, şahıs şirketi mi açmalıyım

1 yıldır ödeme almıyorum hiçbir yerden, en son 2017de ödeme almıştım

Yalan söyleyeni öpmüyolar ya inanmayın kanıt olmayınca

Sizinle Google arasında olduğu gibi, Mülklerde görüntülenen Reklamlarla bağlantılı olarak Google ile reklamverenler arasında gerçekleşen işlemlerle ilişkili tüm vergilerden (varsa) Google sorumludur. Google'ın net geliri esas alınarak hesaplanan vergiler hariç olmak üzere, Hizmetlerle ilişkili tüm vergilerin (varsa) sorumluluğu size aittir. Google'ın Hizmetlerle ilgili olarak size yapacağı tüm ödemeler, vergi dahil (geçerliyse) olarak değerlendirilecek ve düzenlenmeyecektir.

Ben yeni sitelerden kazanmaya başladım, önümüzdeki aylarda ödeme alacağım, bu durumde ne yapayım, şahıs şirketi mi açmalıyım

Kazancınıza bağlı bence,ama bu saatten sonra google irelanddan para alıp vergi vermeyeni affetmezler,bankalar maliyeye bildiriyor

geriye dönük kanun mu olurmuş.. ben e devlet ğzerinden gelir beyan edeceğim tabi mümkünse

geçmişe dönük kanun yok ortada. var olan kanunu hiçe sayıp elde ettiğin gelirin vergisini ödememişsin diyor haklı olarak. yeni uygulamaya başladıkları için bunu karşşı "ceza uygulamayacağım, geçmişe dönük öde birşeyler, sonrasında ise şirket üzerinden kanun kapsamında normal vergini öde" diyorlar.

olması gereken bu zaten bencede. sonuçta elde edilen bir gelir var. ben devlet memuru olduğum için bana inşallah ekstra olarak kanuna muhalefetten bir ceza kesmezler. (Memurlar Türk Ticaret Kanununa göre(Tacir) veya (Esnaf) sayilmalarini gerektirecek bir faaliyette bulunamaz, ticaret ve sanayi müesseselerinde görev alamaz, ticari mümessil veya ticari vekil veya kollektif sirketlerde ortak veya komandit sirkette komandite ortak olamazlar.)

Hocam direk açmanıza gerek yok eğer ödeme düzene girerse, düzenli olarak her ay ödeme almaya başlarsanız ozaman açarsınız. Vergi ödemeniz için düzenli geliriniz olması gerek.

şirket açmak ne demek ki? adam gibi vergiyi ödeyip geçeriz, şirket zorunlu mu acaba?

ha birde o arkadaş 600k gibi bir miktar kazanmış ki göze takılmış :D

yeter ...... vergi vergi sussss ............... gelirse borcun ödersin. ne yani böyle konu açıyorsunuz ne oluyor yani açınca ? şu sitenin çocuk tipleri hiç değişmeyecek...

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] konu başından bittik kelimesi kaldırılırsa sevinirim, yaygara koparmaya gerek yok, bu saatten sonra kim iyi kazanıyorsa gitsin bir zahmet vergisini ödesin

Geçenlerde ki bankalardan aranıp gelen USD ile sordukları sorular bunlarla ilgili demekki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri