Adsense ve Vergi

Eskiden esnaflık yaparken maliyede ufak bir borç bırakmışım, aradan biraz zaman geçince kapı gibi evrak gönderdiler borcunu öde şu kadar borcun var diye, benim anlamadıgım şu yanına çagırmışda anlaşalım demişte, hayırdır elden borçmu vermiş onu istiyor, maliye şakaya gelecek bir kurum degil, adam yazar evragını verir postaya eline geçince orada yazan tutarı seve seve ödersin. bana pek inandırıcı gelmedi, ayrıca bu işi yapan onbinlerce insan varken neden tek kişiden ses çıktı ? he tek seferde 600 k ödeme almıştır o istisna olur. İnşallah sorun olmaz rahat olun. Son olarak zaten iflas ettik :D işler kesat canımızımı alacaklar ..

Genelde gecmise islemez ama bilmiyorum...
Ayrica ne kazandimki ne vericem.
Kazandigimizin varsa bi yukumlulugude devlete veririm.
Ama gecmise islemz fikrimce

---------- Spam Engelliyici 22:55 ---------- Önceki Mesaj 22:54 ----------

Ayrica zaten vergi die bi muhabbet vardiki bir yildir felan belli meglagiyi gecenler icin yeni diilki

Kasım 2017 vergi affı
4-buyukler_5858.jpg

kralspor8466.jpg
3

kralspor9606.jpg

2014 yılı :D Milyonluk vergi borçlarına af - Son Dakika Spor Haberleri

ya arkadaş bu nası kafa ya..vergi alacaksan 2019 dan başlat al... geriye dönmek te nedir.bizler youtuber olarak YURTDISINDAN TÜRKİYE YE DÖVİZ GİRİŞİ SAĞLIYOZ..MÜKAFAT KAZANACAĞIMIZA tokat yiyoz..hemde geriye dönük hesaplara bakılacak denmesi saçmalık ...

google zaten vergisi kesilmiş ödemeyi bize yapıyor. Eğer 2019 da böyle bir düzenleme gelirse google adsense paneline vergi bilgileri ekler vergisi kesilmiş ödemeyi yayıncılara yapar. Şu aşamada kimse böyle işlere kulak asmasın. Zaten çoğu kişi şuanda zor harçlığını çıkarıyor.

adettendir
1 vergi
2 PewDiePie
3 spam bitti
4 partner tavsiye (spam alan)

Bölüm 1:

Bütün yıllardır forumlarda web sitesi acıp ilk defa adsensede para kazanan binlerce kişi gördüm hepside aylık kaznamış oldugu para inanınki 100 tl 250 tl bilemedin 500 tl vs...

adam bir ayda 200 lira kazanmış foruma konu acıyor ben adsensede bu ay 200 lira kazandım vergi verecekmiyim nasıl vergi verecem... diye hep yüzlerce konu gördüm...

300 lira kazanmış bu ay arkadaşlar ben vergi dairesini aradım bilmem bana dediler vergi ver bilmem ne ya.... bunu coğunluklan yapanlar ise hep adsensede yeni kazanan kişilerdi...hep...

4630f10418e4b806c61ee61ffa60945a.jpg

Bölüm 2: R10 da konuyu acan kişi paylaşmış oldugu davetiyede benim anladıgım kadar... mobil uygulaması var bu uygulamada yüklü kazanclar elde ediyor... ve aynı zamanda kendisi bir şirket oldugu için vergi kesme olayı var irlandaya şirket üzerinden kurumsal adsense hesabı olarak kazanc sagladıgı zaman Türkiyeye vergi vermek zorunda kalır..

bu kişinin dünya capında geliştirilmiş bir oyunu veya uygulaması vardır....

eğer sizinde dunya caoında gelişmiş bir uygulamanız var ise kurumsal şirket adsense veya admob hesabınızı baglarsanız vergi kesmek zorunda kalıyorsunuz....yani vergi ödemek zorundasınız....

Haber siteleri:

r10 ytpara özelliklen cok takip ediyorlar en ufak detayda herkesi ilgilendiren bir konu oluyorsa haber siteleri kafadan Yanlış haber yapmaya başlıyorlar....

En son olarak:

zaten adsensede kazanç sağlayanlar için gecmişe yönelik bir vergi konusu söz olamaz eski konularda bunun acıklamasını yaptılar....

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

İLE

İRLANDA

ARASINDA GELİR VE SERMAYE DEĞER ARTIŞ KAZANÇLARI ÜZERİNDEN

ALINAN VERGİLERDE ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME VE

VERGİ KAÇAKÇILIĞINA ENGEL OLMA ANLAŞMASI

TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ

İLE

İRLANDA HÜKÜMETİ

Gelir ve sermaye değer artış kazançları üzerinden alınan vergilerde çifte vergilendirmeyi önleyen ve vergi kaçakçılığına engel olan bir anlaşma yapmak isteğiyle,
AŞAĞIDAKİ ANLAŞMAYA VARMIŞLARDIR:

Madde 1
KAPSANAN KİŞİLER

Bu Anlaşma, Akit Devletlerden birinin veya her ikisinin mukimi olan kişilere uygulanacaktır.

Aşagıdak gereken linki veriyorum...

kaynak:

Untitled Document

sonuç:

Eğer adsensede fazla kazanıyorsanız banka belli bir kazancdan sonra bunu gerekli olan kurumlara bildirebiliyor.....

google zaten vergisi kesilmiş olan ödemeyi size yapıyor..... bunlar anlaşmada vardır....

Bölüm 1:

Bütün yıllardır forumlarda web sitesi acıp ilk defa adsensede para kazanan binlerce kişi gördüm hepside aylık kaznamış oldugu para inanınki 100 tl 250 tl bilemedin 500 tl vs...

adam bir ayda 200 lira kazanmış foruma konu acıyor ben adsensede bu ay 200 lira kazandım vergi verecekmiyim nasıl vergi verecem... diye hep yüzlerce konu gördüm...

300 lira kazanmış bu ay arkadaşlar ben vergi dairesini aradım bilmem bana dediler vergi ver bilmem ne ya.... bunu coğunluklan yapanlar ise hep adsensede yeni kazanan kişilerdi...hep...

Bölüm 2: R10 da konuyu acan kişi paylaşmış oldugu davetiyede benim anladıgım kadar... mobil uygulaması var bu uygulamada yüklü kazanclar elde ediyor... ve aynı zamanda kendisi bir şirket oldugu için vergi kesme olayı var irlandaya şirket üzerinden kurumsal adsense hesabı olarak kazanc sagladıgı zaman Türkiyeye vergi vermek zorunda kalır..

eğer sizinde dunya caoında gelişmiş bir uygulamanız var ise kurumsal şirket adsense veya admob hesabınızı baglarsanız vergi kesmek zorunda kalıyorsunuz....yani vergi ödemek zorundasınız....

Haber siteleri:

r10 ytpara özelliklen cok takip ediyorlar en ufak detayda herkesi ilgilendiren bir konu oluyorsa haber siteleri kafadan Yanlış haber yapmaya başlıyorlar....

En son olarak:

zaten adsensede kazanç sağlayanlar için gecmişe yönelik bir vergi konusu söz olamaz eski konularda bunun acıklamasını yaptılar....

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

İLE

İRLANDA

İLE

İRLANDA HÜKÜMETİ

Gelir ve sermaye değer artış kazançları üzerinden alınan vergilerde çifte vergilendirmeyi önleyen ve vergi kaçakçılığına engel olan bir anlaşma yapmak isteğiyle,

Madde 1
KAPSANAN KİŞİLER

Bu Anlaşma, Akit Devletlerden birinin veya her ikisinin mukimi olan kişilere uygulanacaktır.

kaynak:

Untitled Document

sonuç:

Eğer adsensede fazla kazanıyorsanız banka belli bir kazancdan sonra bunu gerekli olan kurumlara bildirebiliyor.....

google zaten vergisi kesilmiş olan ödemeyi size yapıyor..... bunlar anlaşmada vardır....

ağzına sağlık kardeşim

Bölüm 1:

Haber siteleri:

En son olarak:

TÜRKİYE CUMHURİYETİ

İLE

İRLANDA

İLE

İRLANDA HÜKÜMETİ

Madde 1
KAPSANAN KİŞİLER

kaynak:

Untitled Document

sonuç:

Arkadaşlar konudaki ozelgeyi ben paylaştım orda KDV muafiyetinden bahsediyor yani analitik raporda yurtdışı tıklari için kdv hesaplanmayacak

Genç girişimciler zaten gelir vergisinden belli tutarlarda muaf

Bunun dışında aylik 300 500 lira kazanana kimse dokunamaz merak etmeyin

Aylik geliri 3 4 bin üstü olan varsa onlar genç girişimci durumuna gore değerlendirilebilir sorusunu olan varsa yanıtliyim

Arkadaşlar konudaki ozelgeyi ben paylaştım orda KDV muafiyetinden bahsediyor yani analitik raporda yurtdışı tıklari için kdv hesaplanmayacak

Genç girişimciler zaten gelir vergisinden belli tutarlarda muaf

Bunun dışında aylik 300 500 lira kazanana kimse dokunamaz merak etmeyin

Aylik geliri 3 4 bin üstü olan varsa onlar genç girişimci durumuna gore değerlendirilebilir sorusunu olan varsa yanıtliyim

gereksiz mesaj.

Son düzenleme:
100 bin kazandın 25 bin gelir vergisi verdin kalan 75 binle bir araba aldın 35 bin de araba için öötv kdv vs için yani 100 k dan 60 k devlete gitti. gelir ve gidervergisi toplamı bu ülkede yaşama bedeli yken neden gidip yunanistan yada ermenistanda yaşamayalımki. mevzu milliyetçilik değil mevzu bir ülkede yaşama şartları ve bedeldir. ki manevi bedelleri hiçe sayan atalarımızın mirası olan bu memleketi canlarıyla kanlarıyla kurtuluş savaşında miras bırakılan bir memleket düşünüyorum da bü gün ki şartlarda mevcut olan ülkeyle uzaktan yada yakında alakası olmayan bir anonim şirketine dönüşmüş güzelim memleketim. düşman diyarını aratan memleketim...

geçmişe yönelik vergi vermem. canımı mı alacaklar

süreklilik cümlesi geçmiş için sanırım çünkü gelecek le ilgili bir süreklilik olmaz ama 5 yıl içinde geçmişe dönük aralıksız ödeme alan herkes sürekli statüüsünde sayılır. tek çözüm vatandaşlıktan çıkıp kaçmak olacak bu ralardan.

umarim beni cagirdiklarinda show habere cikmam 1-2 milyon vergi kacirmis yillarca diye

süreklilik cümlesi geçmiş için sanırım çünkü gelecek le ilgili bir süreklilik olmaz ama 5 yıl içinde geçmişe dönük aralıksız ödeme alan herkes sürekli statüüsünde sayılır. tek çözüm vatandaşlıktan çıkıp kaçmak olacak bu ralardan.

Şahsen bana vergi borcu gelse ödemem. En fazla ne yapabilirler ki hocam? Maaşımızın dörtte birine el koyarlar. Ömür boyu öderiz. Türk bankasında para tutmayız. Kaçmayı gerektirecek bir durum yok.

Yine biri kuyuya taş attı, herkes çıkartmaya çalışıyor.
R10'da açılıyor butür konular hep ordaki üyeleri buluyorlar, şuan forumda butür olayla karşılan yok.

2019 sonrasında yasa tasarısı olduğunu yazıp çiziyorlar zaten, internet gelirleri vs altında ama daha yürürlüğe girmemiştir herhalde.
Sonuçta 2019 yılı başı itibarıyla.
Neyse kader kısmet deyin geçin artık ne olacaksa hep birlikte görücez.

Şahsen bana vergi borcu gelse ödemem. En fazla ne yapabilirler ki hocam? Maaşımızın dörtte birine el koyarlar. Ömür boyu öderiz. Türk bankasında para tutmayız. Kaçmayı gerektirecek bir durum yok.

6 senedir spamciyim 29 yasima girdim
okulu bitirdigimde 22 yasinda 1 yil bos gezdim sonra spama basladim
toplamda 30 gün sigortam var oda bi yerden gösterdim is bulma geregide duymadim yillardir ileriye dönükde bulmayi düsünmüyorum aldigim her sey aile fertlerinin üstüne biliyordum böyle olacagini zaten o yüzden gelsin götürsünler beni tüm borclari bana cikarsinlar bugune kadarki trye gelen paralarin no problem

Başladı yine birisi ortada zerre gerçekçi kanıt yokken sabah gazetesi gibi haber yapmaya, ortada kanıt yok bir şey yok saçma sapan bir video sağ alt köşede bir vesikalık foto alt taraftada yazan yazı BİTTİK ÖLDÜK SOYUNDUK UZANDIK VERGİ ADSENSE...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri