Adsense VERİ YOK problemi

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
benim 5 kanalımında gmailleir yeni iidi hatta 2 si yaandex uzantılı idi 1 haftalık kanallardı izlenmeleri 1 hafta aldıktan sonra bağladım 3 gun daha bekleim bakalım düzelcekmi?? işin tuafı hadi adsense saymıo geriden gelio dielim ya youtube analytictede de 0 yazıor..neyse beklicez görcez

paranız kesinleştimi kanallardan

benim 10k izlendi kanal adsense bile baglamadım. kanal ı açtığım mail 2 senelik mail.öncesinde para kazanmasında kapanma vs olmadı.
10k gösterim aldı kanal dizi kanalı bir haftada.para kazandıran oynatmalar yanlızca 2 .video öncesi sonrası,ayrıca video içi reklamlar acık .hepsinde reklamlar çıkıyor.
bu genel bi sorun.25 aralıkta sadece 2 para kazandıran oynatma almış .o gün açmıştım zaten kanalı.daha sonrasında yansıma olmamış.yabancı forumlara baktım.onlarda diyor toplam video oynatmanın yüzde 30 40 ı para kazandıran oynatma oluyordu ama ocak ayında yüzde 10 a düştü.kimisi diyor 0 gözüküyo.youtube yatmasa bari paraların üstüne

konuyu okuyan arkadaşlardan ricam olucak mesala 11 ocak kanallarının para kazandıran oynatmalarına bakıp,birde kanallarının toplam 11 ocakta aldığı izlenimini yazabilirler mi konuya

benim adsense sabahtan berii aynı değer gösteriyo durdu nedense. saat 00.00 olmadan da 0 landı hala 0

2 gündür söylüyorum sonunda herkes farkına varıp bi konuda toplandı onlarca kanal bağladım maksimum 2 günde yansıyordu ama 3-4 gün yasımaması şuan başka bir sorun oldugundan dolayı aldığımız o kadar izlenimler boşa gitmiş oldu.

2 gündür söylüyorum sonunda herkes farkına varıp bi konuda toplandı onlarca kanal bağladım maksimum 2 günde yansıyordu ama 3-4 gün yasımaması şuan başka bir sorun oldugundan dolayı aldığımız o kadar izlenimler boşa gitmiş oldu.

gitmez inş ya eklenir hesaba. Benim sabahtan beri güncellenmiyor ya deli olacam

RESİM : i.hizliresim.com/K6lEnP.png
1.HESAP : İlk etapta bu hesaptaydı kanal 15-20 gün hiç bir veri olmadı bekledim. olmadı,

RESİM : i.hizliresim.com/e2YRZq.png
2.HESAP : bu hesaba geçtim burada da 20 gün bekledi VERİ yok diyor.Halada yok

---------- Mesaj saat 01:39:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:38:02 civarında gönderildi. ----------

İlk kullandığım adsense hesabında 3-4 kaz kanal kapanma oldu.Ama ikinci adsenses yeni adsense onda da VERİ YOK diyor.

---------- Mesaj saat 01:42:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:39:39 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar, sizde tamam bazen adsense saymıyo falan diyorsunuz ama, resimlere baktıysanız benim hiç kanalı bağlıyorum.Tık değil veride yok 0 0 0 SIFIR kocaman sıfır böyle olan varmı.

3-4 gün değil bir ay geçmesine rağmen öyle youtube normal para kazanma normal.

benim de yeni açtığım kanalın hala izlenimi tıkı fln yansımadı 2.gün olacak

Eski Youtuberler'den var mı böyle bir sorunla önceden karşılaşan acaba?

Ben karşılaştım. Aralık ayı full veri yok. Hiç veri yansımadı. Google gruplarına Türkçe ingilizce nereye konu açtıysam bilen çıkmadı. taa ki Ocak ayı girene kadar. Ocak 1 oldu raporlar saymaya başladı. Tahminimce arkadaşların şubat başında veri saymaya başlar

Ben karşılaştım. Aralık ayı full veri yok. Hiç veri yansımadı. Google gruplarına Türkçe ingilizce nereye konu açtıysam bilen çıkmadı. taa ki Ocak ayı girene kadar. Ocak 1 oldu raporlar saymaya başladı. Tahminimce arkadaşların şubat başında veri saymaya başlar

Merak edilen bir soru; acaba sonradan bu izlenim ve tıklar yansıyacak mı?

arkdaslar 3 yeni kanal actım icinde 1000 kusur video war toplamda 3 gun oldu 8 gosterim var sadece neden veriler yansımıyor *

Para kazanmaya kapatilmisti kanallarim yeni kanal actim bagladim 3 gundur yansimiyo suanda hata var adsensede insallah sonradan yansir

bende bir tek kendimde var sanıyordum bu problem demekki genelmiş bende birçok kanal açtım ve hepsini açtıktan 1 gün sonra adsense bağladım iyi hit geliyor fakat adsense yansımıyor. 1 hafta olacak bugün ama durum halen aynı.. Daha ne kadar beklicez acaba ?

aynı durum ben de devam ediyor hala adsense e yansımıyo izlenimler tıklar. Nolcak böyle ya.

bende de var aynı sorun birkaç kez daha belirtmiştim, forumda biraz araştırdım, 2013 eylül-ekim arasında da böyle problem yaşayanlar olmuş, sanırım düzelecek bir durum ama eski izlenimler yansımayacak gibi duruyor.. inşallah yanılıyorumdur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri