Stan
Yasaklanmış
açtığın kanalların gmaillerinide yeni mi aldın ?
ewt yeni gmailler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
açtığın kanalların gmaillerinide yeni mi aldın ?
benim 5 kanalımında gmailleir yeni iidi hatta 2 si yaandex uzantılı idi 1 haftalık kanallardı izlenmeleri 1 hafta aldıktan sonra bağladım 3 gun daha bekleim bakalım düzelcekmi?? işin tuafı hadi adsense saymıo geriden gelio dielim ya youtube analytictede de 0 yazıor..neyse beklicez görcez
2 gündür söylüyorum sonunda herkes farkına varıp bi konuda toplandı onlarca kanal bağladım maksimum 2 günde yansıyordu ama 3-4 gün yasımaması şuan başka bir sorun oldugundan dolayı aldığımız o kadar izlenimler boşa gitmiş oldu.
gitmez inş ya eklenir hesaba. Benim sabahtan beri güncellenmiyor ya deli olacam
senin iyi yine hocam benim en son 8 ocakta kaldı ve o kadar patlayan video oldu bu arada
Eski Youtuberler'den var mı böyle bir sorunla önceden karşılaşan acaba?
Ben karşılaştım. Aralık ayı full veri yok. Hiç veri yansımadı. Google gruplarına Türkçe ingilizce nereye konu açtıysam bilen çıkmadı. taa ki Ocak ayı girene kadar. Ocak 1 oldu raporlar saymaya başladı. Tahminimce arkadaşların şubat başında veri saymaya başlar
Merak edilen bir soru; acaba sonradan bu izlenim ve tıklar yansıyacak mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.