Adsense web sitesi ile çok kazanan var mı

Türkçe degilde ingilizceniz var ise açabilirsiniz. Türkçe web içerikte iş yok gerçi YT içinde öyle. Ancak YT'de kazanmak web'den daha kolay diyebilirim.

tanıdıklarım var senelerdir her ay maas gibi 2k 3k takır takır para alanlar.kanal kapandi derdi yok ban derdi yok isini iyi yaparsan ndn olmasın

Ben yapıyordum bi aralar aylık 1,5-2 bazen 800 bazen 500 bırakıyordu ama çok sıkıntılı bence sonra yt geçtim :) ama site de kasın kenarda dursun zararı olmaz :D

site işi öyle kolay değil bir anlık boşlukta bi anda düşüyor el bebek gül bebek besliceksin siteyi. Uğraşırım sabırlıyım dersen bu siteyle alakası yok her alanda kazanırsın. Öyle site açayım para gelsin olmuyor yani.

Tbm çok iyi adamın. Normalde tr'de bu kadar hit ve to ile 50 zor kazanırsın günlük.

Web site işi göründüğü gibi kolay değil bana göre youtubeden daha zor.Yani her kişi yapamaz sadece işi bilenler bu şekilde iyi paralar kaldırıyorlar.Bizdede olduğu gibi sitelerdede türkçe içerikte ne yazık ki para yok :)

3 yıldır ciddi gelirler elde ediyorum.

Youtube'a kıyasla 10 kat zorluk derecesi ve tecrübe zorunluluğu var hocam.

Çok hızlı yükselişe geçirebileceğiniz özgün bir projeniz ve reklama ayıracağınız ciddi bir bütçeniz yoksa hiç bulaşmayın.

SEO dediğimiz olgu web sitesinde artık sadece ziyaretçi memnuniyetinden geçiyor, hilesı hurdası yok.

Okudum Ve Anladığım Kadarıyla Domain Sorgulama Sitesi..

whois vb. işlemler yapılıyor olmalı..

örnek ;

wmaraci.com

Türkçe degilde ingilizceniz var ise açabilirsiniz. Türkçe web içerikte iş yok gerçi YT içinde öyle. Ancak YT'de kazanmak web'den daha kolay diyebilirim.

yt sonsuza kadar kalacak değil dallandırmak lazım diye düşünüyorum tr mi çalışsam ing mi karar veremedim

tanıdıklarım var senelerdir her ay maas gibi 2k 3k takır takır para alanlar.kanal kapandi derdi yok ban derdi yok isini iyi yaparsan ndn olmasın

adsense banlanmıyor mu geçersiz tıklamadan

Ben yapıyordum bi aralar aylık 1,5-2 bazen 800 bazen 500 bırakıyordu ama çok sıkıntılı bence sonra yt geçtim :) ama site de kasın kenarda dursun zararı olmaz :D

neyi sıkıntılı spam yapılamıyor mu onda ?

site işi öyle kolay değil bir anlık boşlukta bi anda düşüyor el bebek gül bebek besliceksin siteyi. Uğraşırım sabırlıyım dersen bu siteyle alakası yok her alanda kazanırsın. Öyle site açayım para gelsin olmuyor yani.

Sabırlıyım bi film sitesine 3 ay sabrettim gelirsiz olduğu halde :D

Tbm çok iyi adamın. Normalde tr'de bu kadar hit ve to ile 50 zor kazanırsın günlük.

tr değil ingilizceymiş

Web site işi göründüğü gibi kolay değil bana göre youtubeden daha zor.Yani her kişi yapamaz sadece işi bilenler bu şekilde iyi paralar kaldırıyorlar.Bizdede olduğu gibi sitelerdede türkçe içerikte ne yazık ki para yok :)

yabancı çalışırım bende güncel :)

3 yıldır ciddi gelirler elde ediyorum.

Youtube'a kıyasla 10 kat zorluk derecesi ve tecrübe zorunluluğu var hocam.

Çok hızlı yükselişe geçirebileceğiniz özgün bir projeniz ve reklama ayıracağınız ciddi bir bütçeniz yoksa hiç bulaşmayın.

SEO dediğimiz olgu web sitesinde artık sadece ziyaretçi memnuniyetinden geçiyor, hilesı hurdası yok.

spam yok mu onda vardır bi yolu

bu site ingilizcedir
evet ingilizceymiş

Okudum Ve Anladığım Kadarıyla Domain Sorgulama Sitesi..

whois vb. işlemler yapılıyor olmalı..

örnek ;

wmaraci.com

evet öyleymiş

Anlamıyorsanız bulaşmayın baş edemezsiniz web işinde..Anlayabilirim diye de sakın girmeyin..Tavsiye..

Anlamıyorsanız bulaşmayın baş edemezsiniz web işinde..Anlayabilirim diye de sakın girmeyin..Tavsiye..
Ben 0 kodlama bilgisiyle girdim. Hiçbir bilgim yoktu. 4-5 gün oldu gireli. Wordpressi kullanması çok basit. Yazı eklemesi, istediğin temayı yüklemek, eklenti eklemek felan çok basit. :D

SEO bilmiyorsan boşa kürek çekersin hocam ben zamanında nelerle uğraştım bir bilsen.. yt'den daha berbat bir şey bir yere oturtmak siteyi

Ben 0 kodlama bilgisiyle girdim. Hiçbir bilgim yoktu. 4-5 gün oldu gireli. Wordpressi kullanması çok basit. Yazı eklemesi, istediğin temayı yüklemek, eklenti eklemek felan çok basit. :D

Zevk için yapıyorsan sana eğlenceli gelir ilerde para kazanmak için yapmaya çalışacaksan yaptıkların %1 bile değil.. :)

biraz biliyorum film sitem var şuan ,film sitesi çok zor yükselmek buna rağmen bir kaç kelimede yükseldim bırakıp adsense çalışacam inş

valla dostum film sitesi çok riskli dizimag'e olanlardan sonra daha da zorlaştı artık çok dikkat ediyorlar telife. Kendi sunucunda barındırma sakın filmleri yarın kapıda polis görürsün yoksa :D çok kaliteli iş yapmadıktan sonra film sitesi asla yürümez hep dipte kalır. Şu an ben filmleri hep "filmifullizle.com" dan izliyorum . Bilgin diye bir admin var çok ilgili ve site kaliteli içeriklerle dolu. Keşke öyle bir sitem olsa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri