Adsense Yansımama ( 15 Mayıs )

benimki biraz farklı kanalımdaki videolar dan biri eşleşen yemiş kanal takip proğramı bu kanalı eşelşen firmanın networkuna bağlı olarak gösteriyor kanal adsenseye bağlı ve diğer videolar da reklamlar açık şimdi ben bu kanal dan kazanç sağlaya bilirmiyim şanş işte eşleşen video hem google aramasın da hemde yutup aramasın da ilk sırada çıkıyor kanal kapanmalarının sık olduğu bu zamanlar da da girip kontrol etmek istemiyorum varmı bu konu da bilgisi olan :confused:

Ekleme: benim adsense yansıyor

Son düzenleme:
arkadaşlar son 3-4 saat yansımadığını nasıl takip ediyonuz kazanç aynı mı duruyor yoksa

gıdım gıdım yansıyo tbm yerlerde sürünüyo izlenime göre artış çok düşük var bi haltlar gibi

bende azalıyor :) bir girdim x7 idi 10 dk sonra bir girdim x5 olmuş :)

sorunun neden kaynaklandıgını bulabildiniz mi acaba, bende de aynı problem var..

sorun bende de var. yansımıyor ve son 3-4 gündür sorunlar var. izlenim düştü ciddi anlamda bir de üstüne bu sorun olunca acaba diye düşünmeye başladım ?

bendede yaklaşık 5 gündür adam akıllı yansımıyor 126k olan bi videom var yeni başladım günde 20 -30k izlenim olmasına rağmen 2-3k olarak yansıyor adsense çözemedim hiç bi sorun yok kanal bağlı pub id doğru izlenimler boşa gidicek diye korkuyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri