Adsense yeni kanal bağlanmıyor [Düzeldi]

• Kullanıcı brocker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

brocker

Kayıtlı Üye
2 saat önce farklı adsenselere 5 kanal bağladım sorunsuz şekilde ancak artık kanalda bağlanmıyor. Ne zaman denesem beni direkt adsense aç sayfasına yönlendiriyor en az 10 farklı kanalla 10 farklı adsensede deneme yaptım hepsinde adsense aç dedi. Başkalarında da aynı sorun var mı birisi deneyip yazarsa iyi olur.

Diğer konuda yazan [MENTION=9253]Enes[/MENTION] arkadaşımızda da aynı sorun varmış ve skype de bazı arkadaşlarımda deneme yaptı onlarda da aynı şekilde yeni kanal bağlamaya çalıştığımızda adsense açmamızı isteyen sayfaya yönlendiriyormuş.

Galiba google amcanın yeni icatlarından birisi ile karşı karşıyayız her kanal için yeni adsense açmamızı istiyor.

çalışma yapıyorlardır belki. bir kaç saat sonra tekrar denesek

2 saat önce farklı adsenselere 5 kanal bağladım sorunsuz şekilde ancak artık kanalda bağlanmıyor. Ne zaman denesem beni direkt adsense aç sayfasına yönlendiriyor en az 10 farklı kanalla 10 farklı adsensede deneme yaptım hepsinde adsense aç dedi. Başkalarında da aynı sorun var mı birisi deneyip yazarsa iyi olur.

Diğer konuda yazan [MENTION=9253]Enes[/MENTION] arkadaşımızda da aynı sorun varmış ve skype de bazı arkadaşlarımda deneme yaptı onlarda da aynı şekilde yeni kanal bağlamaya çalıştığımızda adsense açmamızı isteyen sayfaya yönlendiriyormuş.

Galiba google amcanın yeni icatlarından birisi ile karşı karşıyayız her kanal için yeni adsense açmamızı istiyor.

link yöntemiyle denedinmi?

ne olduysa bu adsense yeni görünüme geçişten sonra olmaya başladı.

---------- Spam Engelliyici 18:15 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------

hocam yönetici atayarak mı denediniz yoksa link yöntemiyle mi?

çalişma var hocam bende adsense açtim sonra kanal ayarlarına baktıgımda hayla bana adsense kur dıyordu. adsensede kuramadıgımıza gore anca calısma vardır :)

Bilinen bütün yöntemlerle deneme yaptım (token, yönetici atama ve direkt bağlamaya çalışma) hiçbir şekilde kanal bağlanmıyor. İnşallah çalışma yapıyorlardır yoksa işimiz bu sefer gerçekten çok zor.

çalişma var hocam bende adsense açtim sonra kanal ayarlarına baktıgımda hayla bana adsense kur dıyordu. adsensede kuramadıgımıza gore anca calısma vardır :)

O zaman bu iyi haber eğer yeni adsense açtığınız halde hala kur diyorsa çalışma vardır.

Son düzenleme:
ne olduysa bu adsense yeni görünüme geçişten sonra olmaya başladı.

---------- Spam Engelliyici 18:15 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------

hocam yönetici atayarak mı denediniz yoksa link yöntemiyle mi?

eski görünüme nasıl geçebiliriz ?

Aynen arkadaşlar normal hesap ile giriş yaparak ve linkleme ile denedim fakat bağlanmıyor Yen'i Adsense açma kısmına yönlendiriyor .
İnş çalışma vs vardır sonra düzelir öyle Ümit ediyorum yoksa nasıl bağlayacağız kanalları oda var .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni adsensede açılmıyo, bakalım bunun altından ne çıkıcak.

Bilinen bütün yöntemlerle deneme yaptım (token, yönetici atama ve direkt bağlamaya çalışma) hiçbir şekilde kanal bağlanmıyor. İnşallah çalışma yapıyorlardır yoksa işimiz bu sefer gerçekten çok zor.

O zaman bu iyi haber eğer yeni adsense açtığınız halde hala kur diyorsa çalışma vardır.

aynen öyle hocam /adsense url den baktıgımdane kadar kanal ayarı sekmesınde adsense kur desede. onay bekleme surecine girmişti adsense

yaklaşık 10 gündür o bağlantı öyle yeni adsense aç diyor. ama link kopyala yapıştır hala çalışıyor 2 dk önce bağladım. forumda arat konusu vardır.

yaklaşık 10 gündür o bağlantı öyle yeni adsense aç diyor. ama link kopyala yapıştır hala çalışıyor 2 dk önce bağladım. forumda arat konusu vardır.

Doğru anlamış mıyım? Şimdi normal link yöntemi ile bağlarken en son aşamada adsense kur sayfasına atıyor o sayfadaki linki alıp normal kanala yapıştırırsak bağlanmış mı oluyor. Hemen deneyip sonucu yazacağım.

Doğru anlamış mıyım? Şimdi normal link yöntemi ile bağlarken en son aşamada adsense kur sayfasına atıyor o sayfadaki linki alıp normal kanala yapıştırırsak bağlanmış mı oluyor. Hemen deneyip sonucu yazacağım.

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/86443-adsense-kanal-baglama-sorunu-cozuldu.html
burada anlatılanın aynısı.

---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:27 ----------

ben şimdi denedim fakat bağlanmıyor hocam.

tekrar 1 kanal bağlamayı deneyip dönücem.

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/86443-adsense-kanal-baglama-sorunu-cozuldu.html
burada anlatılanın aynısı.

---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:27 ----------

tekrar 1 kanal bağlamayı deneyip dönücem.

Şimdi dediğiniz şekilde deneme yaptım aynı şekilde adsense kur sayfasına atıyor. Siz galiba direkt token yöntemini bize söylediniz ben yıllardır zaten o yöntemle bağlama yapıyorum ancak son 2 saattir hiçbirşekilde ne token nede invite yöntemi ile kanal bağlanmıyor.

Şimdi dediğiniz şekilde deneme yaptım aynı şekilde adsense kur sayfasına atıyor. Siz galiba direkt token yöntemini bize söylediniz ben yıllardır zaten o yöntemle bağlama yapıyorum ancak son 2 saattir hiçbirşekilde ne token nede invite yöntemi ile kanal bağlanmıyor.

yarım saat önce bağlamıştım ama bu link kopyala da patlamış sanırım şuan bağlanmıyor denedim. ya fixlediler ya da genel bi çalışma var bekleyip görücez.

Aynı sorun devam ediyor. Acaba bendemi sorun var dedimde değilmiş ...

Şuan kanal bağlıyorum sorun devam ediyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri