Adsense yeni kanal bağlanmıyor [Düzeldi]

• Kullanıcı brocker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
:D
ya gülmek istemiyorumda birisi baglanmıyor dıyor 10 kişi baglanmıyor dıyor birisi düzelir diyor 10 kişi düzelir diyor birisi düzelmiyor yenı algoritma geliyor herhalde diyor 10 kişi yeni algoritma geliyor diye agıt yakıp velveleye veriyor film gibi ayni :)
ne olacak yanı adsense baş vurusu bıle yapamıyoruz düzgünce şuan bu durum yaşanıyorsa gecici bir sorun teşkil ettigi kesin daha neye kafa yoruyorsunuz baglayan olursa konuya zaten yazar baglanıyor suan şu sekılde diye 100 kişi aynı şeyi diyip durmasın konu yukarı cıkıyor bi gelişme oldu sanıyoruz bizde.

bağlansa ne olacak abi reklam çıkmadıktan sonra..

[MENTION=14158]arme[/MENTION] reklam bende gayet sağlıklı çıkıyor

sizce bu tarihten sonra kesinleşme olmaz mı? belki de ödemeler konusunda güncelleme yapıyorlardır o yüzden baglanmıyordur :D ayrıca yeni adsense açmaya çalıp onaylanmayan oldu mu bugun acaba deneyeniniz var mı

sizce bu tarihten sonra kesinleşme olmaz mı? belki de ödemeler konusunda güncelleme yapıyorlardır o yüzden baglanmıyordur :D ayrıca yeni adsense açmaya çalıp onaylanmayan oldu mu bugun acaba deneyeniniz var mı

bu saatten sonra olacağını hiç sanmıyorum 3 aydır aynı durumu yaşıyorum tırt

Harbiden bağlanmıyor gerçi bağlansa ne olacak reklam çıkmıyor veya çıksa da para vermiyor verse de kapatıyor kapatmasa da kesinti %99 yapıyor kesinti yapmasa da 21 Banlıyor tüm bunları geçersek para kazanacağız işimiz zor

yenı adsense acıpda onaylanan oldumu ?yoksa hala ıncelenıyor da mı kaldı

Adsense bağlanmıyor olan adsenselerde 20k izlenip 1tık gözüküyor oy oy acaba şu tık olayınımı düzeltmeye çalışıuorlar

Adsensenin ana kanalına video yüklemedim yani video yok.Fakat videolu farklı bi kanal bağlamaya çalıştım bu adsenseye bağlanmadı.
Adsense açılıyoda, başvuru yaptığın ana kanalın videolarında bile para kazanma açılmıyo, yeni kanalda bağlanmıyo.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri