Adsense yeni kanal bağlanmıyor [Düzeldi]

• Kullanıcı brocker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Arkadaşlar neden panik yapıyorsunuz anlamıyorum. Güncelleyip durmayın şu konuyu. Bağlayabilen olursa yazar.Konu her yukarı çıktığında sorun çözüldü diye dalıyorum içeriye sonra hüsran :D
Lütfen...
Bu arada Türkiye,Rusya ve Vietnam değil sadece, Amerikada 'da aynı durum...

Arkadaşlar neden panik yapıyorsunuz anlamıyorum. Güncelleyip durmayın şu konuyu. Bağlayabilen olursa yazar.Konu her yukarı çıktığında sorun çözüldü diye dalıyorum içeriye sonra hüsran :D
Lütfen...
konu çözüldü diye dalma o zaman. Konu çözüldü mü acaba diye dal. Guncelleme diyenlerin kafasini hic bi zaman anlayamiyacagim sanirim.

Lütfen...

başlıkta çözüldü yazmıyor sonuçta.ödeme konusu da değil.
google çökmüş neden panik yapıyorsunuz yazmışsın :)

Çözüm arıyoruz işte. Belki denenmeyen bir yol aklımıza gelir. Yana bizim denediğimizi bir başkası denemişse biz boşa denemeyiz. Yada foruma yeni gelen biri aynı konuyu açmaz böylece. Bence son durum değişmelerini burada yazabiliriz.

Zaten sorun çözülse, bizim bu forum sayfasında, bu kısımda işimiz olmaz. Giyer yükleme yaparız. Ne diye yazalım duralım sorun olmasa dimi.
Sıkıntı yerli/yabancı adsense+kanal, eski/yeni adsense+kanal forumun bu sayfasında yazılanlara göre böyle. Sorun yeni bir güvenlik önlemi değil, sorun sistem kaynaklı olmalı. Özeti budur.

12 Ocak akşamı bir kanalımı nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama bağlayabilmişim.

Çalışmalarımı devam ettiriyorum. Haber vereceğim :)

- Dayanamıyooooooom dayanamıyooooom
-gayret neye dayanamıyosun ?
Bağlanamamaya bağlanamamayaaa
Dayanın yarın gelecek
Gelirse gelsin benim kanal gümlemeden göremyecemkiiii :D

Sadece tahminim : düzeldiğinde kapanma ve saymama olayları da düzene girmiş olur diye düşünüyorum

bence yeni yaptırımlar ve kurallar gelecek. Eskisi gibi cart diye kanal bağlanmayacak :( O yüzden kanal bağlamalarını askıya almış olabilirler. Önümüzü kış tutalım, yaz çıkarsa bahtımıza :)

bence yeni yaptırımlar ve kurallar gelecek. Eskisi gibi cart diye kanal bağlanmayacak :( O yüzden kanal bağlamalarını askıya almış olabilirler. Önümüzü kış tutalım, yaz çıkarsa bahtımıza :)

benim de tahminim kanallar başlı başına adsense hesabı olacak birden fazla kanalı tek adsenseye bağlayamayacaksın. direk kanalın para kazanması açılacak. Tabi sadece bir tahmin ama kanalın adsenseye bağlama tasarımının değişmesi bu tahmini güçlendiriyor.

benim de tahminim kanallar başlı başına adsense hesabı olacak birden fazla kanalı tek adsenseye bağlayamayacaksın. direk kanalın para kazanması açılacak. Tabi sadece bir tahmin ama kanalın adsenseye bağlama tasarımının değişmesi bu tahmini güçlendiriyor.

Öyle bişey olması imkansız hocam çünkü bir kullanıcıya birden fazla kanal açma imkanı veriliyor veya bir şirketinde birden fazla birçok kategoride kanalı olabilir fakat multi adsenseye izin verilmiyor. Bu olay tezinizi çürütür :D

sistem değişmeyecek bana göre. zaten gerektiğinde kanalı kapatıyor, gerektiğinde ödemesini yapmıyor. tüm ipler onların elinde. kanal bağlama olayı manuel olsa google bunun altından kalkamaz. kanal bağlanması için kanalın en az 6 aylık olması gerekir gibi bir sistem getirebilirler. ama herşeyden önce eğer bir zorlaşma getirecekler olsaydılar öncelikle adsense açma olayını bu kadar basit hale getirmezlerdi. boş kanalla 3 saatte adsense açılıyor.

Yine her zaman ki gibi hurafeler havada uçuşuyor.

Şu anda youtube yeni gelen hatalı güncellemelerle bir kaos hali var. Google mühendisleri öyle sakat güncelleme yaptılar ki özgün kanallar bile kapanıyor. (Halk tv'nin youtube kanalını bile kapatmışlar.) Elbet bu sorunu düzeltecekler. Bu şekilde devam etmesi imkansız. Tahminim en geç adsense ödemelerine kadar sorunlar tamamen düzeltmiş olurlar.

Yine her zaman ki gibi hurafeler havada uçuşuyor.

Şu anda youtube yeni gelen hatalı güncellemelerle bir kaos hali var. Google mühendisleri öyle sakat güncelleme yaptılar ki özgün kanallar bile kapanıyor. (Halk tv'nin youtube kanalını bile kapatmışlar.) Elbet bu sorunu düzeltecekler. Bu şekilde devam etmesi imkansız. Tahminim en geç adsense ödemelerine kadar sorunlar tamamen düzeltmiş olurlar.

Aynen ..takip ettiğim özgün kanallar bile kapanmış,hayretler içerisindeyim !

bende aynı düiüncedeyim hocam.tasarımlar bunu gösteriyor bana görede adsense kur felan çıktı her her kanal bağlamada bağlı olmayan kanalın para kazanması açılmıyor.yt yine yayı gerdiriyor bu sefer uzun sürdü fena gireceğe benziyor ok.tek kanal tek adsense sıkıntı.kanal kapandı bidaha kanal nasıl bağlıyacaz.üç ay pin bekliyoruz zaten o adsense çöp olacak.resmen bize defolun gidin yeter diyor gibi güncellemer getiriyor.

Sanırım mühedis amcalar yt ile adsense bağlama aşamasında spamcıları yakalayacaz diye bir güncelleme yaptılar o güncellemede özgünler de gidince güncellemeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar şimdide pirincin taşını ayıklıyorlar. Bence kritik bir güncelleme hatası yaptılar bundan dolayıda özgün kanallarda gitti kendileride bunu fark etti şimdi özgünleri spamları ayıklamak için adsense bağlama işini askıya aldılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri