Adsense Yüksek Kesinti

Adsenselerimi yeni kontrol ettim bende de hepsinde yüzde 99 kesinti var. 4 haneler 50ser 60 ar tl olarak kesinlesmiş ve 2 tane adsensemde kanal bağlı olmasına ragmen adsensede sanki hic kanal yokmus gibi izlenimler yansımamıs. Bu hic normal değil google ın bunu düzeltmesi gerekir ama nedense hic umudum yok :S

Herkesin dediği gibi umarım bu bir sorundur ve geçer. Geçen ay da kesinleşme olmadı bu ayda olmadı. Google n 2 Aydır bir sorunu çözememesi normal değil. Bazı politika değişikliklerinden bahsediliyor. Umarım kalıcı değildir.

Yabancı formlarda filan araştırma yaptım bu sorun dünya genelinde var romantwood un bu ay 500 milyon izlenmeye 3500 dolar kesinleşmiş olması çok kötü bir durum beklicez görcez

Herkesin dediği gibi umarım bu bir sorundur ve geçer. Geçen ay da kesinleşme olmadı bu ayda olmadı. Google n 2 Aydır bir sorunu çözememesi normal değil. Bazı politika değişikliklerinden bahsediliyor. Umarım kalıcı değildir.

hocam sanki bu ay çok daha fazla var kesinleşmeyen

Olumsuz düşünce salmak istemem ama daha öncede Adsenselerde İşleme girmeme sıkıntısı olmuştu o zamanda sorun geneldi ve Adsenseler 10-15 gün gibi bir süre içersinde banlandı fazla bağlanmayın derim ne yapacağı belli olmuyor bunların daha önce hata düzelttikleri olmadı galiba :/

Yabancı formlarda filan araştırma yaptım bu sorun dünya genelinde var romantwood un bu ay 500 milyon izlenmeye 3500 dolar kesinleşmiş olması çok kötü bir durum beklicez görcez

bu kanal adsenseyemi baglı tam anlamadım böyle büyük kanalların mcnsi olmuyormuydu

Forumda Amerikadan olan arkadaşlar var.. Google merkez ofisi arayıp bir sorsalar? Kanal adı, email adresi falan vermeden.. Belki net bir bilgi gelir..

Amerika Birleşik Devletleri

Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
Phone: +1 650-253-0000

Az önce 3 adsense hesabıma baktım.
1. yüzde 75 kesintiye uğramış..
2.si normal kesinleşmiş yüzde 15 kadar kesinti
3. ise çok anormal 20 katı fazla kesinleşmiş :) bence google çıldırmış

hocam ne kadardan ne kadar kesinleşmiş 3. sü

küçük ödemelilerde iyi 2 3 kat yüksek kesinleşme oluyor

Son düzenleme:

3. maddedeki kaç hane? yani 1 lira beklerken 20 lira gibi mi? yoksa 3-4 hane beklerken mi 20 katı?

ne zaman kesinleşti hocam yeni mi yoksa dün mü ?
hiç bilmiyorum az önce baktım bende adettir genelde geç bakarım.. Hepsi Türkiye adsenseleri..

---------- Spam Engelliyici 21:19 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

3. maddedeki kaç hane? yani 1 lira beklerken 20 lira gibi mi? yoksa 3-4 hane beklerken mi 20 katı?
2 haneydi 4 hane kesinleşmiş tam olarak kesintisiz 22 kat kesinleşmiş.. (Adsense geçen ay toplam kazançta gözüken rakama göre) pin gelsin diye son günlerde eklenmiş önemsiz tek kanal vardı. -

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri