Adsense'de gelir silinmesi

• Kullanıcı justcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

justcan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Selam,

30 ve 31 Ekim'de kazançlarım tertemiz Adsense'e ve YT Studio'ya yansıyordu.

Örn; 31 Ekim https://ibb.co/n8JyGZy

1 ve 2 Kasım Sonuçları ;

1 Kasım : https://ibb.co/54zWbs3

Not: 1 Kasım kazancı 10$ olarak yansıdı ( çok düşük )

2 Kasım:

https://ibb.co/bNYxY8s

Adsense'de şuan kazançlar düşünüyor siliniyor.

Geçersiz tık falan yok izlenim ve tık var ama adsense saymıyor.

Bu durum nasıl sonuçlanır.

Bu ödenmeyen günler telafi edilir mi ?

Not: Geçen ayda böyle oldu bir kaç güne 2 kanalım da kapandı.

Gene aynı durum olacaksa nasıl bi önlem alabilirim ?

videoları siliyormusun , veya sonradan eşleşen / dünya engeli geliyormu videolarına?

Valla kaç gündür benim de adsense ile sorunum var lakin bir türlü çözemedim bu sorunu bakalım ayın 11 de nasıl bir kazanç sağlanacak merak ediyorum

Bir miktar kazanç silinmesi bende de var, videoların bazılarını silmiştim, bundan dolayı mı oluyor? Eskiden yoktu böyle olay.

Bende de son bir haftadır örnek veriyorum adsensede günlük 200 kazanıyorsam, youtube analytcse 100 yansıyo. Eskiden en fazla 10 lira kesinti olurdu.. Bu neden bu kadar kesiyor sizce?

Sende kesinti oluyor,bizdeki kesinti yapılan paranın da kaybolması, yani daha vahim bir şey :(

-Video sildiğim için mi- diye yazmışsın abi. Ben ona katılmıyorum. Bir kanalım vardı bundan önce 10 milyonluk bir video silmiştim ona benzer bir video telif aldı diye. Parası hiç silinmemişti. Bence teknik bir sorun bu.

-Video sildiğim için mi- diye yazmışsın abi. Ben ona katılmıyorum. Bir kanalım vardı bundan önce 10 milyonluk bir video silmiştim ona benzer bir video telif aldı diye. Parası hiç silinmemişti. Bence teknik bir sorun bu.

Teknik sorun değil maalesef, hiç video silmediğim hesapta da paralar kesilmiş. Telif vs. hiç ama hiç yok.

şubat kazancı (foto 3 martta çekildi)
3x3X0B.jpg

şubat kazancı (foto az önce çekildi)
hppvi7.jpg

Kazançlar da eksik olacak şekilde kesinleşti adsenselerde ve bugün ödeme yapılmış eksik haliyle

Teknik sorun değil maalesef, hiç video silmediğim hesapta da paralar kesilmiş. Telif vs. hiç ama hiç yok.

şubat kazancı (foto 3 martta çekildi)
3x3X0B.jpg

şubat kazancı (foto az önce çekildi)
hppvi7.jpg

Kazançlar da eksik olacak şekilde kesinleşti adsenselerde ve bugün ödeme yapılmış eksik haliyle

-Abi bu yazıyı görmüş müydün? Sanırım senin eksik ödeme bundan dolayı.-

Kazançlarınızdan kesinti yapılmasının nedeni, geçersiz tıklama etkinliği ya da Google politikalarına uygun olmayan etkinliktir. Google, bu tür etkinliğin görülme ihtimaline karşı, yayıncı hesaplarını periyodik olarak incelemektedir. Hesabınızda bu tür bir etkinlik tespit edersek, kazançlarınızda düzenleme yapar ve bu tıklamalar için ödeme yapmış olan reklamverenlere ödemelerini iade ederiz.
Nadiren de olsa, belirli reklamverenlerden ödeme alamadığımız için kazançlarınızdan kesinti yapılmış olabilir. Bu reklamverenler, çalıntı kredi kartları kullanmış veya borçlarını ödememiş olabilir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda, içeriklerinde bu reklamverenlerin reklamlarını gösteren yayıncıların bakiyesinden söz konusu geliri düşmemiz gerekir.

-Abi bu yazıyı görmüş müydün? Sanırım senin eksik ödeme bundan dolayı.-

Kazançlarınızdan kesinti yapılmasının nedeni, geçersiz tıklama etkinliği ya da Google politikalarına uygun olmayan etkinliktir. Google, bu tür etkinliğin görülme ihtimaline karşı, yayıncı hesaplarını periyodik olarak incelemektedir. Hesabınızda bu tür bir etkinlik tespit edersek, kazançlarınızda düzenleme yapar ve bu tıklamalar için ödeme yapmış olan reklamverenlere ödemelerini iade ederiz.
Nadiren de olsa, belirli reklamverenlerden ödeme alamadığımız için kazançlarınızdan kesinti yapılmış olabilir. Bu reklamverenler, çalıntı kredi kartları kullanmış veya borçlarını ödememiş olabilir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda, içeriklerinde bu reklamverenlerin reklamlarını gösteren yayıncıların bakiyesinden söz konusu geliri düşmemiz gerekir.
Tüm kanallarda aynı durumun olması çok enteresan bir durum olur. Çünkü hepsinde irili ufaklı tutarlarda kayıplar var.

Bu olay yeni başladı ya eskiden olmuyordu hiç böyle şeyler. Google çalışanların maaşını çıkarıyor bizden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri