Adsensede kazanclar 0 gozukuyor (Acil)

maxresdefault.jpg

eski adsense resimi şimdi ise
JOynLB.jpg

böyle, demek ki artık yt üzerinden gelirlere bakacağız, kesinleşme ise adsense üzerinden olacak

Arkadaşlar şimdi fark ettim web adsensede ana ekran da bu ay xx tl iken performan raporunda miktar x tl şeklinde bence sistemsel bi sorun var gibi

---------- Spam Engelliyici 23:36 ---------- Önceki Mesaj 23:30 ----------

maxresdefault.jpg

eski adsense resimi şimdi ise
JOynLB.jpg

böyle, demek ki artık yt üzerinden gelirlere bakacağız, kesinleşme ise adsense üzerinden olacak

bence de son noktayı koymuşsun hocam açıkça yazıyor görmemiştim sen yazana kadar bu yazı yeni gelmiş

inşallah kazançlarda oynama yapmazlar diyelim o zaman :)

şundan 1 hafta önce 1 2 saat yenileyerek adsenseye baktım günlük 1k kazancın sabaha karşı 200 300 lira silindiğine ya da eksildiğine her neyse şahit oldum hocam. Foruma baktım kimse konu falan da açmamış bende gerek duymadım sen öyle diyince yazıyım dedim :)

Adsense de yazan miktarin zaten geçerliliği yoktu. Kesinlesmelerde ak kara belli oluyordu. 2 gün geriden ama daha net sonuçlar.

Adsense de yazan miktarin zaten geçerliliği yoktu. Kesinlesmelerde ak kara belli oluyordu. 2 gün geriden ama daha net sonuçlar.

2 gün geriden olayınada düzenleme gelebilir sanırım artık kanal hakkımda yerine izlenim daha kısa sürede yansıyor

benim de en son 19 kasıma kadar gözüküyor adsense de. gerisi boş. son 7 gün performans göstergesi falan vardı ana sayfa da o da iptal olmuş.

hotmailime normalde kazançlar excel olarak gelirdi baktım gelmemiş hesaba giriş yaptım bende de aynı sorun var. 19 kasımdan sonra kazanç yok

evet benimde bugun gitmiş genel bi guncelleme var heralde .

acaba gitmiş olup sonradan gelen varmi .

Arkadaşlar açıklaması yapıldı konuları iyi bakın artık youtube kazançları adsensede görünmeyecek. Kanalın analitik bölümünden bakılacak. Adsense hesabınızı açın yazıyı göreceksiniz..

Arkadaşlar açıklaması yapıldı konuları iyi bakın artık youtube kazançları adsensede görünmeyecek. Kanalın analitik bölümünden bakılacak. Adsense hesabınızı açın yazıyı göreceksiniz..

hocam şuan adsense giriş yapma durumum yok sizden ricam bir ss atabilir misiniz ?

Evet, bende farkettim yalnız analitikten de gözükmüyor reklamlar çıkıyor videolarda ama analitiğe yansıyan kazanç yok.
Para kazanması uygun değil tekrardan başvuru yapmak için Ocak ayını bekleyin diyor.

kesinleşmeler bu ay erken mi oldu acaba.. benim adsense de öyle görünüyor kesinleşmiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri