Adsensede kimlik doğrulama hakkında...

kptncksprv

Yasaklanmış
Merhaba Aarkadaşlar 1.pini isteyeli tam 25 gün oldu ve şu anda 2.pini iste seçeneği çıktı ve istedim acaba 3.pin seçeneğide 25 güne kadar çıkarmı... bildiğim kadarıyla 3.pin isteği çıktığı gibi kimlikle doğrulama kısmıda çıkıyor yani hesaplarıma göre 25 gün sonra kimlik fotokopisiyle hesabımı onaylatabileceğim, doğrumu biliyorum acaba ?

suan ev arkadasıma 3.pin istedim altta not olarak form doldur gonder diyor ama 4 hafta ıcınde almazsanız ıbaresı var. biz form doldurduk gonderdık suan eğer onaylanırsa burdan sana yazarım en gec yarına kadar gelişmeleri :D

suan ev arkadasıma 3.pin istedim altta not olarak form doldur gonder diyor ama 4 hafta ıcınde almazsanız ıbaresı var. biz form doldurduk gonderdık suan eğer onaylanırsa burdan sana yazarım en gec yarına kadar gelişmeleri :D[/QUO
yazarsanız çok iyi olur, birde biliyormusunuz arkadaşınızın ilk pin isteği ne zamandı acaba_?

---------- Mesaj saat 22:03:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:00:44 civarında gönderildi. ----------

suan ev arkadasıma 3.pin istedim altta not olarak form doldur gonder diyor ama 4 hafta ıcınde almazsanız ıbaresı var. biz form doldurduk gonderdık suan eğer onaylanırsa burdan sana yazarım en gec yarına kadar gelişmeleri :D

ne formundan bahsediyorsunuz anlamadım, direk kimlik fotoğrafını çekip göndermiyormuyduk şimdi?

suan ev arkadasıma 3.pin istedim altta not olarak form doldur gonder diyor ama 4 hafta ıcınde almazsanız ıbaresı var. biz form doldurduk gonderdık suan eğer onaylanırsa burdan sana yazarım en gec yarına kadar gelişmeleri :D[/QUO
yazarsanız çok iyi olur, birde biliyormusunuz arkadaşınızın ilk pin isteği ne zamandı acaba_?

---------- Mesaj saat 22:03:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:00:44 civarında gönderildi. ----------

ne formundan bahsediyorsunuz anlamadım, direk kimlik fotoğrafını çekip göndermiyormuyduk şimdi?

form bolumu acılıyor
oraya ısım soy isim
yayımcı kimliği
mail adresi yazıyorsun ek dosya olarak kımlık taratıp gonderıyorsun ama orda yazıyorkı 3.pin istedikten 4 hafta sonra yapın bunu dıyordu.. bizde bugun 3.pini istedik ve dırek gonderdık onaylarlarsa sana soleyeceğim diyorum

---------- Mesaj saat 23:22:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:21:30 civarında gönderildi. ----------

pin isteme tarihlerini hatırlamıyrum mlsf

form bolumu acılıyor
oraya ısım soy isim
yayımcı kimliği
mail adresi yazıyorsun ek dosya olarak kımlık taratıp gonderıyorsun ama orda yazıyorkı 3.pin istedikten 4 hafta sonra yapın bunu dıyordu.. bizde bugun 3.pini istedik ve dırek gonderdık onaylarlarsa sana soleyeceğim diyorum

---------- Mesaj saat 23:22:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:21:30 civarında gönderildi. ----------

pin isteme tarihlerini hatırlamıyrum mlsf

tmm hocam, bekliyorum..

Arkadasım dün dediğim gibi arkadasın kimlik dogrulamasını yaptık bugun aktif oldu pin istemiyor artık. yani 3. pin isterken kimlık dogrulaması yapıyorsun hemen
[MENTION=563]kptncksprv[/MENTION]

Arkadasım dün dediğim gibi arkadasın kimlik dogrulamasını yaptık bugun aktif oldu pin istemiyor artık. yani 3. pin isterken kimlık dogrulaması yapıyorsun hemen
[MENTION=563]kptncksprv[/MENTION]

Tşk ederim hocam beni merakımdan kurtardınız.

az önce 3 pini istedim ama kimlikle dogrula diye bir sekme göremedim o kısımda bi değişiklikmi oldu acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri