Adsensedeki Bu Yükseliş, Nereye Kadar Gider ?

• Kullanıcı bySTARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani şimdi 30 Aralığa kadar, Para kazanma gitmesse parayı alırım öyle mi ?
Ben 12 Ocağı bekliyordum sen 30 aralık demişsin orası kafamı karıştırdı biraz

Bu ay boyunca para kazanmaya kapanmasın kanalların.
1. evreyi atlatırsın.12 ocak 2.evre onu da atlattın mı kesinleşir.Bana sorarsan o kanal kanallarını farklı adsense'e bağla.16 günlük paran riske girmez.

kazancı alır kardeşim.Kesinti biraz fazla olabilir ama bende %22 oldu.

---------- Mesaj saat 00:02:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:00:51 civarında gönderildi. ----------

para kazanma kapanmadığı sürece sıkıntı olmaz kardeşim.Kanal gider ama para gelir.Videoları silmesin KORKANIN COCUGU OLMAZ diye bi laf var.
Kanal kapanır yenisini açarız.
Para kazanma gider g+ ile açar kanalı sileriz yine parayı kurtarırız yeterki Ayın 30'unda saat 23:00 da gitmesin bana öyle oldu 1.100 TL gitti 14 günlük para :)

eyvallah kardeşim sağolasın :) azda olsa alsında alsın :D
Bu arada [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] sende diğer kanalları bonnanın dediği gibi diğer adsenseye geçir olmadı benimkine bağlayalım :D sein benim yok nasılsa aramızda :p

eyvallah kardeşim sağolasın :) azda olsa alsında alsın :D
Bu arada [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] sende diğer kanalları bonnanın dediği gibi diğer adsenseye geçir olmadı benimkine bağlayalım :D sein benim yok nasılsa aramızda :p

Hocam imzanızdaki ayetin meali daha farklı sanırım. Biraz araştırdımda.

Hocam imzanızdaki ayetin meali daha farklı sanırım. Biraz araştırdımda.

Ben hep arastırıcam diyorum ama arastıramadım bir kaç arkadaşta gördüm hoşuma gitti genelde'de yanlışlık olmasın diye arastırmadan iş yapmamaya çalışırım ama ben'de bakıcam birazdan uyarınız için teşekkür ederim :)

Cevap: Adsensedeki Bu Yükseliş, Nereye Kadar Gider ? ( Kanal Kapandı )

Hocam uzun videolar mı yüklüyorsunuz. Bende ortalama günlük 150k izlenim alıyorum ama kazanç en fazla 150, 200$ oluyor kazanç baya yüksek etiket çalışması felan mı yapıyorsunuz?

Selamın aleykum, hayırlı forumlar bol kazançlar..

Arkadaşlar benim adsensede büyük bir yükseliş var bu aralar..
Sevineyimmi korkayımmı karar veremedim doğrusu, Neden derseniz geçen aylarda da aynı şey başıma geldi kazanç 300 TL nin üstüne çıktığında, Telifler + Topluluk uyarılar kanalı Kapattı.

En büyük korkum Toplu Para Kazanma Kapatılması .
İnşallah Allah kimsenin başına vermesin, şimdi bazı arkadaşlar dicekler Kategori ne ? Kategori ne diye sorarsanız şöyle diyim
( 1. Dereceden Telif riskli olan videolar yüklüyorum )
Bu kadar Kazanç Adsenseyi riske sokar mı acaba ?

jfl2.png

Hocam uzun videolar mı yüklüyorsunuz. Bende ortalama günlük 150k izlenim alıyorum ama kazanç en fazla 150, 200$ oluyor kazanç baya yüksek etiket çalışması felan mı yapıyorsunuz?

Sanırım bunun nedeni sayfa TO, nedenine gelirsek bazı kategorileri engelledim adsense de, işe yaradı gibi

Sanırım bunun nedeni sayfa TO, nedenine gelirsek bazı kategorileri engelledim adsense de, işe yaradı gibi
bu katogori engellemeyi şu sıkıntılı youtube günlerin biraz moral olsun diye bizle paylaşsan ne olur yani:)) az da olsa :)

Hocam kusura bakmayın ama Türkiyedeyse bu adsense ruhuna fatiha . Bu kadar parayı adsense ödemez .daha bugün hesabımı kapattı hemde günlük 50 tl ile giden hesabı.

Hocam kusura bakmayın ama Türkiyedeyse bu adsense ruhuna fatiha . Bu kadar parayı adsense ödemez .daha bugün hesabımı kapattı hemde günlük 50 tl ile giden hesabı.

daha fazlasını almışlığım var , korkutma çocuğu ...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ben adsenseden-türkiyeden bu paranın 5 katını aldım bir ödemede!!!
daha fazlasını almışlığım var , korkutma çocuğu ...

Teşekkürler, [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] ve [MENTION=563]kptncksprv[/MENTION] baya rahatladım desem yeri var :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri