adsenseler teker teker gidiyor

Banlanan Adsensenin Durumu ;

• Kullanılan toplam oy
    110
Sende kapanan var mı üstad? Önerilerin neler? Sadece geliri düzenli yaparak bu kapanmalardan korunabilir miyiz?

Bende problem yok hocam çok şükür kapanmaların da önüne geçtim şu anda herşey yolunda gidiyor ve herşey kontrolüm altında bu gidişide uzun vadeli görebiliyorum olay açgözlü olmaktan kaynaklanıyor, olay dengesizlik, olay bir anda yükselmek :) ben her adsensemde seviyeyi her ay koruyorum ve sabitliyorum hem adsense gün performansı dengede hemde ödemelerim bir önceki ayla fazla değiştirmiyorum herşey dengede olunca problem çıkmıyor bu banların tek sebebi bana göre bir önceki aylarla farklı ödeme alanlar 8 tane adsense hesabım var bunlardan 6 tanesi youtube üzerine kullanıyorum diğer 2 si Website ve neredeyse her gün, gün içersinde kontrol ediyorum, birde eskilikle alakalı siz onlara ne kadar güven verirseniz onlar bizim tarafımızdan çıkan sorunlara dahi tolerans gösterebiliyorlar. Ama kapanmaların tek nedeni aç gözlülük dengesizlik :( çünkü neredeyse 10 yıldır adsense yayıncısıyım kapanmaların tek ortak yönü rapor/ödeme dengesizliği :(:(

İzlenim alıp ban yedin bilmem ne diyenlere aldırış etmeyin onlar zaten bu işi yapıyo rekabeti azaltmaya çalışıyolar. Adminlerden biri de aynı şeyi söylemişti geçen bir konuda ama kimdi hatırlamıyorum

вєякαη;594555' Alıntı:
Bende problem yok hocam çok şükür kapanmaların da önüne geçtim şu anda herşey yolunda gidiyor ve herşey kontrolüm altında bu gidişide uzun vadeli görebiliyorum olay açgözlü olmaktan kaynaklanıyor, olay dengesizlik, olay bir anda yükselmek :) ben her adsensemde seviyeyi her ay koruyorum ve sabitliyorum hem adsense gün performansı dengede hemde ödemelerim bir önceki ayla fazla değiştirmiyorum herşey dengede olunca problem çıkmıyor bu banların tek sebebi bana göre bir önceki aylarla farklı ödeme alanlar 8 tane adsense hesabım var bunlardan 6 tanesi youtube üzerine kullanıyorum diğer 2 si Website ve neredeyse her gün, gün içersinde kontrol ediyorum, birde eskilikle alakalı siz onlara ne kadar güven verirseniz onlar bizim tarafımızdan çıkan sorunlara dahi tolerans gösterebiliyorlar. Ama kapanmaların tek nedeni aç gözlülük dengesizlik :( çünkü neredeyse 10 yıldır adsense yayıncısıyım kapanmaların tek ortak yönü rapor/ödeme dengesizliği :(:(

aynen katılıyorum bu tezine adamların zaten yazdığı şu

kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın fln filan :)
yani göze çarpanları ayıklıyorlar

вєякαη;594563' Alıntı:
Sen fazla yaşamazsın bu sektörde hacı :D iyi görmüyorum seni :)

harbiden komiksin ha berkan .. Benim 2012 adsensem 1 yıl boyunca çıktı indi .. son 4 aylık gelirim birbirinin 10 katı fazla kazandı azaldı .. Asıl ben seni sağlıklı biri olarak görmüyorum HACI

harbiden komiksin ha berkan .. Benim 2012 adsensem 1 yıl boyunca çıktı indi .. son 4 aylık gelirim birbirinin 10 katı fazla kazandı azaldı .. Asıl ben seni sağlıklı biri olarak görmüyorum HACI

Tamam öyle olsun bakalım:) fakat konuşmaların pek inandırıcı gelmedi bana herneyse ama dediğim gibi bu sektörde dikkat et :D evet senin 2012 adsensen ne kadar sağlıklı oldugun burdan anlaşılıyor :D

bişey yaptığımız yoktu kanalları bağlıyoduk o kadar ayrıca diğer 2 adsensenin 1 i çöp 1 indede1 kanal vardı içindede video yoktu

dostum sana kesin cevabı veriyorum bak izlenim alan adsensen de üsülsüzlük yakaladılar resim farklıdır sahte tık vardır şikayet vardır içerik sahibi şirket baskıcıdır bir yerden bir sebep ile senin adsense ekosistemini bozduğunu yakalarlar ve derlerki bu adamdan youtubeye hayır gelmez senin ürün zincirinden sana ait her zerreyi bulur belini kökünden kırar atarlar anlamıcak birşey yok youtube kullanıcı sözleşmesi derki yukarıdaki maddelerde açık aramaya çalışmayın der biz açık bulduk sanar abandıkça abanırız youtube hepsini görür ama işleme alması zaman alır sadece yani tek kelime ile youtube için imkansız sadece zaman alır bunu kabullenin spamcıyız hepimiz ama bazı katı kurallar var çiğnetmez youtube bunu bunu unutma asla daha zeki olduğunu düşünme bak bir örnek daha vir videom vardı 11 m izlenme ile o kategoride rekordu içerik sahibi bana mail attı videoya izin verdim çok güzel hazırlamışsın diye bende ona güvenerek yanına 4 video daha attım gelirimi 2 ye katladı o 4 video sonra ne oldu youtube dediki senin izin alsanda benim haberim yok siz kimsiniz dedi ve adsense dahil o bilgisayara ait googleyle ilgili ne varsa yalan etti yani youtube babasın diyeceğiz boynumuz kıldan ince diyeceğiz ufak ufak abi halden anla diyeceğiz bunlara gülebilirsiniz ama kabul etsenizde etmesenizde durum bundan söyle böyle partnerlere geçenlere allah akıl fikir versin diyorum para kazanması ayrı dert alması imkansız herkese hayırlı forumlar

вєякαη;594571' Alıntı:
Tamam öyle olsun bakalım:) fakat konuşmaların pek inandırıcı gelmedi bana herneyse ama dediğim gibi bu sektörde dikkat et :D evet senin 2012 adsensen ne kadar sağlıklı oldugun burdan anlaşılıyor :D

halen boş boş konuşuyosun :) Gel skypeye sana foto atayım :) bak üşenmeden senin için tüm fotoları çekecem :D inanman için bak

yada fotoya gerek yok .. kod denetleyici kullandın dersin sen şimdi :)

10 temmuz .. 9 TL

11 temmuz 112 TL

3 agustos 80 tl

14 agustos 240 TL

23 agustos 80 TL

31 agustos 45 TL

7 eylül 45 TL

17 Eylül 260 TL

Bugun 160 TL ve kanal kapandı .. Şimdi sana göre benim adsense gitti mi? :

arkadaslar sizde googlu iyice uc kagitci yaptiniz kazanclarla kapanmanin ne ilgisi var aylik milyon kazanan yayincilar var. tek adsenseden su kadar kazanirsan kapanacaktir olayi tamamen hurefe. kapanmalarin baska nedenleri var.

вєякαη;594575' Alıntı:
doğru söyleseydin teamdan kontrol et derdin :D fotoyu herkes atar :D

Senin gibi birine benim teamdan bilgisayarima gir diyecem? sana bilgisayarımın markasını bile koklatmam :)

вєякαη;594537' Alıntı:
Allah sonumuzu hayır etsin bana kalırsa bu kapanmaların tek nedeni var oda aylık gelir dengesizliği bunu her defasında söyledim ve yine söylüyorum bu tip AdSenseler her zaman sorun yaşamaya mahkumdur. Bir ay normal gelir alırken diğer ay bir önceki aya göre çok yüksek alırsanız sıkıntı oluyor yani raporlamalardaki dengesizlik incelemeye girmenize neden oluyor ve karambole banlanıyorsunuz bu uzun zamandır böyle en azından ben öyle biliyorum uzun yıllar hepinize geçmiş olsun :(

bu teze göre bu ay ban yiyorum :D yani sallamasyon bir tez dediğim gibi tek adsense kullanıp banlanan varmı buna odaklanın

Senin gibi birine benim teamdan bilgisayarima gir diyecem? sana bilgisayarımın markasını bile koklatmam :)

o zaman konuşmayacaksın öyle kafandan elinle yazmakla bişey ifade edemezsin ortaya birşey atıyorsan ispat edeceksin arkasında duracaksın senin kötü bilgisayarınla ne işim olur olayı farklı boyutlara çekme istersen işine gelmeyince konuyu tartışmaya çekiyorsun işte yalan oldugun her halinle belli oluyor

вєякαη;594555' Alıntı:

söylediklerinize sonunu kadar katılıyorum, bende 2004 den beri aktif adsense yayıncısıyım... fakat 4 ay önce açmış olduğum adsende ödeme dengesizliği var atıyorum 2 ay önce 1,5 ödeme almış bir ay önce kanalları kapanmış 5 tl ye düşmüş bu ay tekrar yüklelişe geçmiş 2,5 k olmuş, bu sadece 1 adsenseme ait bir rapor sizce bu durum sıkıntı yaratırmı yoksa sizin anlatamak istediğiniz birden 5-10 k lara çıkıp inmek mi ?

dostum berkant için yukarıdaki rakamlar anlam ifade etmiyor sonlarına 3 sıfır ekleseydin belki anlamlı olurdu sen adsense diyince oda birşey sandı bana kızma haa ben tanımam bile berkan ı

вєякαη;594590' Alıntı:
o zaman konuşmayacaksın öyle kafandan elinle yazmakla bişey ifade edemezsin ortaya birşey atıyorsan ispat edeceksin arkasında duracaksın senin kötü bilgisayarınla ne işim olur olayı farklı boyutlara çekme istersen işine gelmeyince konuyu tartışmaya çekiyorsun işte yalan oldugun her halinle belli oluyor

Sen benden team istedin bende dedim ki sana pc nin markasını bile söylemem teamami gir dicem ..

Ortak tanıdıgımız birine anca teami veririm sana asla .. Admin olur webspricti olur s.mod olur farketmez :)

Sende laf attın ortaya kanıt sunda düşüş inişlerden adsenselerin kapandıgını anlayalım

benim düşüncem adsenseye bağlı kanal veya kanalların spamdan kapanması. böyle olunca adsense ban geliyor

arkadaslar lütfen karsılıklı atısmayalım. yoksa ceza vermek zorunda kalacağım.

dostum berkant için yukarıdaki rakamlar anlam ifade etmiyor sonlarına 3 sıfır ekleseydin belki anlamlı olurdu sen adsense diyince oda birşey sandı bana kızma haa ben tanımam bile berkan ı

senin zaten önceden bana laf sokma çaban var sana kesinlikle kızmam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri