adsenseler teker teker gidiyor

Banlanan Adsensenin Durumu ;

• Kullanılan toplam oy
    110
Benim ana adsensemde banlanmis az once. :) içinde oldukça yüklü para vardi gecen ay alamamistm zaten gitti adsense. Bakalim içerdeki parayi verecekmi

Adsenseyi Ziraat Bankasından sağlam bilirdim adamlar temizlik yapıyor .. Insallah içindeki parayı alırsın daha da insanların canı yanmaz

вєякαη;594643' Alıntı:
geçmiş olsun hocam tahmin ettiğim gibi bir ban olmuş yine malesef :( içindeki parayı kesinleşti ise alırsın
Umarim alirim. Yoksa ciddi anlamda zor günler beni bekliyor olacak

Benimde yarım saat once kapatıldı diye mail gelmiş ama adsense giriş yapabiliyorum ve sayım devam ediyor sende de aynı durum varmı ?

O adsenseye gitmem artik:) bakmadim bakmayacagim:)

Güzel insan, moralini bozmak hevesini kaçırmak olarak algılama, aynını yaşamış biri olarak söylüyorum paranı alman düşük bir ihtimal...

İşleme girmeden 1 gün önce kapatılan hesabın parasını bireysel tecrübe ederek alamadım... İnşAllah alırsın, yazmamın tek sebebi şimdiden B planı arayışına girmendir yanlış anlama felaket tellallığı değil amacım...

Güzel insan, moralini bozmak hevesini kaçırmak olarak algılama, aynını yaşamış biri olarak söylüyorum paranı alman düşük bir ihtimal...

İşleme girmeden 1 gün önce kapatılan hesabın parasını bireysel tecrübe ederek alamadım... İnşAllah alırsın, yazmamın tek sebebi şimdiden B planı arayışına girmendir yanlış anlama felaket tellallığı değil amacım...

Hocam kapatıldı maili geldiği halde giriş yapılabiliyomuydu veya sayım devam ediyomuydu sizde ?

harbi ben bile korkmaya başladım herkesinki kapanıyor... herşey kapansın herşey banlansın ancak adsenselerin banlanması hiç bir şeye benzemez tahmin edebiliyorum.. 2 adsenseyi de şimdi kontrol ettim şükür bir durum gözükmüyor.. Allah yardımcınız olsun :(

Acikcasi bende alabileceğini zannetmiyorum. Ama derler ya bi umut:)

Hali hazirda bu adsensenin ödemesini gecen ayda alamamistim. Başka adsense zaten yok. Kanallari 0 a tasidim.onun Pini vs derken muhtemelen bir dahaki ayda alamayiz. Eder 3-4 ay. İse zaten giremiyoruz buton yasak var.mecburen bir sure partnerle yonelecegim.

tek adsensemi kullanıyordunda banlandın?
bu soru [MENTION=7879]Throck[/MENTION] a alıntılar kafayı yedi :D

tek adsensemi kullanıyordunda banlandın?
bu soru [MENTION=7879]Throck[/MENTION] a alıntılar kafayı yedi :D

Aslina bakarsan 2 adsensem vardi fakat toplamda 7 kanalim olduğu.için tek adsense yetiyordu. En son 3 ay önce bir arkadaşa verdim diğer adsenseyi.:) kisacasi tek adsenseydi.

Aslina bakarsan 2 adsensem vardi fakat toplamda 7 kanalim olduğu.için tek adsense yetiyordu. En son 3 ay önce bir arkadaşa verdim diğer adsenseyi.:) kisacasi tek adsenseydi.

teorik olarak 2 adsensen varmış tamamdır ömür boyu tek kullanıp banlanan arıyorum

bana da az önce bir mail geldi.durduruldu,itiraz edersiniz inceleriz falan yazıyor ama bahsettiği adsense ya sattığım yada kıyıda köşede unuttuğum adsenselerden biri.aktif kullandığım bir adsense değil.

Benim bir adsense kapatıldı az önce. Ama şu an mobilden verileri hala görebiliyorum. Bu garip değil mi? Internet'ten sağlıklı giriş yapmadım henüz.

[MENTION=9983]ugs9305[/MENTION] naptın virus mu yaydın millete herkesin gidiyo adsenseler benimde tek kanalım gitti ya tek gelir kaynağım :(

bana da az önce bir mail geldi.durduruldu,itiraz edersiniz inceleriz falan yazıyor ama bahsettiği adsense ya sattığım yada kıyıda köşede unuttuğum adsenselerden biri.aktif kullandığım bir adsense değil.

Bunlarda freedom gibi yaptı. Ödemeye 1-2 gün kala adsenseleri siliyorlar. Freedomda kesinleşen kazançları slip ödememişti.

Ne yapalım anlamadım ki Adsenseye geçiyoruz ünlem belasını karşımıza alarak bu defa adsenseler kapatiliyor.

Partnere geçiyoruz kazancı almaya yakın bloke koyuyorlar. Dasboardları siliyorlar ..

Adsense bizi partnerlere yaklaştırmaya çalışıyor. ( Ünlemi Engelemedikleri İçin Böyle Düşünüyorum ) Freedomda Googleyi kafasın hiç takmadan sorun etmeden paraları siliyor MN bloke koyuyor .. ne oluyor ..

edit------

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri