D
Dean
Guest
kazançları kontrol edeyim diye adsenselere bakayım dedimki 2 tane adsense telefon onayına düşmüş neyse onayladık geçti, bi adsense bağlı tüm kanallar kapanmış :/ spamamı düştü kesin ? aylardır telif kanal kapanması vs olmasına rağmen hiçbişey olmamıştı şu güne kadar diğerinde 2 kanal vardı 1 i kapanmış diğer duruyor hala aktif ama adsense sayım yapamamış gece 00 dan sonra ama kanal açık sıkıntı yok, şimdi nolmuş anlamadım birileri kafamı açsın gece gece morali bozduk ya
tüm kanalları kapanan adsense , boş kanal bağladım bakalım nolacak
diğerine hiç dokunmadım onuda şimdi dürtmeyim kalsın
Anlaşılan bu ay ciddi kıyımlar ve banlar olacak gibi gözüküyor şimdiden başladı ben ve bikaç kişide daha var aynı durum, bendeki de şans işte tam ödeme alacağım ay patladık iyi mi, inş patlamamışızdır da. varya böyle yt yi çöpe dönderenler önüne geleni yükleyenlerin benim paramı alamamada 1 gr etkileri varsa haram zıkkım olsun onca param.
evett 4.günde boş kanal spamdan kapandı artık ya mail patlaktı yada spama düştü o adsense hayırlısı illa canımız sıkılacak zaten gülmek yasak bize
tüm kanalları kapanan adsense , boş kanal bağladım bakalım nolacak
diğerine hiç dokunmadım onuda şimdi dürtmeyim kalsın
Anlaşılan bu ay ciddi kıyımlar ve banlar olacak gibi gözüküyor şimdiden başladı ben ve bikaç kişide daha var aynı durum, bendeki de şans işte tam ödeme alacağım ay patladık iyi mi, inş patlamamışızdır da. varya böyle yt yi çöpe dönderenler önüne geleni yükleyenlerin benim paramı alamamada 1 gr etkileri varsa haram zıkkım olsun onca param.
evett 4.günde boş kanal spamdan kapandı artık ya mail patlaktı yada spama düştü o adsense hayırlısı illa canımız sıkılacak zaten gülmek yasak bize
Son düzenleme: