adsensem çalındı yardım lazım

Genel olarak VDS satanları eleştiren yada VDS satan tüm firmaları zan altında bırakacak şekilde post atan arkadaşlara ithafen...

Çoğu firma ismini ve itibarını korumak için anlayamayacağınız o kadar çok şeye dikkat ederek çalışıyor ki bilseniz yazdığınızdan utanırsınız.

Lütfen artık genel anlamda tüm firmaları üzecek postlar atmayalım...

Kırıcı olabilirim...

Ek olarak konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun. Umarım geri almanın bir yolunu bulursunuz.

Vds aldıktan sonra şifresini bir zahmet değiştiriverin artık, kaçtır oluyor bu olaylar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hocam vds şifresini değişmedi diye vds firmaları o adamın güvenliğini sağlamayacak mı 8liralık vds alırken tc numarama kadar isteyip ama siz burda yasadışı birşey yaparsanız biizm başımız belaya girer demesini biliyolar.
ozaman çok afedersiniz eşek gibi beni korumak zorunda o ben vds ye istersem şifresiz kullanırım bana verdiğin giriş bilgisi sadece bende olursa yüzyıl dursa da bişey olmaz ha ama kalkıp du bakim müşterilerim ne yapmış diye hesaplarımı kurcalarsa bunun bedelinide öder.
Gerekirse izmirdeki ofislerine kadar gidip bunun bedelini ödeticem suç duyurusu için dilekçemi yazdım yarına kadar bi sonuç çıkmazsa yarın savcılıktayım

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 19:47 ----------

Genel olarak VDS satanları eleştiren yada VDS satan tüm firmaları zan altında bırakacak şekilde post atan arkadaşlara ithafen...

Çoğu firma ismini ve itibarını korumak için anlayamayacağınız o kadar çok şeye dikkat ederek çalışıyor ki bilseniz yazdığınızdan utanırsınız.

Kırıcı olabilirim...

Ek olarak konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun. Umarım geri almanın bir yolunu bulursunuz.

hocam pm attım yardımcı olursan sevinriim

Kırıcı olabilirim...

Ben yazdım hocam o yüzden cevap yazma gereği duydum.
Genellediğim için bu cevabı yazdın sanırım genelleme yanlış olduğunu düşündüm ve yazıyı editledim.Ancak ben de bu konuda boş konuşmuyorum şimdilik sadece bunu diyebilirim.
Büyüğümsün kırdıysak affola.

Son düzenleme:
Ben yazdım hocam o yüzden cevap yazma gereği duydum.
Genellediğim için bu cevabı yazdın sanırım o yüzden yazıyı editledim.Ancak ben de bu konuda boş konuşmuyorum şimdilik sadece bunu diyebilirim.
Büyüğümsün kırdıysak affola.

Yok hocam, emin ol senin postuna nazaran yazdığım satırlar değil bunlar.

Ne zaman bu şekilde bir olay yaşansa eline sazı alan VDS satan tüm firmalara dokundurmadan geçemiyor.

İşini düzgün yapan çok fazla firma var emin olun, hatta şöyle söyleyebilirim düzgün yapmayan birkaç firma var o kadar...

Gerçekten müşteri bilgileri güvenliği adına uğraştığımız şeyler basit değil ve bunları yaparken genel anlamda da eleştirilmek koyuyor adama...

Yinede edit için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri