Adsensem hacklendi

• Kullanıcı mikon5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
sequieros tüm mesajların değiştiriliyo ? şakamısın ? o kadar da cesur değilsindir yapmış olsan bile buraya nyie yazasın bi şeyler dönüyor ama

Bi durun adamı niye banladınız yahu ? Bir olay var bu işte

Adamın düzgün yazıları silindi , gerçekten bir iş var . Neyse adminler çözer mutlaka.

Teori doğru mudur bilmiyorum da , eğer bu arkadaşta hacklendiyse keylogger yemiş olabiliriz.

adamın her yazdığı mesaj editlenmiş daha sonradan ? adminler bakar çözer olayı inşallah

arkadasın eminim ki hesabı calındı konularına mesajlarına baktım düzgün bi arkadas ve eski üye

action script olabilir mi dersiniz :)

---------- Spam Engelliyici 05:07 ---------- Önceki Mesaj 05:07 ----------

ya dagıttıgı dosyalarda trojen & keylooger varsa :S

Benim anlamadığım, adam madem hesapları çalışıyor ne diye gelip burdan yazıp kendini ifşa etsin ki, bu işte bişey var

sequieros adlı kullanıcı ya keylogger yedi ve mesajlarını birisi anında değiştirdi; ya da şifresi çalındı.

Aklı başında bi insan bu tür yorumlar atmaz. Ki arkadaşın geçmiş mesajlarından mantıklı, düzgün bi insan olduğu görülebiliyor.

Şu anda da banlanmış, sorun bi şekilde çözülür umarım.

Adsense hesabı çalınan arkadaşa da geçmiş olsun, sorununu çözersin umarım.

Son düzenleme:
@mikon5
gmail e giriş yapabiliyorsan ip adresini görebilirsin hocam.Sağ altta "Ayrıntılar" diye bi link var Gmail ana sayfasında !!!
geçmiş olsun bu arada,yemek nasip olmaz inşallah o ****fsize de

sequieros nickli eleman hatırladığım kadarıyla iyi kötü ve çirkin filmindeki "kötü" karakterinin avatarını kullanıyordu, yanlış mıyım?
Eğer oysa gerçekten inanmak zor böyle birşey yaptığına. Kendisini uzun zamandır forumda görüyorum, oldukça aklı başında biriydi. (Gerçi kimler kimler böyle iyi görünüp flagcının önde gideni çıkmıştı...)

action script'den şüphelenmek de pek mantıklı değil. Tüm forum adamın verdiği dosyaları kullandı. şimdiye dek herkesin adsense'si çalınmış olmalıydı. Sadece bir kişinin adsense'si çalındı.

Forum mu hacklendi ne oldu anlamadım ki...

edit: arkadaşın anlattığına göre, kendisine mail bile gelmemiş. Herkes tetikte kalmalı bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri