Adsensem hacklendi

• Kullanıcı mikon5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Öncelikle konuya açıklık getirmek istedim sevgili arkadaşlar hesabınız ilegal yollardan dolayı eğer şahısların eline geçtiği zaman gerekli yerlere muracaat etmedinizde fayda vardir .

Bu konu içersinde hiç bir hosting firmasını suçlayarak birşey elde edemezsiniz .

Gelelim amozon dediğiniz platforma sonuçta amozon bir celik kasa değilki ona birşey olmasın zamanında neler olduğunu biliyorumusun ki amozon serverlerine ve hala olmadığını nerden biliyorsun buda sadece bir kanıtı ; Amazon hack'lendi, 70 bin liralık ürün 3 kuruşa satıldı!

Konuda bazı arkadaşlar öyle yardım meraklısı ki çok suphe çekici insanlar var bazıları ben team istedim kontrol ettim bazıları ise ip kontrol edelim şunu yapalım bunu yapalım diyerek çok yardım sever insanlar gerçekten .

Önemlice ve dikkatlice dinleyin hiç kimseye güvenmeyin kimseden hiç bir şekilde dosya almayın güvendiğiniz sitelerden sadece program vb dosyaları indirin başınıza ne geleçeğini bilemezsiniz .

Herkez size tavsiye verebilir yardım etmeye calışabilir yada farklı yollar deniyebilir siz siz olun kendinizden başkasına güvenmeyin.

Kendi güvenliğiniz için şifrelerinizi 3'uncu şahıslar ile paylaşmayın bunu bankalar bile herkeze uyararak bildiriyor .

Yada şifrelerinizi güncel tutmaya özen gösterin hiç bir kanıt olmadan suçsuz insanları lekelemeyin.

Saygılarımla,

Son düzenleme:
Şu firma suçludur, bu firma suçludur demedim ben kimseyi zan altında bırakmadım fikrimi söyledim.Fikrimi belirtmem de hiç bir sakınca yok.Eğer firma adı vermiş yada bir firmayı ima etmiş olsam haklısınız ama bu yorumumda sadece görüş bildirdim.Amazon konusuna gelecek olursak forumda açılan bu tür konularda özellikle vdsden girdiklerini belirtmişler bende 1 yıldır amazon kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım bu da bir tavsiyedir.Tavsiye yapmak forum kurallarına aykırı değil bildiğim kadarı ile.

"Buradaki vdslerde bir problem var belli ki bu kaç oldu adsense hesabı çalınan."

bende farklı birşey belirtmedim zaten, firma ismi vermediniz direkt olarak forumda satış yapan tüm firmaları zan altında bıraktınız. Konu dağılmamsı için uzatmıyorum.

Tekrardan olay için üzüldüm umarım müşterinin emeklerine yazık olmaz.
Hocam eğer vds den direk değiştiğini düşünüyorsanız ilgili firma hangi ipler den girildiğini görebilir. Yok direk gmail hesabı kırıldı ise google ile iletişime geçip konuyu onlara anlatmanız en sağlıklısı gibi görünüyor.

Bir arada olmuştu başka bir firma direk format atıp hiç bir bilgiye ulaşılmamasına sağlamıştı.

Hiçbir veri merkezi böyle bir kayıt tutmaz, tutulan tek kayıt hosting hizmetlerindeki ftp loglarıdır, yani bu bilgi hatalıdır.

Windows sanal sunucunuza sizden habersiz erişim sağlayanları , giriş yapmaya çalışanları ip adresleri ile birlikte windowsda Olay Görüntüleyicisinde tutulmaktadır.Loglar sayesinde sanal sunucunuzu kontrol altında tutabilirsiniz.

Başlat >> Tüm Programlar >> Yönetim Araçları >> Olay Görüntüleyicisi >> Güvenlik

İngilizce Windowslar da ise

Start > Programs >> Administrative Tools >> Event Viewer >> Security

dan giriş ve hatalı giriş loglarını görebilirsiniz.

Bunu hiç bir firma bu zamana kadar yedeklemek yada loglama gibi bir söz konusu zorunda değildir. kendi bilgisayarınız gibi düşünerek hareket etmek zorundasınız.

Windows platformları zaten kendisi yedek tutmakdadır.

İp adreslerini vb. güncel tutmasını istiyorsanız eğer microsoft.com ile iletişime geçmeniz gerekmekdedir.

Saygılarımla,

Adsenseye , kimlik dekont göndermeme rağmen hesabı geri alamadım malesef.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri