Adsensem hacklendi

• Kullanıcı mikon5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Geçmiş olsun hocam çalanı inşallah bulursunuz

sequieros nickli eleman hatırladığım kadarıyla iyi kötü ve çirkin filmindeki "kötü" karakterinin avatarını kullanıyordu, yanlış mıyım?
Eğer oysa gerçekten inanmak zor böyle birşey yaptığına. Kendisini uzun zamandır forumda görüyorum, oldukça aklı başında biriydi. (Gerçi kimler kimler böyle iyi görünüp flagcının önde gideni çıkmıştı...)

action script'den şüphelenmek de pek mantıklı değil. Tüm forum adamın verdiği dosyaları kullandı. şimdiye dek herkesin adsense'si çalınmış olmalıydı. Sadece bir kişinin adsense'si çalındı.

Forum mu hacklendi ne oldu anlamadım ki...

edit: arkadaşın anlattığına göre, kendisine mail bile gelmemiş. Herkes tetikte kalmalı bence.

O postlari yazan sequieros'un kendisi degil. Farkli bi sekilde onun hesabindan o mesajlar degistirilmis ama nasil oldugunu bilmiyorum. Admin arkadaslar detayli incelerler o kismi.

Burada karışık durumlar dönüyor mesajlarda çözülür umarım sizde en yakın zamanda inşallah hesabınızı geri alırsınız hocam geçmiş olsun. Hocam eğer vds şifresini değiştirmediyseniz vds firmalarının son rakamları değişiyor sunucuda iplerin genelde ve id şifreleri de vds firması standart veriyor deneme yanılmayla bulmuş olması muhtemel bir ihtimal bunu yapanın.

Son düzenleme:
arkadaş ile görüştüm postların ona ait olmadıgı aşikar.
şu an düşünülmesi gereken şey bu hesabı nasıl ele geçirdiler.

O postlari yazan sequieros'un kendisi degil. Farkli bi sekilde onun hesabindan o mesajlar degistirilmis ama nasil oldugunu bilmiyorum. Admin arkadaslar detayli incelerler o kismi.

Ben bilgisayarına bağlandım team ile virüs vs. bir şey bulamadım ama onun yazmadığına % 99 eminim efendi birisi skypedan konuştuk, Yalnız editleme onun nickinden yapılıyordu, 2. farklı bir ipden giriş mi yapıldı bakabilirmisiniz? eğer onun olmayan bir ip ye ulaşınılabilirse burada hepimize hakaret edildi savcılığa verme hakkımız var..

Düzenleme: başka bir arkadaş bağlandı bilgisayarına arkadaşın pcde 6 trojan bulmuş, kendisinin skype adresi cob_tr iletişime geçin isterseniz.

Son düzenleme:
Umarım sorunun düzelir kardeşim. Bu tür şeylere tenezzül edenleri ç.klerinden tavana asacaksın.

Herkese teşekkürler , inanın parasında değilim yarın finalim var hiç etti herif ne ders çalışabildim ne birşey.Bilgisayara format atmakla uğraştım.

Hocam arkadaşın bilgisayarı team le bağlanıp ben temizledim az önce 6 tane trojen vardı bilgisayarında şu an hala temizlemesi devam ediyor

Dusunuyorum bugünkü finallerin bitmesini bekliyorum Arastiricam birsey yapilabilir mi diye

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dusunuyorum bugünkü finallerin bitmesini bekliyorum Arastiricam birsey yapilabilir mi diye

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var hocam adsense niz hacklenirse diye bir form vardı google ın onu doldurun.Yapabileceğiniz en sağlıklı şey bu.

Hocam son günlerde internetten her hangi bir dosya falan indirdiniz mi?
Yani demek istediğim şu. İnternetten virüslü birşey indirdiyseniz. Virüs sizin pc deki şifreleri çalmıştır. Virüsün sahibine şifreleri atmıştır. Virüs sahibide adsense hesabınıza girmiştir.

Yani pc de virüs varsa o yüzden de çalınmış olabilir. Pc de virüs programı var mı? Hangi virüs programı var.

dostum adsenseyı unut geri alamazsın benımde calıntı cok ugrastım herseyı yaptım ama geri vermediler :) geçmiş olsun.

Valla ben de 1 yıldır vdsden kullanıyorum.Amazondan hiç bir şey olmuyor.Buradaki vdslerde bir problem var belli ki bu kaç oldu adsense hesabı çalınan.

Öncelikle buradaki tüm firmalardan özür dilemek zorundasınız, kimseyi elinizde kanıt olmadan zan altında bırakamazsınız bu hem yasal olarak hemde forum kuralları gereği suçtur.

Bence sizin fikriyatınızda sıkıntı var içiniz fesat. Zira bizden hizmet alıpta 4 yıldır adsensesi çalınan sanırım ilk vaka.

Dünyanın her yerinde kurulan vdsler hemen hemen aynı şekilde kurulur aradaki farklar kullanıma bağlıdır yani birisi web serverdir, mssql vs dir.

Yani amazon tutupta ekstra birşey yoktur. Teknik olarak hack işlerin önüne geçicek ek bir hizmeti yoktur.

Bu konuda açık ve basit. Üyemizin şifresi bile değişmemiş bunun 3 yolu var:

ya mail adresine erişmişler çünkü sunucu bilgilerini mail adreslerine gidiyor 2. ise key logger yemiştir ve çok düşük ihtimal.

Brute force ise sunucu şifresi tespit edilmiştir.

Bu işin önün geçmek oldukça basittir.
- RDP porttunu değiştirin
- Kompleksli şifre kullanın
- Bilgisayarınız güncel ve anti virüs olsun her bulduğunuzu indirmeyin

Keşke 1 ay önce atılan uyarı / tevsiye mailleri dikkate alınsa.. Geçmiş olsun umarım çözüme kavuşur.

0SL1PmA.png

offline bilşimden kaynaklı değildir benim hep acık kalır en ufak sıkıntı yaşamadım

Öncelikle buradaki tüm firmalardan özür dilemek zorundasınız, kimseyi elinizde kanıt olmadan zan altında bırakamazsınız bu hem yasal olarak hemde forum kuralları gereği suçtur.

Bence sizin fikriyatınızda sıkıntı var içiniz fesat. Zira bizden hizmet alıpta 4 yıldır adsensesi çalınan sanırım ilk vaka.

Dünyanın her yerinde kurulan vdsler hemen hemen aynı şekilde kurulur aradaki farklar kullanıma bağlıdır yani birisi web serverdir, mssql vs dir.

Yani amazon tutupta ekstra birşey yoktur. Teknik olarak hack işlerin önüne geçicek ek bir hizmeti yoktur.

Bu konuda açık ve basit. Üyemizin şifresi bile değişmemiş bunun 3 yolu var:

ya mail adresine erişmişler çünkü sunucu bilgilerini mail adreslerine gidiyor 2. ise key logger yemiştir ve çok düşük ihtimal.

Brute force ise sunucu şifresi tespit edilmiştir.

Bu işin önün geçmek oldukça basittir.
- RDP porttunu değiştirin
- Kompleksli şifre kullanın
- Bilgisayarınız güncel ve anti virüs olsun her bulduğunuzu indirmeyin

Keşke 1 ay önce atılan uyarı / tevsiye mailleri dikkate alınsa.. Geçmiş olsun umarım çözüme kavuşur.

0SL1PmA.png

Şu firma suçludur, bu firma suçludur demedim ben kimseyi zan altında bırakmadım fikrimi söyledim.Fikrimi belirtmem de hiç bir sakınca yok.Eğer firma adı vermiş yada bir firmayı ima etmiş olsam haklısınız ama bu yorumumda sadece görüş bildirdim.Amazon konusuna gelecek olursak forumda açılan bu tür konularda özellikle vdsden girdiklerini belirtmişler bende 1 yıldır amazon kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım bu da bir tavsiyedir.Tavsiye yapmak forum kurallarına aykırı değil bildiğim kadarı ile.

Hocam eğer vds den direk değiştiğini düşünüyorsanız ilgili firma hangi ipler den girildiğini görebilir. Yok direk gmail hesabı kırıldı ise google ile iletişime geçip konuyu onlara anlatmanız en sağlıklısı gibi görünüyor.

Bir arada olmuştu başka bir firma direk format atıp hiç bir bilgiye ulaşılmamasına sağlamıştı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri