Adsensemde veri yok yazıyor...

furkan889

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar iyi akşamlar,tam 15 ekim günü youtube hesabımı kullanıyordum.2 adet youtube hesabım vardı.1'ine sürekli yüklemeler yapıp adsense para kazanmaya çalışıyordum.Diğerini aslında hiç kullanmıyordum sadece bu hesabıma teliften bişey olursa ona geçmek içindi çünkü 2 telif almıştım 1 tane daha alırsam hesabım kapanabilirdi.Neyse sonra 16 ekim açtıgımda hesabım geçersiz etkinlikti sanırım para kazanması devredışı bırakılmış.2. youtube hesabıma geçtim sonrasında ne yaparsam yapıyım adsensemde bir türlü tıklamalar görüntülemeler gözükmez oldu.Lütfen yardımcı olun delircem cevabını bir türlü bulamıyorum.Nasıl düzelir hiçbir fikrim yok işte bazı ssleri sizle paylaşıyorum...

Not : Şuanki paylaştıgım youtube hesabımda videolarda reklam var,adsensemde açılıyor bir sıkıntı yok fakat VERİ YOK yazıyor...

Hocam kanalın adsense'ini başka adsense'iniz varsa değiştirip geri alın.

resimler normal...2.kanalınızın adsense ye bağlı olduğundna eminmsiniz ve yt kanalınızın mailinde değil demi adsense ?

resimler normal...2.kanalınızın adsense ye bağlı olduğundna eminmsiniz ve yt kanalınızın mailinde değil demi adsense ?

Evet eminim hocam bağlı adsensemde hesap ayarlarında mail adresim yazıyor.
adsense ayarlarımda yönetici olarak [email protected] yazıyor böyle olması lazım değilmi zaten..

Adsense hesabımı değişmeme amacımda şuan 90tl yaptım bunların hepsi çöpmü olacak şimdi.

Yeni hesabımda 65 videoya ulaştım ve hala bir şey gözükmüyor ve bayağıda izlenen videolarım var 5 bin felan.Çok korkuyorum bunlar adsenseye geçmez diye reklamda gözüküyor.Bi yerde okumuştum sanki para kazanma devre dışı bırakıldıktan sonra adsense 30 gün sonra güncelleniyor diye doğrumudur sizce?

Evet eminim hocam bağlı adsensemde hesap ayarlarında mail adresim yazıyor.
adsense ayarlarımda yönetici olarak [email protected] yazıyor böyle olması lazım değilmi zaten..

Adsense hesabımı değişmeme amacımda şuan 90tl yaptım bunların hepsi çöpmü olacak şimdi.

Yeni hesabımda 65 videoya ulaştım ve hala bir şey gözükmüyor ve bayağıda izlenen videolarım var 5 bin felan.Çok korkuyorum bunlar adsenseye geçmez diye reklamda gözüküyor.Bi yerde okumuştum sanki para kazanma devre dışı bırakıldıktan sonra adsense 30 gün sonra güncelleniyor diye doğrumudur sizce?

bak kardeşim örnek veiryoum :

yt kanalının gmaili AAAA@GMAİL adsense giriş gmailin BU AAAA@GMAİL olmasın ok....yani 1 gmail üzerinden hem kanla hem adsense kontlrü sağlamak risktir bunu bil...onun haricinde şuan içini bi sıkıntı yok sende biraz geç yansıyabilir düzelir bekle sadece....başka adsenseye felan geçemene gerke yok

He şeyimi kastediyorsunuz mesela youtube hesabıma girdiğimde sol üstte o gmail adresim yazmıyacak başka isim yazacak mesela '' Son Dakika Spor Haberleri '' yazcak kanal ismim yani?

hocam benim neredeyse 1 ay oldu veri yok diyor farklı gmailleri bağlıyoruz az da olsa izlenen var ama hiç veri yok bir aydır neredeyse?

arkadaşlar benim 10 kanılımın bağlı olduğu adsensede böyleydi 3 tane farklı adsenseye bağlım sorun devam etti.
ÇÖZÜM: eğer ki o para kazanmayan kanallar DAHA önceden herhangi bir kanal yüzünden kapanmış ve sizde google+ yöntemi ile açmış iseniz sorun bundan dolayıdır.
çözümü ise başka bir kullanıcı adı belirleme ama belirlerken sizden tekrar telefon numarası ve kod istemeli yoksa veri yok sorunu devam eder.
Bunlardan sonra halen devam ediyorsa sorun kanalları silin kesinlikle bir daha para kazanmaz.3 aydan fazla oldu bir kaçı düzeldi bu yöntemle ama diğerleri halen aynı bu ay sonu silecem hepsini.

dostum kazançlar penceresinde sağ üstte tüm günler var bütün günlere bakıyorsun değil mi? son gün veya son hafta görünebilir

biri çıkıp şunu anlatsın abicim ya herkes birşey diyor sorun çok çözüm hiç yok maşallah atiyorum (gs.1905gmail. adsense hesabi) gs.1905gmail youtbe kanal hesabı yani adsense hesabi ile kanal hesabı aynı bu işlere yeni başladın bilmiyorsun tak ihtar yedin para kazanma ya kapandı kanal sonra g+ yöntemi vs.vs. açılmadı sende sildin kanalı başka gmail aldın yeni kanalı açtın gs.1905gmail. olan adsenseye bagladın kanalı herşey normal tak bi bakıyorsun 1ocak 2014 den 7. ocaga kadar herşey normal bugün ayın 13.ü olmuş herşey 0 ne tıklama ne izlme hiçbirşey yok dünyalarını kurcaladım bütün ayarları baştan yaptim iptal ettim tekrar etkinleştirdim son bir haftadır herşey sıfır bilmem kaç bin lik üyesi olan forumda bu konuyla ilgili hiçbişe yok herkes ahkam kesiyo forumu iyi tara iyi araştır araştırdım bekleyin diyor herkes neyi beklicem abi ben bilen biri çıksın anlatsın :D bunaldım yeter bu nedir ya

biri çıkıp şunu anlatsın abicim ya herkes birşey diyor sorun çok çözüm hiç yok maşallah atiyorum (gs.1905gmail. adsense hesabi) gs.1905gmail youtbe kanal hesabı yani adsense hesabi ile kanal hesabı aynı bu işlere yeni başladın bilmiyorsun tak ihtar yedin para kazanma ya kapandı kanal sonra g+ yöntemi vs.vs. açılmadı sende sildin kanalı başka gmail aldın yeni kanalı açtın gs.1905gmail. olan adsenseye bagladın kanalı herşey normal tak bi bakıyorsun 1ocak 2014 den 7. ocaga kadar herşey normal bugün ayın 13.ü olmuş herşey 0 ne tıklama ne izlme hiçbirşey yok dünyalarını kurcaladım bütün ayarları baştan yaptim iptal ettim tekrar etkinleştirdim son bir haftadır herşey sıfır bilmem kaç bin lik üyesi olan forumda bu konuyla ilgili hiçbişe yok herkes ahkam kesiyo forumu iyi tara iyi araştır araştırdım bekleyin diyor herkes neyi beklicem abi ben bilen biri çıksın anlatsın :D bunaldım yeter bu nedir ya

Değerli hocam şu anda genel bir güncelleme sorunu var. Bu sorun bir tek sende değil. Hayırlı geceler dilerim

insallah duzelir bu problem en kisa zamanda.. tamda bot aldim 10 tane kanal actim ilk defa ne kadar kazancim olucak falan gorecektim oda nasip olmadi :D

ohh be içime su serpildi :D tşkrler abi çıldırcam ya.. abimin de hesabı var onda sorun yok dedim bana mi kastı bu adsensenin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri