adsensenin web adesense yada yt için adsense olduğu nasıl anlaşılır

• Kullanıcı hanamia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

hanamia

Kayıtlı Üye
adsensenin web adesense yada yt için adsense olduğu nasıl anlaşılır yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Sağ üst tarafta kırmızı bir şekilde hosted accont yazıyor web adsensede yazmaz

Selamlar şimdi bu web adsensemi oluyor

PnRPlQ.jpg

Web adsebsedede kapanmalar yaşanıyor mu arkadaşlar

siteler bölümünden site ekle varsa web adsense dir

yanlış mı hatırlıyorum diye tekrar yt adsense hesabına girip baktımda hocam şimdi,yt adsensede de siteler bölümü açık,site ekleniyor.

ayrıca [MENTION=8026]chatmece[/MENTION] nin gösterdigi yerde aynı ama hesap yt adsense :D

bitek şeyden eminim ben anlamak için.adsense hesabına girdigimizde sag üstde resmimiz varya,ona sol tıkla tıkladıgımızda ufak bi pencere açılıyor ve orada kırmızı bi yazıyla Barındırılan hesap yazıyor.işte bu yt hesabı demek,web degil.web adsense hesabıma girip baktım,orada hiçbişey yazmıyormuş :p

hocam benim youtube adsensesi de aynı böyle adsenseyi alan arkdaş admob üzerinden mi açmış oluyor?

bildiğim kadarıyla evet hocam. web adsense test etme imkanım olmadı. Youtube den açılan hesaplarda en üstte kırmızı uyarı verir zaten.

yanlış mı hatırlıyorum diye tekrar yt adsense hesabına girip baktımda hocam şimdi,yt adsensede de siteler bölümü açık,site ekleniyor.

ayrıca @chatmece nin gösterdigi yerde aynı ama hesap yt adsense :D

bitek şeyden eminim ben anlamak için.adsense hesabına girdigimizde sag üstde resmimiz varya,ona sol tıkla tıkladıgımızda ufak bi pencere açılıyor ve orada kırmızı bi yazıyla Barındırılan hesap yazıyor.işte bu yt hesabı demek,web degil.web adsense hesabıma girip baktım,orada hiçbişey yazmıyormuş :p

senin teszinide çürütiyim yt adsansemde o kırmız yazı yok, ne yani bu wep adsansemi :D

senin teszinide çürütiyim yt adsansemde o kırmız yazı yok, ne yani bu wep adsansemi :D

ona hiç denk gelmedim işte,ama siteye girdiginde en üstte uyarı yazması demiyorum hocam yalnız.eskiden direkt orada yazardı sonra yeni adsense temasında kaldırıldı oradan.sag üstteki profile basınca açılan küçük pencereden bahsediyorum.orada yazmıyor mu?

WEB ADSENSE > REKLAMLARIM > DİĞER ÜRÜNLER BÖLÜMÜ

77O1m5.png

YOUTUBE ADSENSE > REKLAMLARIM > DİĞER ÜRÜNLER BÖLÜMÜ

9g6rp5.png

Bu şekilde de ayrıt oluyordur heralde :)

[MENTION=14389]ZabitKatibi55[/MENTION] , evet bak onlarda farklıymış web adsense ve yt adsense de :) ilk resim web adsense,2.resim yt adsense.ben 2.resimdeki yerden site adresi ekleyip hesabın web adsense e geçmesi için başvuru yapmıştım :)

[MENTION=14389]ZabitKatibi55[/MENTION] , evet bak onlarda farklıymış web adsense ve yt adsense de :) ilk resim web adsense,2.resim yt adsense.ben 2.resimdeki yerden site adresi ekleyip hesabın web adsense e geçmesi için başvuru yapmıştım :)

Aynen üstad :) Bende yt üzerinden başvuru yapıyorum genelde.

Aynen üstad :) Bende yt üzerinden başvuru yapıyorum genelde.
Pinli YouTube hesabıyla başvurduk diyelim web adsensede ve Adsense kabul edildi diyelim. Tekrardan pin istemez dimi? Birde web adsebseye kabul edilmemiz için nasıl bir yol izlememiz gerekir.

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pinli YouTube hesabıyla başvurduk diyelim web adsensede ve Adsense kabul edildi diyelim. Tekrardan pin istemez dimi? Birde web adsebseye kabul edilmemiz için nasıl bir yol izlememiz gerekir.

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayır tekrar istemez

Ben bu adsenseyi youtube adsense diye 300 liraya satışa koymuştum...
Çok çılgınmışım

X9n853.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri