Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sağ üst tarafta kırmızı bir şekilde hosted accont yazıyor web adsensede yazmaz
siteler bölümünden site ekle varsa web adsense dirSelamlar şimdi bu web adsensemi oluyor
![]()
Sıkıntı yok dimi hocam webadsense...siteler bölümünden site ekle varsa web adsense dir
siteler bölümünden site ekle varsa web adsense dir
hocam benim youtube adsensesi de aynı böyle adsenseyi alan arkdaş admob üzerinden mi açmış oluyor?
yanlış mı hatırlıyorum diye tekrar yt adsense hesabına girip baktımda hocam şimdi,yt adsensede de siteler bölümü açık,site ekleniyor.
ayrıca @chatmece nin gösterdigi yerde aynı ama hesap yt adsense![]()
bitek şeyden eminim ben anlamak için.adsense hesabına girdigimizde sag üstde resmimiz varya,ona sol tıkla tıkladıgımızda ufak bi pencere açılıyor ve orada kırmızı bi yazıyla Barındırılan hesap yazıyor.işte bu yt hesabı demek,web degil.web adsense hesabıma girip baktım,orada hiçbişey yazmıyormuş![]()
senin teszinide çürütiyim yt adsansemde o kırmız yazı yok, ne yani bu wep adsansemi![]()
[MENTION=14389]ZabitKatibi55[/MENTION] , evet bak onlarda farklıymış web adsense ve yt adsense deilk resim web adsense,2.resim yt adsense.ben 2.resimdeki yerden site adresi ekleyip hesabın web adsense e geçmesi için başvuru yapmıştım
![]()
Pinli YouTube hesabıyla başvurduk diyelim web adsensede ve Adsense kabul edildi diyelim. Tekrardan pin istemez dimi? Birde web adsebseye kabul edilmemiz için nasıl bir yol izlememiz gerekir.Aynen üstadBende yt üzerinden başvuru yapıyorum genelde.
hayır tekrar istemezPinli YouTube hesabıyla başvurduk diyelim web adsensede ve Adsense kabul edildi diyelim. Tekrardan pin istemez dimi? Birde web adsebseye kabul edilmemiz için nasıl bir yol izlememiz gerekir.
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.