Adsenses kapandı, banlandı TEK KONU

Cevap: Adsensesi Kapanan varmı Şuan İtibariyle !!!

Bende sorun çıkmaz eski yayıncıyım... Tabiki garanti değil sorun çıkmayacağı Fakat eski yayıncılara karşı bazı sorunları göz ardı ediyorlar. Benim 4 hesap 8 yıldır açık

8 yıl.. vaybe çoğumuz daha adsensenin ne olduğunu öğreneli bir kaç ay etti, kalkmış sizin kadar kazanmak istiyoruz :rolleyes:

Gecmis olsun beytom.Kesinlesen odenmez.Yani soyle diyim,Ayin 20 sinden sonra kapananlar odeniyor,20 sinden once kapananlar odenmiyor.

bir kere ayın 15 inde kesinleşen 1600 ay içerisinde 1800 dolar olan adsensem banlandı 2 kere ödeme atlattım

8 yıl.. vaybe çoğumuz daha adsensenin ne olduğunu öğreneli bir kaç ay etti, kalkmış sizin kadar kazanmak istiyoruz :rolleyes:
Burasida onemli bir nokta iste.Cogu kisi adsense ile tanisikligi yeni youtube sayesinde ve bilgisi tecrubesi cok az ve bazen bu bilgisizlikden tecrubesizlikden isyan ediyorlar.Ben ve benim gibi benden daha eski bu adsense ile kazanan dostlarimiz var siteler uzerinden yada farkl isekillerde yillar oncesinden neler cektik neler geldi iyi biliyoruzki bu yuzden bazi konularda az yada cok bilgi sahibiyiz.Sahsen benimde 8-9 yillik bir adsense gecmisim var.

Çok Geçmiş olsun Beyto Hocam , çok üzüldüm :( kesinleşen kazançlar ödenir diyorlar ama ben şahsen bunu yaşamış biri olarak Almadım . tabi bu seninde kesinlikle almayacağın anlamına gelmez , umarım alırsın hocam.

bir kere ayın 15 inde kesinleşen 1600 ay içerisinde 1800 dolar olan adsensem banlandı 2 kere ödeme atlattım
Cok degil daha tam 2 ay once ayin 16 sinda banlanan ve icerisinde 3-4k Tl olan bir adsensem ne odeme yapti ne selam verdi.Hadi buyur burdan yak simdi ustad.Sen oyle diyorsun ben boyle simdi milletin kafasi karisacak.

Ama bak adsense kurallarini okursan acik acik banlanan adsensenin kazanclari odenmez diyede yaziyor.Ha bazen odenebilir ayin 10-16 si arasi yada 20 si oncesi kapananlar ama bu bana gore 100/1.

20 sinden sonra kapananlari oderler cunki isleme giriyor hesaplarda komple mecbur oduyorlar.Kesinlesenleride oduyorlar aslinda hatta dun yada onceki gun kesinlesen ama kapanan adsense odemeniz icin bildirim yapin vs diye bir seyde okumustum adsensede az once bi baktim goz ucu ilede bulamadim yine bakacagim bulunca eklerim ama bosuna bence odemezler.

Her zaman dedigim gibi basima gelmemis,yasamadigim denemedigim ve sonucunu gormedigim bir kon uhakkinda kesin konusmam yazmam.2Ay once ki adsensem ayin 16 sinda sanirim yada 17 uctu kesinlesen vardi ve komple gitti.Ne odeme yapan oldu ne baska birsey.insallah beyto alir diycemde alirsa yazsin ben bu isi birakacam.

Burasida onemli bir nokta iste.Cogu kisi adsense ile tanisikligi yeni youtube sayesinde ve bilgisi tecrubesi cok az ve bazen bu bilgisizlikden tecrubesizlikden isyan ediyorlar.Ben ve benim gibi benden daha eski bu adsense ile kazanan dostlarimiz var siteler uzerinden yada farkl isekillerde yillar oncesinden neler cektik neler geldi iyi biliyoruzki bu yuzden bazi konularda az yada cok bilgi sahibiyiz.Sahsen benimde 8-9 yillik bir adsense gecmisim var.

beytullahı çok uyardım ama beni dinlemedi .... aynı şekilde cafemdeki bir arkadaşıda uyarımıştım dinlemedi ertesi gün ban yemişti ..
Herşey hiç kolay değil buradaki herşey bir zincirlemeden ibaret.

Acaba neden banlandı sebebi belli mi?

beytullahı çok uyardım ama beni dinlemedi .... aynı şekilde cafemdeki bir arkadaşda uyarımı dinlemedi ertesi gün ban yemişti ..

Hangi konuda uyardınız hocam? Biz de bilelim de ona göre haraket edelim.Mesela ben farklı pc'lerden olsun cafe wi-fi lerinden olsun mobilden olsun sürekli adsense giriş çıkış yaparım.Bu zararlı mıdır?

beytullahı çok uyardım ama beni dinlemedi .... aynı şekilde cafemdeki bir arkadaşıda uyarımıştım dinlemedi ertesi gün ban yemişti .. Herşey hiç kolay değil buradaki herşey bir zincirlemeden ibaret.

ne uyarısı yaptınız

arkdaşlar benim adsense banlanmış tı ayın 21-yada 22 olması lazım içinde 900$ civarı vardı. para içerde kaldı yatırmadılar.umudunuzu kesin o paradan

Abi daha önce ayın 15'i sonrası banlanıp para yatırılmış hesabım oldu; ancak 15 öncesi ban yiyenlerden kesinleşmiş hesap da yatmadı hiç. Neden kapatıldığı ile de alakalı olmalı mantık olarak ama ümitlenmemek gerek.

beytullahı çok uyardım ama beni dinlemedi .... aynı şekilde cafemdeki bir arkadaşıda uyarımıştım dinlemedi ertesi gün ban yemişti ..
Herşey hiç kolay değil buradaki herşey bir zincirlemeden ibaret.

hocam uyarı neydi?

Cok degil daha tam 2 ay once ayin 16 sinda banlanan ve icerisinde 3-4k Tl olan bir adsensem ne odeme yapti ne selam verdi.Hadi buyur burdan yak simdi ustad.Sen oyle diyorsun ben boyle simdi milletin kafasi karisacak.

Ama bak adsense kurallarini okursan acik acik banlanan adsensenin kazanclari odenmez diyede yaziyor.Ha bazen odenebilir ayin 10-16 si arasi yada 20 si oncesi kapananlar ama bu bana gore 100/1.

20 sinden sonra kapananlari oderler cunki isleme giriyor hesaplarda komple mecbur oduyorlar.Kesinlesenleride oduyorlar aslinda hatta dun yada onceki gun kesinlesen ama kapanan adsense odemeniz icin bildirim yapin vs diye bir seyde okumustum adsensede az once bi baktim goz ucu ilede bulamadim yine bakacagim bulunca eklerim ama bosuna bence odemezler.

Her zaman dedigim gibi basima gelmemis,yasamadigim denemedigim ve sonucunu gormedigim bir kon uhakkinda kesin konusmam yazmam.2Ay once ki adsensem ayin 16 sinda sanirim yada 17 uctu kesinlesen vardi ve komple gitti.Ne odeme yapan oldu ne baska birsey.insallah beyto alir diycemde alirsa yazsin ben bu isi birakacam.

abi kusura bakma yanlış anlatmışım daha önce 2 ödeme aldığın hesap ayın 15 inde banlandı kuruş göstermediler onu demek istedim ama yazmayı unutmuşum

https://support.google.com/youtube/answer/57153?hl=tr burdan inceleyebilirsiniz

Yine de AdSense kazançlarım için bana ödeme yapılacak mı?

AdSense Şartlar ve Koşullarımıza göre, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle hesapları devre dışı bırakılan yayıncılar, bundan sonra herhangi bir ödeme alamaz. Hesabınızdaki kazançlarınız, gerektiği gibi, bu durumdan etkilenen reklamverenlere iade edilir.

Ayrıca, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakılmış hesaplar için ödenmemiş çeklere ödemeyi durdurma işlemi uyguladığımızı lütfen unutmayın. Bankanız, ödemesi durdurulan bir çekin tevdi edilmesi için ücret alabileceğinden, gelecekte elinize geçebilecek çekleri tevdi etmemenizi rica ederiz.

beyto kaç para vardı içinde, bilgi anlamında soruyorum...4-5k$ üstü müydü ?

2,5 K TL felan vardı içinde.....hayırlısı olsun.....
[MENTION=624]3eRKaN[/MENTION] sende işine bak

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] ban sebebini biliyor musun? Herhangi bir mail geldi mi konuyla alakali?

Bende sorun çıkmaz eski yayıncıyım... Tabiki garanti değil sorun çıkmayacağı Fakat eski yayıncılara karşı bazı sorunları göz ardı ediyorlar. Benim 4 hesap 8 yıldır açık

ohbee içim rahatladı.. psikolojık olarak adsense kapanacak gibi geliyor :D iyi örneklerde var demekki... umrım iyi örneklerden olabilirim. olabildiğince organık çalışmaya çalışıyorum. 3 farklı ip noden orjınal ama farklı internet sağlayıcı(şifreler açık bilinen aynı apartman) girip işlem yapıyorum... umarım sorun olmaz... bide işyerindende bakıyorum farklı ip.. yani sorun olsa bişe gelirdi başıma şuna kadar olmadı gelmedi...(elki faydası olur yazayım bilgi birikimine)

---------- Mesaj saat 08:47:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:40:13 civarında gönderildi. ----------

BİZCE ÖNEMLİ yenİ tesbit arkadaşlar
: önemli bence : BELKİ BİLİRSİNİZ...
GMAİL AÇARKEN 2.MAİL ADRES AYNI OLMASIN DİKKAT.. GMAİLDE 2. MAİL ADRES FARKLI OLSUN
ÖRNEK
KANAL1MAİL. COM 2 KURTARMA ADRESİ KANAL -KURTARMA1GMAİL.
KANAL2MAİL. COM 2 KURTARMA ADRESİ KANAL -KURTARMA1GMAİL.
KANAL3MAİL. COM 2 KURTARMA ADRESİ KANAL -KURTARMA1GMAİL.
ŞİMDİ BU KANALLARDAN KANAL1MAİL. COM HOOPP TOPLULUK İHYARI KAPANIYOR, KIRMIZI YAZI UYARI.. ARDINDAN 1 HAFTA İÇİNDE " 2 KURTARMA ADRESİ KANAL -KURTARMA1GMAİL. " LERDEN TESBİT ETMELİLER SİĞER "KANAL2MAİL. COM VEKANAL3MAİL. COM " DE REKLAMLAR ANİDEN KAYBOLUYOR, REKLAMSIZ OLARAK KANALLAR DÖNMEYE BAŞLIYOR... YANİİ KURTARMA MAİLLERİ AYNI OLAN BAZI KANALLARDAN GOOGLE KÖPRÜ KURARAK DİĞER KANALLARIN REKLAM KAZANMA ÖZELLİĞİNİ YOK EDİYOR.. GERİDE GELMİYOR UĞRAŞSAKDA BİR TAKIM YONTEMLERLE... PAYLAŞMAK İSETEDİM... AMA AYNISINI TELEFON NO DOĞRULAMADA AYNI TEL İLE AÇILANLARDA YAPMIYOR NEDENSE.... SANIRIM KANALA İŞLEM YAPAN YOUTUBE SORUMLUSUNUN İNSİTİFİYATINA GÖRE HAREKET EDILIYOR. ADAM KIRIK OLSA ADSENSEYİDE KİLİTLEYEBİLİR.. KİŞİSEL DEĞERLENDIRMELER İŞTE...

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] ban sebebini biliyor musun? Herhangi bir mail geldi mi konuyla alakali?

arkadaşlar ben güldüm ama bişi anlamadım uayrıde şunu diyor gogle amca

ADWORDS KULLANICILARI VE REKLAM VERENLERİ İÇİN MALİ AÇIDAN ZARARA UĞRATIYORSUNUZ BUNUN İÇİ HESAP KAPATILDI DİYOR...

Demekki adsenseden fazla kazanmamak gerekiyormuş :)

arkadaşlar ben güldüm ama bişi anlamadım uayrıde şunu diyor gogle amca

ADWORDS KULLANICILARI VE REKLAM VERENLERİ İÇİN MALİ AÇIDAN ZARARA UĞRATIYORSUNUZ BUNUN İÇİ HESAP KAPATILDI DİYOR...

Demekki adsenseden fazla kazanmamak gerekiyormuş :)
DOSTUM Benim anladığım, etiketlemede sıkıntı var...
atıyorum kedi-köpek kavga ediyor mantıken bunda= kedi maması, google kendı reklamı, hayvanlar,genç kuşağa hitap eden telefon vb. reklamlar çıkarken, google tespitinde alakasız reklamlar çıkmış. ve reklam verenleri boş reklam vermesin diye google koruma altına almış. burdada ama bilinçli-bilinçsiz senin reklamlarını iptal ederek kullanıcılarına geri veriyor...
mantık kısa ve özet yanlış etiket, video içierinsnde çıkan yanlış ve alakasız reklamlar oluyor..
geçmiş olsun diyorum. bazen deıl çoğu zaman reklamlar zaten alakasız...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri