günlük 10-15 tl 2 adsensemde 2 ayrı kanal bagladıktan bigün sonra yani az önce kapandı, kendi kapansa gene iyi adsenseleride spama düşürdü galiba, pek umutsuz bakmazdım ama bu sefer cidden yolun sonu gözüktü gibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
günlük 10-15 tl 2 adsensemde 2 ayrı kanal bagladıktan bigün sonra yani az önce kapandı, kendi kapansa gene iyi adsenseleride spama düşürdü galiba, pek umutsuz bakmazdım ama bu sefer cidden yolun sonu gözüktü gibi
Peki bu çocukların açtığı bilmemne oyunda kanalları ve kızların açtığı makyaj kanalları nasıl ayakta kalabiliyor?
kendi testimin sonuçlarını söyleyeyim 2 aylık kendi renderlediğim portable dışı giriş yapmadığım 2 aydır boşta yatan kanal sıfır açılmış(gerçek tel.) adsenseye bağlandı ve 1 hafta sonra kanal kapandı adsense yeni eski fark etmiyor. Kanal günde 1,5-2 lira bırakıyodu tahminimce kazançta etkili değil kapanmalara
2 çözüm yolu var ;
1) Partner çalışmak
2) Yabancı adsense çalışmak
Boşuna tr adsense çalışıp kanalları heba etmeyin
2 çözüm yolu var ;
1) Partner çalışmak
yabancı adsensete bu durum yok mu hocam?
Kapanmayan varmi aramazdi acaba hic bi yazsin yaw Allah rizasi icin
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 çözüm yolu var ;
1) Partner çalışmak
yabancı adsenselerde aynı durum hocam e piyasada partner de yok
ben kimsenin dediğine inanmıyorum kendim deneyip görecem sonucu yazarım buraya
ee biz senin dediğine neden inanalım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.