Adsenseye bagli tüm kanallar gümledi ..

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaslar az once adsenseye izlenim gelmeyınce bi hesaplara bakayım dedım fılan hesap yuzunden contect nedeniyle para kazanmanız devre dışı bırakılmıştır diyor ve bunu tum kanallarıma yapmıl .. dediği kanalı sildim ama kanalların parası tekrar aktif olmadı yol gosterecek arkadas var mı?

sorunlu kanalı sıldıysenız dıger kanalların para kazanmasını acabılırsınız..

Yok mu hunter al şu yontemı dene dıyecek? yada oneride bulunacak adsenseden vazgeç filan diyecek biri?

benim başıma geldiğinde adsense yı yenı bır gmaile tasımıstım kalan butun hesapları komple silmistım 1-2 saat sonra da o uyarıya neden olan kanal harıc butun hepısını yenıden acmıstım sorun ortadan kalkmıstı . işine yararsa denemedıysen bı dene kardes ben bayagı ugrasmıstım en son boyle cozmustum Allah kolaylık versin :) bunların oldugu donem yıne vıdeo atıyordum sımdı tek vıdeo atamadım 1 haftadır neredeyse

aynısı bugünde bana oldu bakalım kanalı sildim 5 6 saat civarı oldu sileli hala diğer kanallarda sorun duruyor

Kimse caresini bilmiyor herhalde ..

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 6 (5 üye ve 1 misafir)
HunterLord, Battal50, crocodils, Rock3r, Sefer

(Tümü) Konuyu daha önce görüntüleyenler
Abmuhh, adsensegibisiyok, Ainur, Alex, AntiBiyotiK, aragon, asude, atameh, avodim06, Battal50, bkrknuk, burak.dincer05, ByEdGe, ByTayfun, cloudenq, CNN, cotoni, crocodils, cuaron, daralll, dared85, Dehşetengiz, Deniz, Diner, Ebat, efayhan, egva06, elisafa, emice, era, haifisch, HellRider, HunterLord, ibrahim92, ImmortaLKinq, KaiKiseN, Konan, kont2000, kskcoliq, kundura, M.A.A, makroserver, medser, megalomaniac, muratagca, muratkatirci, mustyy58, nazo93, nescafe3in1, NoEroin, Oblivion, ocaktan, omerfaruk, qcrrs22, qDuW, Rammstein, Rock3r, rodensa, roser137, rserin75, RumbAa, Satoblack, Sefer, sercan1907, sercander, Spor Servisi, stannis, Tayi, thecruelx, Titan, Trainer, tugayy, Tunahan06, unal, xFactoria, yavute, yhankee, yigit1907, İnfla, youktube, Yumi

pardon ama Her konuya bakan cevap vermek zorunluluğumu var

pardon ama Her konuya bakan cevap vermek zorunluluğumu var

yani benim derdime bak adamın derdine bak cevap verme vermeme mevzusu pesine düşmüş arkadaş benım yardıma ıhtıyacım var yazmaya usenen varsa da yazsın diye soyledık senin kafa kaldırmaz bunu tabi direkt yazıya bak : konuya bakan cevap vermek zorunda bi git bu forumdan yav madem zorunlulugun yok bunuda yazma

adsense hesabı niye gitti şimdi
sorunu kanalı bul sil
diğer kanalların için forumda para kazanma nasıl geri açılır yapman gereken işlemleri anlatan konular mevcut o konulardan kanallarının para kazanmasını geri aç devam et

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] teşekkler ne acayiptir ki 1 kanalın para kazanması geri geldi

yani benim derdime bak adamın derdine bak cevap verme vermeme mevzusu pesine düşmüş arkadaş benım yardıma ıhtıyacım var yazmaya usenen varsa da yazsın diye soyledık senin kafa kaldırmaz bunu tabi direkt yazıya bak : konuya bakan cevap vermek zorunda bi git bu forumdan yav madem zorunlulugun yok bunuda yazma

Soğutmayın insanları kendinizden arkadaşım ya

benim de bir adsensedeki tüm para kazanmalar az kalsın gidiyordu
ama anında müdahale edip sorunlu kanalı sildim
herkese gecmiş olsun

bu uyarı ıslemedı degil mi kanal ayarlarına? yani para kazanması gitti mi

hayır para kazanmalar gitmedi ama kanalı silmeseydim giderdi
ama xxx kanalınızdaki sorunları cözmezseniz bütün kanallarınızın para kazanması gidebilir maili geldi
bende xxx kanalını kökünden sildim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri