Ben bu adsense ve youtube ile uğraşan mühendislerde gram beyin olmadığını düşünüyorum . Az önce 3 tane PARA KAZANMASI ÖNCEDEN açılmış kanal bağladım farklı farklı adsenselere ilk kanalı bağladım +100k izlenim vardı sorun yok. Diğer 2 kanalda 11k ve 13k izlenim vardı onlarıda bağladım fakat inceleme girdi kanal. Panelde nisan ayından beri 10k izlenim almadığı yazıyor. Bu youtubenin bu sistemini yazan mühendisin allah belasını .... Bu nasıl bir saçmalıktır anlamıyorum ki ben . Bazı kanallar bağlanıyor bazıları incelemeye giriyor . 
Bide size 3-5 gün önce başıma gelen farklı bir saçmalığı anlatayım . Adsensedeki kanalımı zepline taşıdım sonra tüm videolara telif geldi partnerden atıldı. Sonra aynı içerikten yine yükledim +10k izlensin adsenseye bağlı zaten reklam çıksın diye her neyse şu geçenki muhabbet oldu kanalı geri tekrardan adsense başvurusu yaptım her neyse ondan sonra kanal red yedi ama videolara girince reklam çıkıyor para yansıyor
. Allah belasını böyle sistemin . Geri Zekalı Mühendisler sizin yapacağınız işin ben. Dünyanın en iyi mühendisleriymiş bide pehh .....

Bide size 3-5 gün önce başıma gelen farklı bir saçmalığı anlatayım . Adsensedeki kanalımı zepline taşıdım sonra tüm videolara telif geldi partnerden atıldı. Sonra aynı içerikten yine yükledim +10k izlensin adsenseye bağlı zaten reklam çıksın diye her neyse şu geçenki muhabbet oldu kanalı geri tekrardan adsense başvurusu yaptım her neyse ondan sonra kanal red yedi ama videolara girince reklam çıkıyor para yansıyor