Adsenseyi Protesto Etsek Etkili Olur muyuz?

Protesto Etkili Olur mu?

• Evet Olur Katılırım

Oy: 44 32,8%
  • Hayır Olmaz Katılmıyorum

Oy: 90 67,2%

• Kullanılan toplam oy
    134

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Geçtiğimiz Aylardan Bu Yana Yaşadığımız Sıkıntılar Aşikar. Tekrar Tekrar Üzerinden Geçmenin Bir Anlamının Olmadığını Düşünüyorum. Yalnız Bir Şekilde Google'nin Bu Politikasını Yumuşatması için Toplu Bir Şekilde Hareket Edip Dikkatini Çekmeliyiz.

Şimdi Çoğu Ön Yargılı Arkadaşa Bu Konu Komik Gelecektir. Belki de Hemen Altına Yok Başarılı Olmaz, Yok Daha Önce Denendi, vs. Gibi Yorumlarla Muhalif Olacaktır ama Harekete Geçmeliyiz. Forum Yönetimindeki Arkadaşlarında Bu Konuda Destek Olmalarını Rica Ediyorum. Bu Forumda Yönetimdeki Arkadaşlara Bir Çoğumuz Güveniyoruz. Onlarda Bu Oluşumun İçerisinde Olurlarsa Daha Hızlı ve Etkili Sonuç Alırız Diye Düşünüyorum.

Neler Yapabiliriz?

Bir Web Sitesi Hazırlayarak İngilizce, Türkçe ve Gerekirse Vietnamca Bir Bildiri Yayınlayarak Google'nin Scam Olduğunu Kanallarımızı Sebepsiz Kapattığını, Paralarımızı Ödemediğini Belirtebiliriz.

Hepimizin Ana Alanı Sosyal Medya. Kimimiz Facebook, Kimimiz Twitter, Kimimiz ise Sosyal Medyanın Farklı Alanlarında Uzmanlaşmış En Azından Bir Parçada Olsa İlgimiz ve Bilgimiz Var. Bizler Bu Sosyal Medya Gücümüzü Kullanabiliriz.

Sanal Ortam Üzerinden İmza Kampanyaları Düzenleyip Google'nin Dikkatini Çekebiliriz.

Nasıl Yapabiliriz?

Web Sitesi Hadisesinin Kolay Olacağını Düşünüyorum.
Twitter Üzerinden Belirlenecek hashtag ile Dünya Gündemine Girerek Google'nin, Yazılı ve Görsel Basının İlgisini Çekebiliriz.

Kimler Destek Verebilir?

Forum Olarak Biz Hazır Olduğumuzu Varsayıyorum,
Yönetimin iyi İlişkilerini Kullanarak R10'dan Destek Alabiliriz.
Vietnamlıların Böyle Bir Oluşuma Gözü Kapalı Katılacağını Düşünüyorum.
Aramızda Hashtag ile Dünya Gündemine Sokabilecek Arkadaşlar.
İnci Sözlük Yazarları
Ekşi Sözlük Yazarları

Şimdi Arkadaşlar Bizler Özgün Değiliz Etkili Olmaz ve Hiç Bir Hak Talep Edemeyiz Diyebilirsiniz. Yalnız Bizler Spamcı Olduğumuzu Vurgulamayacağız. Sadece Youtuber Olduğumuz Üzerinden Yürüyeceğiz Diye Düşünüyorum. Sizin Fikriniz Nedir? Bu Konuda Ankete Katılır mısınız?

Edit: Google Gibi Büyük Bir Şirket Sizce Hakkında Scam Olduğunu ve Paraları Ödemediğini vs. Gibi Haberler Yapılsa Geri Adım Atar mı Atmaz mı? En Azından Kapanmaları Önlemez mi? Bana Göre Google Gibi Büyük Bir Şirket İtibar Kaybetmektense Para Kaybetmeyi Tercih Eder...

Son düzenleme:
uzak durun böyle şeylerden. hiçbir sonuç alınmaz. artı olarak TR'ye karşı kinlenebilirler. beterin beteri vardır.

Şöyle düşünün cs go da hile kullanıp ban yiğenler toplansa ve valveyi şikayet etse biz hile kullandık banlandık ya hesapları açın yada verdiğimiz 24 tl yi geri verin diye eylem yapsa ne kadar başarılı olursa okadar başarılı olunur :)

ben katılıyorum en azından google prestij kaybını göze almaz diye düşnüyorum

olabilir.Ama olayı daha çok google nin sürekli hatalar yaptığı algoritma ile oynadığı gibi yönlere çekersek daha başarılı olur

facebook geliyor onu sömürürsünüz, az sabır :)

Hocam özgün kanallarım var adsense de takır takır kesinleşiyor takır takır yatıyor yani neye isyan edeceksin ? Bir hakkı olupta alamayan varsa tamam haklısınız da yapmayın yav. Bende yıllarca spam yaptım ama hesap banlanınca içeride yüklü miktarlar kalsa bile isyan etmedim parayı alabilirsek eyv diyerek geçeceğiz alamazsak zaten bir hakkımız yok :)

Hocam özgün kanallarım var adsense de takır takır kesinleşiyor takır takır yatıyor yani neye isyan edeceksin ? Bir hakkı olupta alamayan varsa tamam haklısınız da yapmayın yav. Bende yıllarca spam yaptım ama hesap banlanınca içeride yüklü miktarlar kalsa bile isyan etmedim parayı alabilirsek eyv diyerek geçeceğiz alamazsak zaten bir hakkımız yok :)

Tabiki Katılıyorum ama Bu Forumun %90'nı Spam Yapıyor. Gelirleri Spam Üzerinden Elde Ediyor. Hakkımızın Olmadığının Bilincindeyim Yalnız Biz Gündemi Biz Spam Yapıyoruz Hakkımız Olmayan Parayı Google Ödemiyor Diye Yaratmayacağız ki. Uygulamış Olduğu Politika Çok Ağır. Bağladığımız Her Kanal Uyarısız Kapanıyor vs. Gibi Algılarla Hareket Etmemiz Gerektiğini Düşünüyorum...

Tabiki Katılıyorum ama Bu Forumun %90'nı Spam Yapıyor. Gelirleri Spam Üzerinden Elde Ediyor. Hakkımızın Olmadığının Bilincindeyim Yalnız Biz Gündemi Biz Spam Yapıyoruz Hakkımız Olmayan Parayı Google Ödemiyor Diye Yaratmayacağız ki. Uygulamış Olduğu Politika Çok Ağır. Bağladığımız Her Kanal Uyarısız Kapanıyor vs. Gibi Algılarla Hareket Etmemiz Gerektiğini Düşünüyorum...

Eskiden %90 spama katılırdım ama inan özgüne geçen bir sürü kişi var. Sandığınızdan daha az bir oran spam yapanların oranı. 4 tane özgün kanalım var (arkadaşlarımın da kanallarını sayarsak 15 kanal) ve inan hiç birinde kapanma kesinleşmeme vs olmuyor. Yani tabi ki denemek isteyene kimse karışamaz ancak sizce google farkında değil mi durumun ? Ağır olan bir politika yok yani özgün çalışan adama. Google spam olduğuna o kadar emin ki uyarısız kapatıyor. Özgün bir kanala böyle davranamaz davransa bile mutlaka geri açmak zorunda. Tek itiraz edilebilecek şey şu önerilen videolar ve trendler muhabbeti olabilir bence :)

Kaybedecek bir şey kalmadı.. Destek olmamak için hiçbir neden göremiyorum.

Düne Kadar Neden Göz Yumuyordu?

Merhabalar;

Hocam bence göz yummaktan ziyade sistemleri spamları pek yakalayamıyordu demek daha mantıksal bir sonuç çıkaracaktır.

Şimdi ise Spam'ları engelliyor olabilir tabi bu kesin bir sonuç değil. Belkide halen Son Rusların yaşattıklarının önüne geçebilmek adına algoritmalarında oynamalar yapıyor ve doğru algoritmayı oturtmaya çalışıyorda olabilirler.

aynen katılıyorum.ben de özgünüm aralıkta yüzde 99 kesinti oldu yine de sövmedim yt ye.elbet düzelir dedim.ocakta eksik kesinleşen para da yattı.bu durumda t yi protesto etmek saçma geliyor bana.spam çalışıp mağdur olduğunu söylemekte anlamsız.

yaw arkadaş bizim de özgün kanalımız var tamam kapanmıyor kesinleşmeme sorunu olmuyor neden mi ? çünkü belli seviyeye gelmiş bu sorunlardan önce adsenseye bağlanmış kanal.. ben iddaa ediyorum şuanda kendimi çeksem mal gibi ekrana bakıp hit alınca kanal kapanacak böyle bir sistem olur mu ?

Böyle bir sistem yapmak için Oxford dan filan adam almasına gerek yok google boşa masrafa girmesin!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri