- Web sitesi
- www.buyrunsorun.blogspot.com
Evet arkadaşlar sorum direk başlıkta
Age Of Empires 2 The Conquerors Popülasyon Artırma Yolu Var Mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
max 200
ev yaparak arttırıyorsun sınırı
İstersen hile kullan sınır 1milyon olsunama zevk kalmaz
bulunduğum ortamdaki internet ile o zorlink verin hamachi yükleyelim de oynayalım bari![]()
datadan ayarlanır pop limiti ama multi de hata verir oyunsingle de de bot yine 200 sınırını gecmez zevk vermez
![]()
büyük ihtimal verir
cs de keleşe kanas mermisi yüklüyodum tüm bilgisayarlara ama hata veriyodu![]()
ya ben dogayı kontrol hilesi yazıyorum oyun kalıyor yanı benım adamlarım ne tas topluyor ne birsey yonetemıyorum o hileyi yazmadanda her yer karanlık oluyor polo macro yazıyorum iş yapmıyor ne yapicam
Hilelere baktım internette
DX GENERATION kodu sınırsız popülasyon veriyormuş. Ama oyunu kuranın hileleri aktif hale getirmesi lazım tabi oda var.
Bu çalışmassada internetten başka modlar indirebilirsin. Değişik age of 2 modlarında popülasyon limitleride farklıdır birçok modunki genelde 500 den aşağı değil, ben maksimum 1000 gördüm ama
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.