Ağır Mimar 100.000 aboneye ulaşmış

5M görüntülenmeye 100K abone. Her 50 görüntülenmeye 1 abone düşmüş. çok yüksek bir oran.

toplam göruntulenmeye neden oranlıyorsunuz kı
siz bi kanala abone olunca geçmişte attıgı tum vıdeoları ızlıyormusunuz
3 ay içinde gelmeye başlamış açıkca belli

oha diyorum ve yapyap kanalıyla ortak video çekmişlerdi zamanında mediakrafta bağlı yüksek aboneli partnerler birbirleriyle ortak video çekip iki tarafa da abone sağlıyor bence abonelerin hiçbiri sahte değil.

yapyap vs kanallara göre çok daha izlenebilir en azından eğlendiriyor...

Siz peynir gemisi yürütmeye devam edin atı alan üsküdarı geçiyor arkadaş sen izlemiyorsun hoşuna gitmedi diye tutmasaydı kanallar ohohh..Herşeyin alıcısı var bi öğrenemediniz,burda 3 kuruş için neler yapıldığını bilmesek eleştirileri anlicam,sanki çocuğun yaptığı çok kolayda prensipten yapmıyormuş gibi konuşmayın komik oluyor yapabilseniz günde 10 video çekersiniz.

Şu mediakraft arada garip şeylerle anılıyor ama adamlardaki reklamı hiçbir şeyde görmedim. Her kanal ayda 40-50K+ abone kazanıyor.

Adam güzel işler başarmış. Yeri geldi mi tebrik etmeyi bilmek lazım.

Mediakraft olduğunu duyuncaya kadar bu kadar kısa zamanda bu kadar abone diye şaşırmıştım o ismi duyunca işin rengi belli oldu. "şişirme"

Çocuk başarılı yapıyor yani izlerken güldürebiliyor ama tabikide bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı büyümek heleki Türkiyede çok zor. Network şirketi ne yapıyor bilemeyiz ama ne yapıyorsa iyi yapıyor.

Çocuk başarılı yapıyor yani izlerken güldürebiliyor ama tabikide bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı büyümek heleki Türkiyede çok zor. Network şirketi ne yapıyor bilemeyiz ama ne yapıyorsa iyi yapıyor.

Paylaşsanız da biz de bilsek :D
[MENTION=12623]zack[/MENTION] yanlış oldu [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] 'u alıntılayacaktım :)

Abonelerin sahte olduğunu düşünmek mantıksız değil. 5 milyon izlenim almış kanalın 100.000 abonesi olması imkansıza yakın.
Mesela örneklerle açıklayayım.

Acunn.com youtube hesabı
185.439 abone
110.401.890 görüntüleme
Katıldığı tarih: 4 Tem 2011

Yetenek Sizsiniz Türkiye
89.631 abone
76.107.096 görüntüleme
Katıldığı tarih: 4 Eyl 2013

Ağır Mimar
103.058 abone
4.902.017 görüntüleme
Katıldığı tarih: 4 Şub 2014

Daha bunlar gibi bir sürü örnek çıkartılabilir.
100.000 abonede MediaKraft'ın etkisi göz ardı edilemez. Ve sadece başka kanalda yapılan birkaç reklamla da olmaz bence.
Bu arada kanaldaki videoları izlemedim arkadaş özveriyle çalışıyordur Allah yolunu açık etsin.

4 milyon izlenime nasıl 100k abone? bi biz bulamadık şöyle aboneyi.

---------- Spam Engelliyici 11:40 ---------- Önceki Mesaj 11:37 ----------

aboneler yüzde yüz sahte. İnstagram ve twitter baktım hiç takipçisi yok. Yani sahte dediğim belki reklamla çekmiş olabilir hiç kimse videoyu izleyerek 100k abone yapamaz.

100k aboneye ulaşma en az 20 30 milyon olması lazım. Ben bu oranlara çok kafayı taktığım için bütün kanallara genelde bakarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri