İçerik Barındıcı adsense bulamadım
Adsense Panelinde şu adımları izle;
Performan Raporları (üst menü barda)-----> Ürünler (sol menüde) ------> İçerik Barındırıcı İçin Adsense ( Orta kısımda alt tarafta)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçerik Barındıcı adsense bulamadım
177 dolar benim şuan için sizlerin ne durumda arkadaşlar ?
Adsense Panelinde şu adımları izle;
Performan Raporları (üst menü barda)-----> Ürünler (sol menüde) ------> İçerik Barındırıcı İçin Adsense ( Orta kısımda alt tarafta)
Hocam ben senin dediklerini uyguladım orda tahmini kazançlar 0.00 olarak gözüküyo.Ama senin dediğin yerde sayfa görüntülenme 4k ,tıklamalar 139 , tbm 0.03 yazıyo.Şimdi tıklamayla tbyi çarptığım zaman 4.17 Çıkıyor.ama anasayfada Bu aya bakıyorum 7K görüntülenme 228 tıklama 0.04 tbm yazıyo. Bunu da çarpınca 9.12 çıkıyo.
Neden böyle acaba?
Bakın buraya bi rakam yazarım hepinizin morali bozulur![]()
Şu rakamı yazda moralimiz bozulsun![]()
Şaka yapıyorum dostum ya. Öyle aşırı fazla filan değil de Allaha şükürŞuana kadar yazılan rakamların toplamı kadar
![]()
Bonna İçerik Barındırıcıları için AdSense nin üzerine tıkla solundaki kutucuğa değil.
AYDA 1 dolar :d![]()
Ayda 1 dolarsa 110 ayda 10 dolar pine gittikten sonra 100 dolar paran olur eline geçen 100 dolar ile Paris'e tatile gidersin bence
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.