Ağzımdan kan geldi

Convulsion

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pubertyallergy.com
Bu gece saat 12 ye doğru öksürdükten sonra elime kan geldiğini farkettim sonra elime tükürdüm kan doldu elim tamamen hemen lavaboya gittim tükürdüm baktım sürekli geliyor amcamları kaldırıp hastaneye gittim 1 saat falan sürekli tükürdükçe kan geldi ağzımdan röntgen çektiler kanımı aldılar tomografi verdiler sonra göğüs doktoru geldi bana belirtiler sordu hiç biri tutmadı grip oldun mu son zamanlarda dedi hayır dedim ayakların şişti mi dedi hayır dedim ateşin çıktı mı dedi hayır dedim sonra üşütmüşsündür sen dedi sağ akciğerinde kanama var birikmiş kan dedi bana 3 tane ilaç verdi gönderdi 5 gün sonra yine gel dedi. Şuan öksürüğüm gelsede kendimi tutuyorum korkuyorum yalanım yok herkes korkar. Daha ciddi bir şey olabileceğinden korkuyorum gece birde acil olunca doktorlara da pek güvenmiyorum babaannemi doktor hatası yüzünden kaybettim. Aranızda benim yaşadığım durumu yaşayan var mı ? Öksürmediğim sürece bir şey yok öksürdükten sonra yarım saat kan geliyor.

Verdiği ilaçlar;

-VapoDry
-Claricide
-Trianseril

Bu gece saat 12 ye doğru öksürdükten sonra elime kan geldiğini farkettim sonra elime tükürdüm kan doldu elim tamamen hemen lavaboya gittim tükürdüm baktım sürekli geliyor amcamları kaldırıp hastaneye gittim 1 saat falan sürekli tükürdükçe kan geldi ağzımdan röntgen çektiler kanımı aldılar tomografi verdiler sonra göğüs doktoru geldi bana belirtiler sordu hiç biri tutmadı grip oldun mu son zamanlarda dedi hayır dedim ayakların şişti mi dedi hayır dedim ateşin çıktı mı dedi hayır dedim sonra üşütmüşsündür sen dedi sağ akciğerinde kanama var birikmiş kan dedi bana 3 tane ilaç verdi gönderdi 5 gün sonra yine gel dedi. Şuan öksürüğüm gelsede kendimi tutuyorum korkuyorum yalanım yok herkes korkar. Daha ciddi bir şey olabileceğinden korkuyorum gece birde acil olunca doktorlara da pek güvenmiyorum babaannemi doktor hatası yüzünden kaybettim. Aranızda benim yaşadığım durumu yaşayan var mı ? Öksürmediğim sürece bir şey yok öksürdükten sonra yarım saat kan geliyor.

Verdiği ilaçlar;

-VapoDry
-Claricide
-Trianseril

hala devam edıyormu dostum kan gelmesı
gecmıs olsun buarada

Geçmiş olsun hocam başka bir doktora daha gözük güvenin yoksa

hala devam edıyormu dostum kan gelmesı
gecmıs olsun buarada

Öksürdükçe kan geliyor ama duruyor bir süre sonra Teşekkür ederim hocam

Geçmiş olsun hocam başka bir doktora daha gözük güvenin yoksa

Gözükecektimde saat 2.40 ta falan anca eve geldim bir de ilaç falan verince amcamları hiç yormak istemedim pazartesi yeniden gitmeyi düşünüyorum başka bir hastaneye Teşekkür ederim hocam

---------- Spam Engelliyici 05:21 ---------- Önceki Mesaj 05:19 ----------

geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin zor bir durum

Teşekkürler hocam cidden öyle elim ayağım dolaştı korkudan durup dururken

Çok büyük geçmiş olsun hocam , bu tür şeyler tamamen moral bozar , 2 - 3 doktor'a daha gözük özel falan ..

Teşekkürler hocam. Pazartesiye kadar ilaçları deniycem hocam olmazsa yeniden gidicem böyle bir şey yaşayan var mı onu merak ediyorum forumda uyumaya korkuyorum gece bişi olur diye

Verdiği ilaçlar;

-VapoDry
-Claricide
-Trianseril
Allah şifa versin. Burada bir çözüm bulamassın. Özel hastaneye git ve muayene ol bence olmassa bir kaç farklı doktorada gitmeni tavsiye ediyorum. Basit bir durum olmayabilir. Lakin pek sorun çıkarmayacak bir rahatsızlıkta olabilir. Öksürüğün geldiğinde tutma öksürde bak bakalım iyileşme varmı

Allah şifa versin. Burada bir çözüm bulamassın. Özel hastaneye git ve muayene ol bence olmassa bir kaç farklı doktorada gitmeni tavsiye ediyorum. Basit bir durum olmayabilir. Lakin pek sorun çıkarmayacak bir rahatsızlıkta olabilir. Öksürüğün geldiğinde tutma öksürde bak bakalım iyileşme varmı

Teşekkürler hocam. Özel hastaneye ailemle beraber gitmek istiyorum hocam amcamlara falan masraf olur boşuna bir de bir şey yoksa pazartesi gidicem özel hastaneye ailemle haberleri yok daha işten gelince bir konuşucam. Hocam gece gece öksürmeye cesaretim dahi yok

---------- Spam Engelliyici 05:24 ---------- Önceki Mesaj 05:23 ----------

Çok büyük geçmiş olsun hocam , bu tür şeyler tamamen moral bozar , 2 - 3 doktor'a daha gözük özel falan ..

DİKKAT! Evinizde bu ilaçlar varsa hemen çöpe atın! | Kadınlar Kulübü
listede sizin ilaç var dostum , VapoDry

Hocam o ilaç varda ben nabıcam şimdi bunu içtim ben

Teşekkürler hocam. Özel hastaneye ailemle beraber gitmek istiyorum hocam amcamlara falan masraf olur boşuna bir de bir şey yoksa pazartesi gidicem özel hastaneye ailemle haberleri yok daha işten gelince bir konuşucam. Hocam gece gece öksürmeye cesaretim dahi yok

---------- Spam Engelliyici 05:24 ---------- Önceki Mesaj 05:23 ----------

Hocam o ilaç varda ben nabıcam şimdi bunu içtim ben

havalar soguk dostum,dıkkat et kendıne

ciddi bir şey olsa akciğer ile iligi olunca röntgende de görünüyor. ama tomografi almaları lazımdı. bu 2 sini yapmadıysa yaptır bir an önce. Akciğerden grip oldun diye kan gelmez. Bronşit falan da olabilirsin. Geçmiş olsun tekrardan.

hangi şehirde kalıyorsun .
tam vücut MR yaptırabilirsin ama biraz pahalı .
geçmiş olsun fazla korkma gençsin ciddi bişey yoktur .

Gecmis olsun. En yakin zamanda Gogus Hastaliklari uzerine uzman bir doktor veya hastaneye gitmeni tavsiye ederim.

ciddi bir şey olsa akciğer ile iligi olunca röntgende de görünüyor. ama tomografi almaları lazımdı. bu 2 sini yapmadıysa yaptır bir an önce. Akciğerden grip oldun diye kan gelmez. Bronşit falan da olabilirsin. Geçmiş olsun tekrardan.

Teşekkürler hocam. 2 sini de çekti hocam kanama var dedi birikmiş dedi üşütmüşsün dedi verdiği ilaçlar kanı durdurucakmış galiba

Hocam kaşıntı var mı sürekli ve sürekli uyuma isteği?

hocam şuan öyle bir şey yok yaşamadım

Geçmiş olsun hocam

Teşekkürler hocam

hangi şehirde kalıyorsun .
tam vücut MR yaptırabilirsin ama biraz pahalı .
geçmiş olsun fazla korkma gençsin ciddi bişey yoktur .

Teşekkürler hocam. Bursadayım hocam devlet hastanesine gittim

Gecmis olsun. En yakin zamanda Gogus Hastaliklari uzerine uzman bir doktor veya hastaneye gitmeni tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam gidicem pazartesi günü

Verdiği ilaçlar;

-VapoDry
-Claricide
-Trianseril

geçmiş olsun Tüberküloz olma ihtimali de var sen bir sağlam doktora gözük.

Hocam geçmiş olsun. Kan var kan var. Bazen ağızdan gelen kanama basit olabilirken bazı durumlarda cok ciddi bulgulara neden olabiliyor. Mesela bazen soğuk algınlıgı yüzünden boğazımız tahriş olabilir ve boğaz kanaması meydana gelebilir. Bazı ciddi durumlarda ise pnömoni yani zatüre dahi olabilir. O yüzden sen ne yap et ihmal etme. Yalnız zatüre genelde balgamla birlikte gelir yani ciğerlerden. Sen ise oluk oluk geldiğini söylemişsin iç kanama olsaydı çoktan yoğunda olurdun demek ki değil. Muhtemelen üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşsun. Abim yıllar önce bu tür ihmalleri yüzünden zatüre başlangıcına tutuldu ve 1 ay hastanede yattı. Sana tavsiyem o ilaçlarla birlikte hergün 3-4 kaşık cevizli bal tüketmen. Geçmiş olsun.

geçmiş olsun Tüberküloz olma ihtimali de var sen bir sağlam doktora gözük.

Teşekkürler hocam. Vallahi en kötü yerden hasar aldım o kadar çok hastalığı var ki gece gece başıma gelen işe bakın :/

---------- Spam Engelliyici 05:46 ---------- Önceki Mesaj 05:43 ----------

Hocam geçmiş olsun. Kan var kan var. Bazen ağızdan gelen kanama basit olabilirken bazı durumlarda cok ciddi bulgulara neden olabiliyor. Mesela bazen soğuk algınlıgı yüzünden boğazımız tahriş olabilir ve boğaz kanaması meydana gelebilir. Bazı ciddi durumlarda ise pnömoni yani zatüre dahi olabilir. O yüzden sen ne yap et ihmal etme. Yalnız zatüre genelde balgamla birlikte gelir yani ciğerlerden. Sen ise oluk oluk geldiğini söylemişsin iç kanama olsaydı çoktan yoğunda olurdun demek ki değil. Muhtemelen üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşsun. Abim yıllar önce bu tür ihmalleri yüzünden zatüre başlangıcına tutuldu ve 1 ay hastanede yattı. Sana tavsiyem o ilaçlarla birlikte hergün 3-4 kaşık cevizli bal tüketmen. Geçmiş olsun.

Teşekkürler hocam. Hocam çok fazla rahatsızlığı olduğu için doktorlarda tam bir şey bulamıyor tomografi çeken adam göğüs doktoru acil doktoru geçti gözümün önünde tomografiyi izledi sorular sordular adamlar bir şey bulamamış gibi baktı hep o kadar hastalık var ki dediğiniz gibi tahriş olabilir zatüre olabilir bronşit olabilir. İnşallah en yakın zamanda atlatırım.

Teşekkürler hocam. Vallahi en kötü yerden hasar aldım o kadar çok hastalığı var ki gece gece başıma gelen işe bakın :/

---------- Spam Engelliyici 05:46 ---------- Önceki Mesaj 05:43 ----------

Teşekkürler hocam. Hocam çok fazla rahatsızlığı olduğu için doktorlarda tam bir şey bulamıyor tomografi çeken adam göğüs doktoru acil doktoru geçti gözümün önünde tomografiyi izledi sorular sordular adamlar bir şey bulamamış gibi baktı hep o kadar hastalık var ki dediğiniz gibi tahriş olabilir zatüre olabilir bronşit olabilir. İnşallah en yakın zamanda atlatırım.

İnşallah kardeşim. Herşeyin başı sağlık. Zatüre deyip geçme bu arada aşırı sıkıntılı bir rahatsızlıktır umarım o değildir ki bence değil o tür rahatsızıklar kendisini çok önceden hissettirir. Sen bana kalırsa sağlam üşütmüşsün kardeşim. Bol bol ıhlamur, adaçayı vs. tüket. Bal ve cevizi de sakın unutma. :) Abim 1 ayda tam 1 teneke (15 kilo) bal tüketmişti. Doktorlar baya tavsiye eder üst solunum yolu rahatsızlıklarında balı..

http://www.uzmantv.com/kanli-balgam-cikariyorum-neden-olabilir

Bahsettiğim gibi kanlı balgam ve kan gelmesi çok baska seyler izle bence.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri