Cryme
Yasaklanmış
satış konum var bakarmısınız lütfen özel mesaj atılmıyorda7 Gun sure ile uzaklastirildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
satış konum var bakarmısınız lütfen özel mesaj atılmıyorda7 Gun sure ile uzaklastirildi.
Kendi Kendini Parmaklamıyosan Sorun Yok![]()
satış konum var bakarmısınız lütfen özel mesaj atılmıyorda
yağmur yağınca kendimi bi anda ormanlık alanda sarı yağmurluğum ile gezmekten kendimi alamiyom
satış konum var bakarmısınız lütfen özel mesaj atılmıyorda
ormanlık alanda karşıma biri çıksa ne olacak kestiremiyorum.
aşıkmısın yanında başkasıda yürüyormu
Muslera06 isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor yada almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz. diyor iletişime geçmek istediğimi anlamışsınızdır heralde skype eklermisiniz kanal alımı yapıyorsanız konum acıldıOzel mesaj limitiniz dolu ise atamazsiniz.Eger bana ozel mesaj atamiyorsaniz once arkadas listesinde ekli olmaniz gerekiyor.
Muslera06 isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor yada almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz. diyor iletişime geçmek istediğimi anlamışsınızdır heralde skype eklermisiniz kanal alımı yapıyorsanız konum acıldı
Muslera06 isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor yada almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz. diyor iletişime geçmek istediğimi anlamışsınızdır heralde skype eklermisiniz kanal alımı yapıyorsanız konum acıldı
en başta yanıma ne olur ne olmaz diye çakı almıştım. baltaya döndü iş. ama baltayı belime takıyom yoldan arabalar geçiyor. dikkat çekmesin diye. gerçi bi yandan da biri arabyı durdursa da ne olacaksa olsun diyorum.
yardımcı olurmusunuz ilk defa satış konusu acıyorum...Yukardaki mesajda belirttim ustad,Arkadas listemde ekli iseniz pm atabilirsiniz yoksa pm almiyorum.Ayrica kanal alacak oldugumda ben konulara yaziyorum uyariniz bildiriminiz icin tesekkurler.Bu arad actiginiz konuyu forum kurallarina gore duzenlemezseniz konuyu kitlemek durumunda kalacagim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.