Aksiyon nickli üyeden şikayetçiyim

askbahcesii

Kayıtlı Üye
aksiyondan geçen ay aldığım adsensenin şifresi değiştirilmiş benden habersiz.satıştan sonra telefonu değiştirmştim ve sanırım kurtarma mailini de boş bırakmıştım buna rağmen şifre 3 saat önce değiştirilmş ve bir türlü giremedm adsense hesabına.aksiyon nikli arkdaş da durumu kabul etmiyor benden kaynaklanan bir durum değil diyor ve içinde 500 tl ye yakın bi para var adsensede.hesabıma tekrar erişim sağlayamam mi yardımlarınızı bekliyorum ve adminler ilgilenirse sevinirim iyi akşamlar

---------- Spam Engelliyici 21:53 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

skype konuşmaları

Son düzenleme:

paypal ödeme kanıtım:

bu da şifrenin paranın kesinleştiği ayın 11inde değiştirildiğini gösteren kanıt

Son düzenleme:
[MENTION=22684]Aksiyon[/MENTION] ?

Şikayet sahibi arkadaş elinde ne kadar delil varsa konuya eklersen iyi olur.

[MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION] nickli arkadaş adsensesini benim çaldığımı düşünüyor ama benim alakam yok adsensemi teslim etsin iadesini yaparım.

---------- Spam Engelliyici 14:40 ---------- Önceki Mesaj 14:35 ----------

Arkadaşın ismi hakan skype den kurtarma maili ile kurtarın dedim hiç eklemedim dedi tesadüfmü bilemem ama şifrmi unuttum ekranında kurtarma maili hak******** şeklinde balşlıyor.
Ben şahsen arkadaşın adsenseyi çaldırdığına inanmıyorum.
Not:Bu arada şifre sifremi unuttum ekranında sorulan eski şifre giriniz kısmını [MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION] söyledi.ifre kurtarmam için yanlış anlaşılmasın.

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:40 ----------

Bu arada adsende sanırım 2 aydır arkadaştaydı yanlışım varsa düzeltsin arkadaş

Öncelikle yönetim kusura bakmasın bir açıklama yapmam gerekiyor.

Bir hesabın kurtarma maili silinmiş, kurtarma telide size aitse şifreyide aldığınızda değiştirdiyseniz satan kişi hacker bile olsa hesabınıza giriş yapamaz ki? Tahminen kurtarma maili silmeyi unuttunuz veya şifrenizi birisi öğrendi, ve eski kurtarma mailinide biliyordu hak.... diye başlayan şekilde benzer bir kurtarma maili eklendi. Bilmiyorum banlanırmıyım banlanmazmıyım, fakat satan kişinin bunu yapmasına imkan yok olduğuna inanıyorum.

------ EK MESAJ YAPMAK İSTEMİYORUM---
[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] ilk defa duydum bu durumu. Hemen test ettim eskiden aldığım bir hesabın sildiğim kurtarma telefonuna sms göndermeyide çıkardı. Demekki 2. adımlı doğrulama alınan tüm hesaplar için şart artık. Aydınlatma için teşekkürler. Ben bilmiyordum açıkcası böyle bir durumu.

Son düzenleme:

Bir hesabın kurtarma maili silinmiş, kurtarma telide size aitse şifreyide aldığınızda değiştirdiyseniz satan kişi hacker bile olsa hesabınıza giriş yapamaz ki? Tahminen kurtarma maili silmeyi unuttunuz veya şifrenizi birisi öğrendi, ve eski kurtarma mailinide biliyordu hak.... diye başlayan şekilde benzer bir kurtarma maili eklendi. Bilmiyorum banlanırmıyım banlanmazmıyım, fakat satan kişinin bunu yapmasına imkan yok olduğuna inanıyorum.

Geri alinabiliyor hocam. 2 adimli giris acilmazsa sifremi hatirlamiyorum dedikten sonra alt kisimda bi link oluyor bazi bilgileri girmenizi istiyorlar. O bilgileri dogru girdiginiz taktirde (ve o hesabin uzun zamandir kullanildigi ip/bilgisayardan yapilirsa bu islem) geri alinabiliyor.

[MENTION=22684]Aksiyon[/MENTION]

Hesabi arkadasin 2 aydir kullandigini soylemissin, daha oncesinde hesap sendeydi, bu hesabi sen yukarida anlattigim yontemle geri alabilirsin.

Son düzenleme:
[MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION] nickli arkadaş adsensesini benim çaldığımı düşünüyor ama benim alakam yok adsensemi teslim etsin iadesini yaparım.

---------- Spam Engelliyici 14:40 ---------- Önceki Mesaj 14:35 ----------

Arkadaşın ismi hakan skype den kurtarma maili ile kurtarın dedim hiç eklemedim dedi tesadüfmü bilemem ama şifrmi unuttum ekranında kurtarma maili hak******** şeklinde balşlıyor.
Ben şahsen arkadaşın adsenseyi çaldırdığına inanmıyorum.
Not:Bu arada şifre sifremi unuttum ekranında sorulan eski şifre giriniz kısmını [MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION] söyledi.ifre kurtarmam için yanlış anlaşılmasın.

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:40 ----------

Bu arada adsende sanırım 2 aydır arkadaştaydı yanlışım varsa düzeltsin arkadaş

1)ben hesabıma erişimi sağlamaya çalışınca hiç hak******* diye kurtarma maili çıkmadı ve böyle bir mailim yok.

2)şifreyi aksiyon değiştirmediyse bile bu emaili adsenseyi bilen bi arkdaşı falan değişti büyük ihtimalle.ben değiştirmediğime %100 eminim.
3)erişimi sağlamam halinde zaten adsenseyi geri vermek gibi bir düşüncem yok

---------- Spam Engelliyici 11:27 ---------- Önceki Mesaj 11:25 ----------

ve son olarak 2 ay değil 1 ay oldu adsenseyi satın alalı.skype tarihinden de belli

---------- Spam Engelliyici 11:29 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

Bir hesabın kurtarma maili silinmiş, kurtarma telide size aitse şifreyide aldığınızda değiştirdiyseniz satan kişi hacker bile olsa hesabınıza giriş yapamaz ki?
eski kurtarma mailini silmemiş olabilirim

[MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] (Kusura bakmayın en kısa sürede görmeniz için etiketledim)

1)Kurtarma mailinde şöyle yazıyor bence mail size ait eğer büyük bir tesadüf değilse.

2 aylık zannediyordum düzeltsin demiştim teşekkürler...

Son düzenleme:
maili satan kişi açtıysa biri teamle bağlanıp kurtarma yöntemiyle almayı denesin.
kendi ip siyle alabilir.

Maili ben açtım ve o günden sonra defalarca ıp değiştirdim 1 kez format attım ama olacaksa askbahcesii veya mod arkadaşlardan biri istediği şekilde pc ye bağlanabilir.

bnm hak*********** diye başlayan hiç bir emailim yok biri veye birileri hesabı ele geçirmiş işte tek bildiğim bu başka da bişey bilmioyrm

Benimde anlamadığım şu hiçbirşey bilmiyorsunuz ve Aksiyon nick li üyeden şikayetçiyim diyorsunuz gerçekten hiçbir davranışınızı tutarlı bulmuyorum kusura bakmayın.

Benimde anlamadığım şu hiçbirşey bilmiyorsunuz ve Aksiyon nick li üyeden şikayetçiyim diyorsunuz gerçekten hiçbir davranışınızı tutarlı bulmuyorum kusura bakmayın.

dostum ikimizden birisinden kaynaklanıyor işte bu sorun.bu şifre kendi kendine değişecek değil ya.bnm arkdaşlardan falan kimse bu emaili bilmiyor ve şifreyi değiştirmediğimden %100 eminim.

dostum ikimizden birisinden kaynaklanıyor işte bu sorun.bu şifre kendi kendine değişecek değil ya.bnm arkdaşlardan falan kimse bu emaili bilmiyor ve şifreyi değiştirmediğimden %100 eminim.

Hocam konunun başında ''sanırım kurtarma mailide eklememiştim'' yazmışsınız. Eminmisiniz kurtarma eklemediğinize?

---------- Spam Engelliyici 21:57 ---------- Önceki Mesaj 21:56 ----------

[MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] (Kusura bakmayın en kısa sürede görmeniz için etiketledim)

1)Kurtarma mailinde şöyle yazıyor bence mail size ait eğer büyük bir tesadüf değilse.

2 aylık zannediyordum düzeltsin demiştim teşekkürler...

ayrıca bu mailin size ait olmadığını bu şekilde başlayan bir mailinizin olmadığını yazmışsınız ama isminiz hakan ve mailde hak*** diye başlıyor. [MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION]

Hocam konunun başında ''sanırım kurtarma mailide eklememiştim'' yazmışsınız. Eminmisiniz kurtarma eklemediğinize?

---------- Spam Engelliyici 21:57 ---------- Önceki Mesaj 21:56 ----------

ayrıca bu mailin size ait olmadığını bu şekilde başlayan bir mailinizin olmadığını yazmışsınız ama isminiz hakan ve mailde hak*** diye başlıyor. [MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION]

hayır kurtarma emaili eklemedim ki eklemiş olsam bile hak**********diye bir emailim hiç olmadı.hakan da sanal ismim gerçek ismim değil.denk geldiğini düşünüyorum böyle bir durumum skype ismim de hakan bu doğru.

hayır kurtarma emaili eklemedim ki eklemiş olsam bile hak**********diye bir emailim hiç olmadı.hakan da sanal ismim gerçek ismim değil.denk geldiğini düşünüyorum böyle bir durumum skype ismim de hakan bu doğru.

Dün tam kazançlar kesinleştikten sonramı değiştirildi şifre?

Aksiyonla alışverişim oldu böyle birşeye tenezzül edeceğini düşünmüyorum. Saygılar.

yorum atmıycaktim ama 2 tarafta kendini hakli oldugunu soyluyor yapilcak şey cok basit

hesabin calındıgını idda eden arkadas bilgisayarini alip polise gitsin durumu anlatsin hesabini geri alir + sorunun kendi bilgisayarindan kaynaklimi değil mi oldugunu ogrenır(trojen v.s) değilse zaten hesabı geri aldıgında son girilen ip adresi ve paranin çekildiği banka hesap bilgilerini polise bildirerek şikayetçi olur . ek olarak arkadaşlar rakam küçük olabilir ama hırsızlık farkli bir olaydir böyle şeylerin affi olmaz bugun mail çalan büyüyünce banka soyar bu işler buralara konu açılarak çözülmez net çözüm yukarda yazdiğim şekildedir
30

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri