Aksiyon nickli üyeden şikayetçiyim

yorum atmıycaktim ama 2 tarafta kendini hakli oldugunu soyluyor yapilcak şey cok basit

hesabin calındıgını idda eden arkadas bilgisayarini alip polise gitsin durumu anlatsin hesabini geri alir + sorunun kendi bilgisayarindan kaynaklimi değil mi oldugunu ogrenır(trojen v.s) değilse zaten hesabı geri aldıgında son girilen ip adresi ve paranin çekildiği banka hesap bilgilerini polise bildirerek şikayetçi olur . ek olarak arkadaşlar rakam küçük olabilir ama hırsızlık farkli bir olaydir böyle şeylerin affi olmaz bugun mail çalan büyüyünce banka soyar bu işler buralara konu açılarak çözülmez net çözüm yukarda yazdiğim şekildedir
30

aslında mantıklı ama bilmiyorum 500 tl için polise falan gerek var mı? bir de polise yt işinden bahsetmek pek de bana mantıklı gelmiyor

Satıcı veya alıcı K (e) Y /L 0 G (G) 3 R yemiş olabilir. ( Googlede aramalarda sitenin adı kötüye çıkmasın diye biraz kelimeleri düzenledim)

Telefon numaranızı girin ***********22

bu numara kime ait

sorun bu işte hocam bu no kime ait bunu ikimz de bilmiyoruz

---------- Spam Engelliyici 20:13 ---------- Önceki Mesaj 20:12 ----------

Satıcı veya alıcı K (e) Y /L 0 G (G) 3 R yemiş olabilir. ( Googlede aramalarda sitenin adı kötüye çıkmasın diye biraz kelimeleri düzenledim)

böyle bir durum varsa ne yapılabilir peki ?

---------- Spam Engelliyici 20:15 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------

arkadaşlar ben açıkçası paranın peşinde değilim.benim başıma ilk kez böyle bir durum geldi ve ben bu durumu lehime çözmek istiyorum yani adsenseye erişimi sağlamak istiyorum

sorun bu işte hocam bu no kime ait bunu ikimz de bilmiyoruz

---------- Spam Engelliyici 20:13 ---------- Önceki Mesaj 20:12 ----------

böyle bir durum varsa ne yapılabilir peki ?

Savcı amcanın eli öpülür ve dava açılır. Çalan kişiye tazminat açılır, daha sonra çalan kişiden masrafınızı alırsınız kanalın günlük getirisi örnek 1$ ise 10 gün boyunca çalınmışsa 10x1$=10$ + kanalınızı + faiz parasıyla birlikte size ödeme yapar devlet. Bisilim şube amirliğine gidin orda hallederler başınızdan geçenleri anlatın şu arkadaşta anlatsın ya o ya da sende casus yazılım vardır

Savcı amcanın eli öpülür ve dava açılır. Çalan kişiye tazminat açılır, daha sonra çalan kişiden masrafınızı alırsınız kanalın günlük getirisi örnek 1$ ise 10 gün boyunca çalınmışsa 10x1$=10$ + kanalınızı + faiz parasıyla birlikte size ödeme yapar devlet. Bisilim şube amirliğine gidin orda hallederler başınızdan geçenleri anlatın şu arkadaşta anlatsın ya o ya da sende casus yazılım vardır

hocam dava falan değil de sadece hesabıma erişimi geri istesem olmaz mı ve satın aldığım adsensenin bnm olduğunu nasıl ispatlamalıyım?

Tüm mesajları okudum görüşüm şu şekilde , Sanal ismi hakan olan arkadaşımız bence samimi olduğunu sandığı sanal bir arkadaşından skype üzerinden veya başka bir şekilde k3yl0ger ı bilgisayarına yedi , bu samimi oldugu arkadaş şifreyi buldu ve bi kaç kez muhtemelen girdi adsensi takip etti kesinleşme günüde güzelim hazır parayı görünce işleme başladı ortaya kafa karıştırıcı bir olayla girdi oda kurtarma maili hakan ismiyle başlayan yeni açılmış bir maildi bence

Aksiyon nickli arkadaşın skype konuşmaları bana samimi geldi kurmaca konuşsaydı biraz belli olurdu

oyüzden yapılacak tek şey hakan arkadaşımız listesindeki bi kaç arkadaşıyla arasında geçen konuşmaları inceliycek artık bişey çıkarmı bilmiyorum.

[MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] (Kusura bakmayın en kısa sürede görmeniz için etiketledim)

1)Kurtarma mailinde şöyle yazıyor bence mail size ait eğer büyük bir tesadüf değilse.

2 aylık zannediyordum düzeltsin demiştim teşekkürler...

Kurtarma mailini falan bosver. Bu hesabi ilk acan kisi sensin, uzun sure kullananda. Oradaki kimliginizi dogrulayin linkine tikla ve senden istenen bilgileri dogru ver. Sonunda hesap bilgilerine tekrar ulasacaksin, ardindanda hesabi arkadasa teslim et tekrar.

[MENTION=22684]Aksiyon[/MENTION] hala yukarida yazdigim mesaja bi tepki vermeni bekliyorum.

Hocam denedim bildiğim tüm bilgileri girdim ama kabul etmedi.
Bunu zaten yapmıştım

Tüm mesajları okudum görüşüm şu şekilde , Sanal ismi hakan olan arkadaşımız bence samimi olduğunu sandığı sanal bir arkadaşından skype üzerinden veya başka bir şekilde k3yl0ger ı bilgisayarına yedi , bu samimi oldugu arkadaş şifreyi buldu ve bi kaç kez muhtemelen girdi adsensi takip etti kesinleşme günüde güzelim hazır parayı görünce işleme başladı ortaya kafa karıştırıcı bir olayla girdi oda kurtarma maili hakan ismiyle başlayan yeni açılmış bir maildi bence

Aksiyon nickli arkadaşın skype konuşmaları bana samimi geldi kurmaca konuşsaydı biraz belli olurdu

oyüzden yapılacak tek şey hakan arkadaşımız listesindeki bi kaç arkadaşıyla arasında geçen konuşmaları inceliycek artık bişey çıkarmı bilmiyorum.

hocam söylediklerinz mantıklı geliyor çünkü skype olsun teamwiver olsun bazen tanımadığım kişilerle irtibat kuruyorum istemesem de

---------- Spam Engelliyici 21:08 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

Kurtarma mailini falan bosver. Bu hesabi ilk acan kisi sensin, uzun sure kullananda. Oradaki kimliginizi dogrulayin linkine tikla ve senden istenen bilgileri dogru ver. Sonunda hesap bilgilerine tekrar ulasacaksin, ardindanda hesabi arkadasa teslim et tekrar.

evet aksiyon arkdaşımız bu adımı uygulasa belki hesabımı geri alabilirim ben bu adımı yaptım ama geçemedim doğru bilgileri giremedim galiba

@Aksiyon ?

Şikayet sahibi arkadaş elinde ne kadar delil varsa konuya eklersen iyi olur.
@askbahcesii
Sanırım sizin adsensenin kimin çaldığı bulunmuş adamın ytdestek sitesinde de birkaç tane multisi çıktı büyük ihtimalle burada da vardır. Sayabildiğim 4-5 skype adresi var konuyu inceleyip görebilirsiniz.. Bahsedilen sizin adsenseniz ise hesaba girilen ıp adreslerini falan paylaşmış Erdal Çelebi
Victory - Derbedeer - Aksiyon Konusunda Gelinen Son Nokta | olmnbjk | ytparaaksiyon - Youtube | Adsense | Network Kazanç Programı Hakkında Destek ve Bilgi Paylaşım Forumu. Youtube dan Para Kazanma.
@Mercurial hocam burada bu kişinin hala multisi varsa konuda ki ıp adreslerinden bulunabilir.

Son düzenleme:
@askbahcesii
Sanırım sizin adsensenin kimin çaldığı bulunmuş adamın ytdestek sitesinde de birkaç tane multisi çıktı büyük ihtimalle burada da vardır. Sayabildiğim 4-5 skype adresi var konuyu inceleyip görebilirsiniz.. Bahsedilen sizin adsenseniz ise hesaba girilen ıp adreslerini falan paylaşmış Erdal Çelebi
Victory - Derbedeer - Aksiyon Konusunda Gelinen Son Nokta | olmnbjk | ytparaaksiyon - Youtube | Adsense | Network Kazanç Programı Hakkında Destek ve Bilgi Paylaşım Forumu. Youtube dan Para Kazanma.
@Mercurial hocam burada bu kişinin hala multisi varsa konuda ki ıp adreslerinden bulunabilir.

Bi şikayette bulundum neler oldu :D

konuyla alakasız :) bende arkadaştan 50 mail almıştım 20 tanesini kullanmıştım 1 hafta icinde hepsi pert çıkmıstı. geri kalan 30 maili farklı işlerim icin kullanım derken bide ne göreyim. fake izlenimle 1 k izlenim kasıp quize kanal sokmaya çalısıyor bana sattığı mailler ile :D tabi hepsi kapandı :):)

[MENTION=14517]myozkan[/MENTION] hocama katılıyorum peşini bırakmayın [MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION] hocam. Yani ytdestek'teki başlığı okudum kanım dondu resmen ve oranın admininin çıkarttığı iş helal olsun dedirtecek cinsten.

Burada herkes kazansın diye açılan ortak yarar sağlayan bir forum var ve içinde milleti dolandırmaya çalışan insanlar ortaya çıkıyor yazık ya ne haldeyiz yani, Allah korkusunu geçtim hak hukuk umursamayan insanlar var yazık..

Edit: ytdestek'in adminini tanımasam da sitelerine üye olmasam da bir teşekkürü borç bilip skype'dan teşekkür ettim bu emeği için.

Son düzenleme:
[MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION] Hocam Victory - Derbedeer - Aksiyon Konusunda Gelinen Son Nokta | olmnbjk | ytparaaksiyon - Youtube | Adsense | Network Kazanç Programı Hakkında Destek ve Bilgi Paylaşım Forumu. Youtube dan Para Kazanma. bu linkteki admin arkadasa ulasip hesabini geri alabilirsin. O konuda hesabinin onda oldugunu butun bilgilerini degistirdigini yazmis, sana ulasmaya calisiyormus. Ayrica bu Aksiyon denen sahsinda pesini birakma mutlaka mahkemeye tasi olayi.

YTDestek admininede buradan tesekkurlerimizi iletelim. O kadar irdeleyip arastirmasaydi malesef bu konuyu acan arkadas hesabini geri alamayacakti. Ne kadar hesabi acan ilk kisinin herturlu hesabi geri alabiliyor olmasi gereksede "denedim olmuyor" dedikten sonra bizimde yapabilecegimiz bisey kalmiyor malesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri