AktifServer Profilbilisim Mehmet Soybelli magdurlari

• Kullanıcı cansuyildiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)

cansuyildiz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
prosmmshop.com
Mehmet soybelliden odemesini alamayanlar bana ozel mesaj atarsa sevinirim, hakkinda yasal islem baslatacagim.Vitaminbilisimden muhammed telefon ile beni arayip mehmetin firma ismini degistirip defalarca bu islemleri yaptigini soyledi, forumdan da cok sayida cani yanan arkadas oldugunu biliyorum. Bugune kadar bekleme sebebim yasinin genc olmasi, evlenmesi v.s. idi ama iyi niyetimi defalarca suistimal etti, pm ile sadece isim soyisim ve magduriyetinizi bildirmeniz yeterli, bir de size ulasacabilecegim bir cep verirseniz sevinirim.

saten dava açıldı
[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION]

Numara bırakayım isterseniz beni de arar mısınız ? Yada özelden iletişime geçelim

Su anda 4 kisi olduk, icra ile ugrasmayacagim, nitelikli dolandiricilik ve ceza almasi icin, parayi geri almak zaten zor degil, gerekli kanitlar mevcut, forumda daha onlarca magdur arkadas oldugunu biliyorum, kimi yasinin kucuklugunden kimi de odemenin kucuklugunden dolayi ugrasmak istememis, tesekkurler. Sonucu buradan bildirecegim.

---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------

Ozelden isim soyisim ve noyu birakirsaniz sevinirim, bir de odeme miktariniz ve magduriyetinizi aciklarsaniz iyi olur, tesekkurler.

Numara bırakayım isterseniz beni de arar mısınız ? Yada özelden iletişime geçelim

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:27 ----------

Su anda 7 kisi olduk arkadaslar, eminim daha da cogalacaktir, nitelikli dolandiriciliktan 5 yila kadar hapis cezasi icin bu kadar sayi fazlasi ile yeterli, butun islemleri ben yapacagim, size de dilekce ornegi gonderecegim.

zor durumda olsa boşver der geçersin ama bu milleti enayi yerine koyarak alışkanlık haline getirmiş. açıkçası bende uğraşmak istemediğim için üstüne düşmedim.

Ben yaklasik 2 yildir her turlu yalanina ragmen iyi niyetle bekledim, oncelikle yasi kucuk diye, sonra evlenecek dediler forumda, onun icin bekledim, zordadir diye bunaltmadim ama devamli dalga gecti, maddi sorunlari vardir diye acikcasi uzerine dusmedim ama durumun maddiyat olmadigini ogrendim, bizim paralari tatillerde restaurantlarda yerken de sessiz kalmak enayilik oluyor, bu forumdan su ana kadar 8 kisi cikti toplam 3000tlyi geciyor.

zor durumda olsa boşver der geçersin ama bu milleti enayi yerine koyarak alışkanlık haline getirmiş. açıkçası bende uğraşmak istemediğim için üstüne düşmedim.

Hapis olsa nolacak tazminatta alalım alınıyorsa bu adiye para kaptırdık yedi içti hapistede yer içer beleşe yok öyle dünya

Hocam belirttiginiz gibi skype grubumuzu olusturalim, burdan da sonucu paylasiriz. Ben yarin avukatla gorusecegim, dava sonucunda zaten butun masraflar kaybedene yukleniyor, avukat masraflarini ben karsilayacagim.

Hala bu adamdan 2.000 tl alacağım var iyi niyetimizle oynayanlar cezasını çekecektirler.

---------- Spam Engelliyici 18:02 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

Tazminat alacagimizi sanmiyorum ama hapis ve para cezasi ayri ayri olabilir, sadece hapis cezasi olursa ve para cezasina cevrilirse onda da gene iyi bir miktar odetirler, cunku bu ilk isi degil ve devamli yapiyor ve cok sayida da magdur var, hapiste yer icer kismina katilmiyor, emin ol orda bir gun kalmamak icin bile tum forumun odemesini bir gunde yapar, ek olarak siciline de islenecek bu kadarina ona yeter, bundan sonra en azindan baskalarini dolandirmaz.

Hapis olsa nolacak tazminatta alalım alınıyorsa bu adiye para kaptırdık yedi içti hapistede yer içer beleşe yok öyle dünya

Hocam belirttiginiz gibi skype grubumuzu olusturalim, burdan da sonucu paylasiriz. Ben yarin avukatla gorusecegim, dava sonucunda zaten butun masraflar kaybedene yukleniyor, avukat masraflarini ben karsilayacagim.

---------- Spam Engelliyici 18:02 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

Tazminat alacagimizi sanmiyorum ama hapis ve para cezasi ayri ayri olabilir, sadece hapis cezasi olursa ve para cezasina cevrilirse onda da gene iyi bir miktar odetirler, cunku bu ilk isi degil ve devamli yapiyor ve cok sayida da magdur var, hapiste yer icer kismina katilmiyor, emin ol orda bir gun kalmamak icin bile tum forumun odemesini bir gunde yapar, ek olarak siciline de islenecek bu kadarina ona yeter, bundan sonra en azindan baskalarini dolandirmaz.

Huylu huyundan vazgeçer mi acaba?

Su anda 13 kisi olduk, daha da artacaktir bu sayi, ozellikle 20-30tl gibi odeme yapanlar az miktar ugrasmaya degmez diye birakmislar, babasina yazsanizda sonuc degismeyecektir, adamin meslegi bu cunku,ailesinden cekinse zaten ismini reklam yapmaz, ben esine yazdim, esinin yaptigi tek sey beni engellemek oldu, artik amacimiz paramizi almak degil, ceza almasi, bundan sonra o dusunsun.

http://www.ytpara.com/hosting-sirke...46920-profil-bilisim-internet-hizmetleri.html

Konusu bile var...

Bende 1 senelik 125 liralık vds almıştım. 3 ay kullanabildim. kalan 9 ay kullanamadım. Evli barklı bir insan, babasına yazacaktım lanet olsun diyip vazgeçtim.

Bu konudaki şahsı banlasınlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri