Akvaryum Aldım

karma yerine koloni alsaydın iki türden.üretirdin.bu arada 600 çok gitmiş

bol bol su altı belgeseli çekersin artık :D

bu akvaryum konusunda master yaptım resmen 1 senedir :D
1 tane akvaryum aldım işyerine çok ışıklı olduğu yosun sorunum vs oluyordu.
gerçek bitki ile uğraştım en son ciklete çevirdim.
bir akvaryumda yaşanabilecek tüm sorunları yaşadım ve hepsinide çözdüm dış flitre imal edecek kadar :D
dahası ne püf noktaları var. :)

ama 750 TL çok vermişsin hobiden soğutmak istemem ama.
650 LT mobilyalı akvaryumu 450 TL'ye aldım kurcam bayram sonrası eve.

sarı prenses neysede beyaz'dan kolay kolay yavru alamazsın bazı şartları gerekir alsanda verimli alamazsın.
yunus ilave etmeni öneriyorum .
beyazlar agresif olur sürekli sorun çıkartır ama güzel balıklardır :)

bir sıkıntı yaşarsan sor yardımcı olurum

Son düzenleme:
cok hoş:::))) gerçek bitki yapmak moda bu arada yapabılırsın:)

bu akvaryumda gerçek bitki yapamaz artık.
lepistes türü besleseydi olurdu.

ayrıca gerçek bitki rezillik 1 sene uğraştım.
budama sorunu sık sık büyümesi hep dert.
120 lt akvaryumda ayda 80 dal bitki satıyordum dersem inanırmısın :)

18 cikletten sadece 4 tane kaldı günden güne ölüyor ne yapmam lazım morelim bozuluyor akvaryumcuyu çağırdım bakıyor gidiyor sonuç yine aynı sorun ne ? niye ölüyor bu balıklar önce halsizleşiyor yem yemiyor tepki vermiyor titremeler oluyor daha sonra bir bakmışsın ters yatmış ölenlere bakıyorum solungaçları simsiyah bu sıkıntıdan kurtarın lütfen

Suyu temizleyen dezenfektanlar var. Balik ilaclari var onlardan kullanman lazim hocam. Zaten bi hastalikli vardiysa aralarinda hepsi patlamistir. o 4ude olur zaten yakinda. Onlarda olunce suyu bosalt akvaryunu iyice bir temizle ondan sonra git yunus al cok guzel baliklardir.

Suyu temizleyen dezenfektanlar var. Balik ilaclari var onlardan kullanman lazim hocam. Zaten bi hastalikli vardiysa aralarinda hepsi patlamistir. o 4ude olur zaten yakinda. Onlarda olunce suyu bosalt akvaryunu iyice bir temizle ondan sonra git yunus al cok guzel baliklardir.

Sera baktupor diye bir ilaç varmış şimdi ona bakmaya gidiyorum bulabilirsen hocam

Sera bir numaradir hocam.istanbulda merkezine gidip gormuslugumde var tavsiye ederim. Yemide iyi secin ve eger gene ciklet alirsaniz arada bir ufak ufak et atin deli gibi yerler :)

вєякαη;458269' Alıntı:
Ciklet Balıkları - YouTube

Arkadaşlar Akvaryum konusunda fazla bilgi sahibi değilim Mümkünse akvaryum kullanan tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.. Balıklar Ciklet Balıkları bu arada :)

s.a. hocam öncelikle hayırlı olsun. zannedersem akvaryum ebatı 60*lık felan.
tavsiye olarak çok fazla balık atmamanızı önerebilirim. toplam balık sayınız 10u geçmesin. Birde akvaryumu yeni kurduğunuz için 2 yemek kaşığı kaya tuzu ilave etmelisin. yanlız dikkat et iyotlu tuz değil kaya tuzu. Ayrıca sakın sakın sakın ve sakın akvaryumun suyunu tamamen değiştirme. haftalık 1 - 2 litre su çek- ilave et. yarım yemek kaşığı da tuz ilave et. saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri