Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=13845]original[/MENTION] [MENTION=10199]mumru[/MENTION] hocam ben de akvaryum kurmak istiyorum önerileriniz var mıdır büyük olsun istiyorum biraz.Akvaryum önerisi balık önerisi falan![]()
[MENTION=13845]original[/MENTION] [MENTION=10199]mumru[/MENTION] hocam ben de akvaryum kurmak istiyorum önerileriniz var mıdır büyük olsun istiyorum biraz.Akvaryum önerisi balık önerisi falan![]()
akvaryum önerisi diye bir şey yok bence kardeşim. yani gidip gittigidiyordan alman pek mantıklı değil. evindeki boş, müsait bir yerin ölçüsünü al. git camcıya yaptır. dolaplı molaplı olsun diyosan marangoza da uğra.
dış filtre fluval 206 mi 306 mi iyi olur buna ? sonucta bitki akvaryumu 55 kg kum sipariş ettim 150 lt su almis olacak ?Benim tutkumdur sor elimden geldiğince yardımcı olayım.
hocam daha cok icinde bitki olacak balık olarak canlı doguran düsünüyorum söyle bir tank yapmayı düsünüyorumBitki akvaryumu derken? Dış filtren ne kadar güçlü ve sessiz olursa okadar az uğraştırır.
hocam eger tecrubelı isenız guzel bır secım ama değilseniz asla girişmeyin discus işine ben 4 yıldır chiklet besledim cok hosuma gidiyordur discusa gectım ama beceremedım 25 tane balık 3 ayda mefta oldular hersey stabilken anlayamadım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.