Alacaklı adını değiştirme

highflyeer

Kayıtlı Üye
Bir ay içinde izin verilen maksimum alacaklı adı değişikliği sayısına ulaştınız.
Daha fazla değişiklik yapmak için lütfen gelecek ayı bekleyin.
Geçerli alacaklı adınızla ödemeleri alamıyorsanız, adınız güncelleninceye dek ödemelerinize kendi kendine bekletme uygulayabilirsiniz.

bazı kişiler bir daha açılmadığını söylüyorlar bu durumla karşılaşan var mı?Değiştirme seçeneği aktif oluyor mu?

Eğer fazla kez girdiysen önümüzdeki ayı bekle eğer açılmazsa boş ver bir şekilde banka hesabını onaylarsan google isme bakmıyor çünkü girdiğin banka hesabına ufak bi ödeme gönderiyor hesap doğrumu değilmi diye eğer ödeme gelirse banka hesabı onay ekranına giriyorsun o kadar.

bence daha fazla kurcalama adsense hesabını. kapatıverirler en iyisi gelecek ayı bekle ve tek defada değiştirip onayla.

Eğer fazla kez girdiysen önümüzdeki ayı bekle eğer açılmazsa boş ver bir şekilde banka hesabını onaylarsan google isme bakmıyor çünkü girdiğin banka hesabına ufak bi ödeme gönderiyor hesap doğrumu değilmi diye eğer ödeme gelirse banka hesabı onay ekranına giriyorsun o kadar.

4 kez değiştirdim galiba,onaylatmaları biliyorum ama acaba alacaklı adı değiştirme yeri ağustosta açılır mı diye merak ediyorum.

bence daha fazla kurcalama adsense hesabını. kapatıverirler en iyisi gelecek ayı bekle ve tek defada değiştirip onayla.

sizce banlanma riski var mı

Bir ay içinde izin verilen maksimum alacaklı adı değişikliği sayısına ulaştınız.
Daha fazla değişiklik yapmak için lütfen gelecek ayı bekleyin.
Geçerli alacaklı adınızla ödemeleri alamıyorsanız, adınız güncelleninceye dek ödemelerinize kendi kendine bekletme uygulayabilirsiniz.

bazı kişiler bir daha açılmadığını söylüyorlar bu durumla karşılaşan var mı?Değiştirme seçeneği aktif oluyor mu?

değiştirebildinizmi bende de aynı sorun oluştu :confused:

bir şekilde banka hesabını onaylarsan google isme bakmıyor çünkü girdiğin banka hesabına ufak bi ödeme gönderiyor hesap doğrumu değilmi diye eğer ödeme gelirse banka hesabı onay ekranına giriyorsun

google direk isme gönderiyor parayı ...
alacaklı adını degiştir banka hesabın aynı kalsın alabilecekmisin ödemeyi bir bak

google direk isme gönderiyor parayı ...
alacaklı adını degiştir banka hesabın aynı kalsın alabilecekmisin ödemeyi bir bak

abd den adınıza gelen bir ödemeyi veya ceki sadece ödeme emri yapılan isme alabilirsiniz

Para isme gelmez kardesim. Alacaklı kişinin İBAN numarasına gelir. İstiyosan İBAN vereyim kendi adını yaz yolla bakalım gelicekmi gelmicekmi.

Para isme gelmez kardesim. Alacaklı kişinin İBAN numarasına gelir. İstiyosan İBAN vereyim kendi adını yaz yolla bakalım gelicekmi gelmicekmi.

google kendi banka hesabından bize eft yapsa dedigin dogru ama
google elektronik bir ödeme emri gönderiyor bankamıza

mesela türkiyedeki çekleri cirolayıp başkasına verebiliyoruz ama google çekini sadece cekin üstündeki isimle aynı olan bir banka hesabına alabiliyoruz
cünki o da fiziki bir ödeme emri aynısının elektonigini yolluyor sadece bankamıza

google kendi banka hesabından bize eft yapsa dedigin dogru ama
google elektronik bir ödeme emri gönderiyor bankamıza

mesela türkiyedeki çekleri cirolayıp başkasına verebiliyoruz ama google çekini sadece cekin üstündeki isimle aynı olan bir banka hesabına alabiliyoruz
cünki o da fiziki bir ödeme emri aynısının elektonigini yolluyor sadece bankamıza

Hocam çeklerle neden bağdaştırıyosun anlamadım. Google parayı EFT olarak kayıtlı iban numaramıza gönderiyor. Olurda bi sıkıntı olursa ismin doğru olması önemli. Ama çok nadir olur böyle sorunlar gelen miktar kayıtlı iban hesabına yatar. En basit şekilde bunu deneyebiliriz. Bi tanıdığınız hesabını ekleyip küçük bir miktar göndermesini sağlar yatıp yatmadını anlayabiliriz.

IBAN ile transfer yapılması ismin önemsiz olduğunu göstermez,IBAN sadece işlemlerin hızlı olması ve şube-hesap numarasının ayrı ayrı girilmesinden dolayı sık sık ortaya çıkan hatalı işlemleri engellemek için ortaya çıkan bir format,hesap sahibinin ismi her zaman önemlidir,bankada sorun yaşarsınız para geri döner.

Google direk isme gönderiyor demekte yanlış,para sadece isme yada IBAN'a gönderilmez IBAN+isime gönderilir her ikiside birbirini tutmalı,alıcı şubede bu elektronik olarak kontrol edilir isim farklıysa kesinlikle para hesabınıza geçmez.

evet değiştirdim açıldı isim değiştirme seçeneği.
En son geçen ayın 15 inde değiştimiştim. yani şu durumda bende 30 günü geçti ama değişmedi acaba ayın 1 de mi değişecek? yoksa şuan 40 gün filan oldu.

Google direk isme gönderiyor demekte yanlış,para sadece isme yada IBAN'a gönderilmez IBAN+isime gönderilir her ikiside birbirini tutmalı,alıcı şubede bu elektronik olarak kontrol edilir isim farklıysa kesinlikle para hesabınıza geçmez.

evet katılıyorumm. bir kez birine para gönderdim iban ile ama 1 saat sonra geri hesabıma iade edildi. ismi yanlış yazmışım.

En son geçen ayın 15 inde değiştimiştim. yani şu durumda bende 30 günü geçti ama değişmedi acaba ayın 1 de mi değişecek? yoksa şuan 40 gün filan oldu.

evet katılıyorumm. bir kez birine para gönderdim iban ile ama 1 saat sonra geri hesabıma iade edildi. ismi yanlış yazmışım.

geçen ayın ortasında değiştirdiyseniz bu ayın başında açılmış olması gerekiyordu

az daha beklemek lazım galiba.
veya değiştiğin ismin üzerine ödeme alacaksın benim öyle bi imkanım yoktu değişmesi iyi oldu.

malesef benimde öyle bi imkanım yok. :)

Hesabımı çalmışlar 2-3 kere isim değişince öyle kaldı. yazan ismi tanımıyorum öyle bir tanıdığım bile yok.

4 kez değiştirdim diyorsun parayı kimin alacağına karar veremediğiniz içinmi bu değişim olayları :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri