furkan
Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
ben kaç zamandır bu işin içindeyim öncelikle bunu belirteyim, yeni yada acemi falan biri değilim
nicheyle alakalı birkaç sorum var
şimdi arkadaşlar ben kaç zamanır bu işin içindeyim ve naptıysamda günlük çok iyi izlenim alamadım, millet günlük 60k 100k izlenim alıyor, ben günlük 60k 100k izlenim için çok uğraştım ancak yinede başarılı olamadım artık niche çalışmaya karar verdim
şimdi bildiğiniz üzere nichede çok izlenim gerekmiyor
kimi zaman olur 800 1k izlenim bile yeterli olur
şimdi nicheyle alakalı birkaç sorum var
arkadaşlar bir iki haftadır niche konusunu araştıryorum
nasıl niche seçilir, nicheyle alakalı birçok kriteri öğrendim diyebilirim
sorularıma geçeyim
Alakasız niche riskli midir
yani alakasız videolara alakasız niche kelimeler eklemek adsense açısından riskli midir ve adsense banlanır mı
lütfen arkadaşlar bu konuyla alakalı az yada çok bilgisi olan lütfen bildiklerini paylaşırsa çok çok sevinirim
serkan abiyide konuya davet ediyorum, serkan abi nolur lütfen konuyu gördüğünde çok az da olsa bişeyler yazarmısın lütfen serkan abi
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]
vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok tşk ediyorum
ben kaç zamandır bu işin içindeyim öncelikle bunu belirteyim, yeni yada acemi falan biri değilim
nicheyle alakalı birkaç sorum var
şimdi arkadaşlar ben kaç zamanır bu işin içindeyim ve naptıysamda günlük çok iyi izlenim alamadım, millet günlük 60k 100k izlenim alıyor, ben günlük 60k 100k izlenim için çok uğraştım ancak yinede başarılı olamadım artık niche çalışmaya karar verdim
şimdi bildiğiniz üzere nichede çok izlenim gerekmiyor
kimi zaman olur 800 1k izlenim bile yeterli olur
şimdi nicheyle alakalı birkaç sorum var
arkadaşlar bir iki haftadır niche konusunu araştıryorum
nasıl niche seçilir, nicheyle alakalı birçok kriteri öğrendim diyebilirim
sorularıma geçeyim
Alakasız niche riskli midir
yani alakasız videolara alakasız niche kelimeler eklemek adsense açısından riskli midir ve adsense banlanır mı
lütfen arkadaşlar bu konuyla alakalı az yada çok bilgisi olan lütfen bildiklerini paylaşırsa çok çok sevinirim
serkan abiyide konuya davet ediyorum, serkan abi nolur lütfen konuyu gördüğünde çok az da olsa bişeyler yazarmısın lütfen serkan abi
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]
vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok tşk ediyorum