Alçak Creativenin Oyunu Ve Adi Networklerin Para Tuzağı

Yt işine girdiğimden beri partnerler bana hiç güvenli gelmedi merak edip araştırmadım bile.

Beyler daha önce partner kullandığım için durumunuzu anlayabiliyorum. Ama her hesaptada bloke olmaz ki arkadaş. Bütün forum bir olarak birşeyler yapmalıyız yoksa bu partnerler daha çok konmaya devam edecek kazançlarımıza.

partnere güven olmaz yarın life quiz nolur o da bilinmez. siz iyisi mi ünlem geçmeye çalışın :D

110$ gibi bi miktar olduğu için kesinleşmiş bende ama bu networklerin ********liğini değiştirmiyor. Adsense çalışamadığımız günden, yani ünlem sıkıntısından bu yana partnerler iyice adileşti, hele hele music nation başı çekiyo...

110$ gibi bi miktar olduğu için kesinleşmiş bende ama bu networklerin ********liğini değiştirmiyor. Adsense çalışamadığımız günden, yani ünlem sıkıntısından bu yana partnerler iyice adileşti, hele hele music nation başı çekiyo...

Şöyle googlenın departmanına bu fotoları yollasak,toplu imza atsak haksız kazanç elde ediyorlar diye keşke bu paraları çalan partnerlerin sözleşmelerini feshedip hepsini google kapatsa aynı anda :)

Şöyle googlenın departmanına bu fotoları yollasak,toplu imza atsak haksız kazanç elde ediyorlar diye keşke bu paraları çalan partnerlerin sözleşmelerini feshedip hepsini google kapatsa aynı anda :)

valla neden olmasın bu iş için bi ekip kuralım konu açalım herkes yollasın resimleri şansımızı denemiş oluruz
sadece benden 50 resim çıkar :)

Kardeşi böyle açıyosunda. ne içerik çalıştın? engel varmıydı? telif yedinmi? kanalların açıkmıydı kapalımıydı? hiç bunları söylemeden etmeden parama bloke koydu diyosun.

Aslında ben ünlemide rahat geçiyorum ne işim var bu partnerlerde anlamıyorum :)

Sağlam projeleri olanlar bana ulaşsın arkadaşlar ortak bişeyler yapabiliriz .

kardeş google içeriğiniz nedir diye sorduğunda ne diyecez peki :) sizin ülkenin çizgi filmleriyle sizi sağmaya çalışıyozmu diyecez. özgün içerik çalışmadıkça hiçbi şikayet hakkımız yok malesef.

Siz haklı kazanç elde ediyorsanız hakkınızı sonuna kadar arayın :)

Paralari alirken sesi cikmiyordu anlasilan ne zaman parasina el koydular ben size dememismiydigim diyor. Cok biliyordun kurtarsaydin kanallarini vakitlice. Hey Allahim.

Kardeşi böyle açıyosunda. ne içerik çalıştın? engel varmıydı? telif yedinmi? kanalların açıkmıydı kapalımıydı? hiç bunları söylemeden etmeden parama bloke koydu diyosun.

Bu soruların faso fiso dostum. Sadece hub ve reclerin (herkes geçerli olmayabilir) müşteri kaybetmeme ayakları. Partner bi laf atıyor ortaya tam net birşey söylemiyor. Eee bizimkiler de yeterli bilgi alamayınca; nasılsa bu adam illegal çalışıyor bot yada vds kullanıyor (el mahkum) diyip, networkü süsleyip bizi çamura sokuyor.

Zoomin bu ayakları yaptığından beri doğru dürüst networkle uğraşmadığım gibi yt'den de soğudum.

kardeş google içeriğiniz nedir diye sorduğunda ne diyecez peki :) sizin ülkenin çizgi filmleriyle sizi sağmaya çalışıyozmu diyecez. özgün içerik çalışmadıkça hiçbi şikayet hakkımız yok malesef.

Bence sonuçta google bu paraları partnerlere ödüyorsa partnerlerde paralara bloke koydum deyip google yi + bizleri bu şekilde dolandırıyor demektir. Bence şikayetler işe yarar bir çok dolandırıcı network kapanır ya da önlemleri arttırırlar. İçerik bizlerin olmasa da para kesinleşiyorsa ve ödeme yapılıyorsa adsense de olduğu gibi ödeme yapılmak zorundadır.

Partnerler de haksız kazanç elde etmiş oluyor onların durumu daha sıkıntılı...

Birlik zamanı topluca şikayet, Creative patnerle hiç ilişkim yok ama arkadaşlara elimden geliyosa destek olmak istiyorum,

Son düzenleme:
ben bu ünlem belasının ilk çıktığı zamanlarda demiştim.partnerlere daha fazla yetki verdiler ve hepsi bu yetkiyi kötüye kullanacak ,olan yükleyicilere olacak diye.

Siz haklı kazanç elde ediyorsanız hakkınızı sonuna kadar arayın :)

Malesef spam benim bu partnerlerde kanalim yok ama bu odemeleri gorunce ve adamlar odemeyince insanin zoruna gidiyor kazandiklari paranin haddi hesabi yok sadece boyle birsey olursa arkadaslari desteklerim dedim :).Ama bence spam diye dikkate alacaklarini zannediyorum cunku adsense odeme yapiyorlar onlarda farkinda.

Malesef spam benim bu partnerlerde kanalim yok ama bu odemeleri gorunce ve adamlar odemeyince insanin zoruna gidiyor kazandiklari paranin haddi hesabi yok sadece boyle birsey olursa arkadaslari desteklerim dedim :).Ama bence spam diye dikkate alacaklarini zannediyorum cunku adsense odeme yapiyorlar onlarda farkinda.

adsensede 6bin lira alıp ödeme aldınızmı düzenli olarak

En azindan bir sekilde google'a kanal isim listesi gibi birsey bildirebilse ve sadece bu listedeki kanallara ödeme yapilip yapilmadigini ögrenebilsek bir nebze olsun elimiz guclenebilir.

Bu tür partnerleri listeleyip aslında partner kategorilerinin en üst tarafına konu olarak tutturmak lazım. Hangi partner neden iyi gibi. Mesela life network adsense ile aynı gün ödedi. Hatta sonraki günü ödedi. Awe halen ödeyecek vb beklemedeyiz. Hepsinin artı yada eksisi var ama bazı kişilere ödeniyor bazı kişilere ödenmiyor. Parasını alan memnun almayan isyanlarda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri